Rólunk

Csapatunk:

Domján Mia

főszerkesztő – Kundalíni jóga és meditációs tanár, a Sat Nam Jóga alapítója

Mia bejárta Európát, hogy építészként legjobbak mellett dolgozzon és tanuljon. Az állandó változás és az örök útkeresés jellemezte, és már fiatalon megtanulta, hogy a stressz és a túlfeszített életmód mit eredményez. 25 évesen találkozott először a kundalíni jógával, az arany láncolaton keresztül pedig Önmagával, mely hatására teljesen megváltozott addigi élete. Ma célja, hogy saját tapasztalatán keresztül megmutassa: egészség, boldogság, teljesség mind bennünk van, csak ki kell nyitnunk a kapukat hozzá. (Bővebben)

 

Klacsán Margó

társszerkesztő – kundalíni jóga és meditációs instruktor

Margó már kamasz korában falta a spirituális témájú könyveket, húszas évei elején vált a meditáció és a qi-gong gyakorlata élete részévé. 3 évig tanult a Mantra Alternatív Természettudományi Egyetemen. A kundalíni jógával 29 évesen találkozott először, és az első óráján tudta, hogy tanítani is fogja, hiszen megtalálta azt a tökéletes eszközt az útján, önmagát fejleszti, és másokkal is megoszthatja azt, amiben a legmélyebb értelmét látja az életnek: a hazatalálás útját. (Bővebben)

 

Vendégszerzőink:

Kelemen Kriszta – hangterapeuta

Kriszta hangterápiával támogatja vendégei testi-lelki-szellemi egyensúlyának helyreállítását és fenntartását. Hatha és kundalini jógát gyakorol, a mantrák keltetették fel érdeklődését a gurmukhi nyelv iránt. A szikhek szent könyve, a Guru Granth Sahib gurmukhi nyelven íródott, ez az a spirituális nyelv, amelynek rezgésein keresztül a szikh guruk átadják tanításaikat a világnak. Amritszárban tanult Parvinder Singh Khalsától, hogy eredeti nyelven tudja olvasni a Guru Granth Sahib csodálatos imáit.

 

Kormos Évi – kundalíni jóga tanár, Leadership & Success és SuperHealth tréner

Fotó: Liszi Renáta, Yoga Art Foto

Évi 2010-ben végezte el a nemzetközi kundalini jógaóktató képzést, jelenleg is a Yogi Bhajan nevével fémjelzett kundalini jógát gyakorolja és tanítja. A kundalini jóga számára a kiteljesedésnek, a gyógyulásnak és az örömteli életnek a legteljesebb útja. Olyan színes, gyakorlatias és kimeríthetetlen eszköztár, mely bármilyen kihívás közepette segítséget nyújt.

 

Ruttner Kata – mindfullness tréner, coach

Kata rendszerszemléletű mindfulness eszközöket alkalmazó coach és szabadúszó újságíró. Több, mint 10 évig dolgozott az ország egyik vezető kereskedelmi csatornájánál, túlhajszoltsága miatt is kezdett el érdeklődni a mindful életmód, a meditációk és a coaching iránt. Egy ideje a kundalíni jóga meditációit is előszeretettel gyakorolja. Szüksége volt az olyan módszerekre, amelyeket könnyen beilleszthet a mindennapjaiba, amivel gyorsan változásokat érhet el, amivel nyugodtabb tud lenni. Évek alatt szerzett tapasztalatait adja át olvasóinak, klienseinek.

 

Salamon Szandra – ékszertervező, grafikus

Szandi az Aesha ékszerek megálmodója és készítője. Több éve dolgozik grafikus szabadúszóként, kommunikációs tanácsadóként, de egy nap úgy érezte, már nemcsak ez az ő útja. Amikor megismerte a jógát, főként a kundalínit, a meditációkat és a mantrákat, teljesen megváltozott az élete. Ezeknek a tapasztalásoknak a hatására belekezdett egy teljesen új dologba, az ékszer- és malakészítésbe. Nagyon fontosnak tartja a nőiség témáját, ezért ékszerei és maláit is főként ezek az enegiák ihletik.

 

Mikó Zsófi – természetgyógyász

Zsófi 24 évesen kezdett el érdeklődni a növények gyógyító hatása iránt, amikor a mesés angol vidéken élt.  Az évek során több hazai és külföldi szakmai képzésen bővítette tudását, hazaérkezését követően természetgyógyász végzettséget szerzett. Két kislány édesanyjaként fontos számára a tudatosság és a természetesség a mindennapokban. A kundalíni jóga és meditáció is segít neki ebben. Az Indirā Műhely keretein belül gyógynövényes workshopokat szervez, főként a   női egészség és szépségápolás témakörében