Rólam

Szia, Domján Mia vagyok

Több, mint 10 év jóga gyakorlás és önismereti út után számtalanszor megtapasztaltam, hogy milyen az, amikor egyensúlyban és a középpontomban vagyok: amikor minden könnyedén áramlik az életembe. Ekkor tele van az életem lazasággal, élvezettel és energiával. De megtapasztaltam azt is, milyen az, amikor kiesek ebből az egyensúlyi állapotból, csökken az energiaszintem, felerősödik a negatív elmém, panaszkodó és borúlátó leszek.

Ez számomra mind teljesen összefüggött azzal, hogy mennyire tudtam elkötelezni magam az önfejlődés, a jóga és a meditáció napi szintű gyakorlásának irányába, még akkor is, ha csak napi 15 percről volt szó.

Hosszú utat jártam be ezen 10 évben, tele sok hullámvasúttal, de a jóga és a meditáció gyakorlása és már 7. éve a tanítása is az életem része – ez éltet és motivál igazán az életben.  A küldetésem az, hogy megtanítsam az embereknek, hogyan kapcsolódjanak Önmagukhoz, hogy mélyebb önismeretre, egy teljesebb és egy szabadabb életre tehessenek szert. Ezt hordozza a spirituális nevem jelentése is (Meher Bhagti), és pontosan ez a célom az online programjaimmal.

Ami mögöttem van:

  • Több, mint 10 év jóga, 9 év meditációs gyakorlás és 7 év aktív tanítás a kundalíni jóga és meditáció rendszerében
  • Több, mint 1.200 tréning óra
  • Több, mint 1.000 óra tanítás
  • 3 év online tanítás
  • Számos órasorozat, workshop, workshopsorozat és elvonulás
    De ami a leginkább számít: a személyes tapasztalatom, amit számomra a gyakorlás hozott. Én már járom tehát egy ideje ezt az utat, és szívesen adom tovább Neked tapasztalataimat.