SAT NAM kollekció – válaszd ki a Neked megfelelő jóga kiegészítőt Nálunk

Nagy örömömre már egyre többen gyakoroltok Velem online a Sat Nam Program és a különböző jóga óráim és workshopjaim keretében. A programokon résztvevők gyakran felteszik a kérdést, hogy milyen kiegészítőt vegyenek meg a gyakorláshoz és hogy én mit ajánlanék.

Ez a kis webshop, amit most létrehoztunk, megpróbál ezekre a felmerülő kérdésekre választ adni és a gyakorlásokhoz minőségi és tartós kiegészítőket biztosítani. Természetesen a megszokott Sat Nam stílusban

Számomra a gyakorlást és tanítást kísérő legfontosabb kérdést a kényelmes, fehér ruha beszerzése jelentette évek óta. Legtöbbször egyszerűen NEM találtam olyan pamut, egyszínű, fehér, puha, de nem átlátszó nadrágot, amiben igazán szívesen gyakorolok. EDDIG! Mert ebből a felmerülő igényből kiindulva jutottunk el oda, hogy ezzel biztos nem vagyok egyedül és érdemes ezzel jobban foglalkozni.

Miért olyan fontos a fehér szín számomra? Elsősorban azért, mert ennek a színnek a kundalíni jógában nagy jelentősége van, hiszen megnöveli az aurát, a minket körülvevő elektromágneses mezőt és plusz védelmet biztosít. Másrészt szeretem a tiszta, letisztult és világos színeket a magánéletben is. Szerencsére a PIZSI márka alapítójával, Enikővel, – akivel itt olvashattok interjút, – hamar egy hullámhosszra kerültünk és mióta megvan a kollekció én csak ezekben a ruhákban vagyok! NEM csak jógázáskor! Nézzétek meg Ti is a közös munka eredményét. Ez egy mini kollekció, ami korlátozott számban elérhető jóganadrágot és felsőt foglal magába egy kis csavarral. 

És ha már megalkottuk a ruhákat, akkor ne álljunk meg itt és tegyünk hozzá pár kiegészítőt is. Én a gyakorlásaim és a meditációim során is törekszem a tudatosságra, arra, hogy csak a legszükségesebb dolgokkal vegyem körbe magam, de azok mind jó minőségűek és tartósak legyenek. 

Mire is van még szükségem a jógázás és meditálás során?

Talán a ruhák után a második legfontosabb a jógaszőnyeg. Itt is törekszem a természetességre, mind anyagban, mind színben. Ezért is választottunk gyapjú és pamut jógaszőnyeget a kínálatba, de megtalálható a hagyományos PVC is, igazán szép színekkel és mintákkal.

A gyakorlások és a meditálás során nagyon hasznos, ha van egy szuper meditációs párnánk is. Nekem is van többféle és még a kislányom is gyakran használja őket egyensúlyozáshoz, fellépőnek vagy csak egy kis üldögéléshez. Ezek a párnák pont ilyen sokszínűek, nem csak színben, hanem a használatukat tekintve is. A kollekcióba még beválogattam egy szuper gyapjú ülőpárnát is, amire a hosszú meditációk során rá tudunk ülni, így biztos, hogy nem fázunk fel. Valamint, amik még szuper dolgok szerintem és szívesen ajánlok Nektek, azok a parafa jógatéglák. Környezetkímélő anyagból készültek és nagyon praktikusak a gyakorlásoknál.

Ezeken kívül még mire is van szükségünk jógázás és meditálás közben? Valamilyen kulacsra, amiből a vizet vagy a gyógyteát ihatjuk vagy egy füzetre, amiben a tapasztalásainkat írhatjuk. De még sorolhatnám, hogy kinek milyen egyéni szükségletei lehetnek a gyakorlások során. Terveink szerint az ilyen felmerülő igényekre a kiegészítők között találhatsz rá időről-időre. 

Remélem, hogy a webshop kínálatunk segít kiigazodni abban, hogy mire is lehet szükséged a gyakorlások során. Tudom, hogy rengeteg termék kering a piacon, épp ezért könnyen el is lehet veszni bennük vagy kiválasztani a nem megfelelőt. Mi a jövőben is arra törekszünk, hogy a nálunk megtalálható dolgok mind minőségiek, tartósak, ugyanakkor szépek és szerethetőek is legyenek. Nem tervezzük, hogy sokkal több terméket fogunk árulni, hisz egy kisvállalkozás vagyunk bizonyos korlátokkal. Viszont folyamatosan kutatnánk, hogy mik azok a hiánypótló dolgok, amik még nem árasztották el a piacot, de szívesen ajánljuk és használjuk mi is.

Fogadjátok szeretettel, Mia és Zsófi

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply