Sat Nam Program ~ fejlődj a jóga, a meditáció és az önismeret által~

Szeretnél egy biztos keretrendszert a hétköznapjaidban?

Szeretnél egy erőt adó és gyógyító közösség része lenni? 

Szeretnéd jógikus eszközökkel növelni az állóképességedet és erősíteni az immunrendszered ?

Szeretnéd megtapasztalni a belső béke és a megnyugvás érzetét a mindennapjaidban?

Ha IGEN, akkor csatlakozz Te is januártól a Sat Nam Programhoz, hogy

✧ fejlődj a jóga, a meditáció és az önismeret által

✧ fókuszáltabb, energikusabb és stresszmentesebb legyél a mindennapjaidban

✧ az éjszakáid pihentetőbbek és nyugodtabbak legyenek

✧ a saját otthonod kényelméből igényes anyagok segítségével gyakorolj és meditálj a saját tempódban

✧ egy motiváló és felemelő jógikus közösség része legyél

A Sat Nam program egy hónapról hónapra megújuló holisztikus program, mely segítségével a kundalíni jógát, a meditációt és a jógikus életmódot minőségi oktató anyagokon keresztül a saját tempódban, otthonod kényelméből gyakorolhatod.

Milyen eszközökkel dolgozunk a program során?

Napi/heti/havi keretrendszerrel – A közös, zárt facebook csoportunkban minden nap kapsz tőlem egy fókuszgyakorlatot, legyen az akár egy hálalista megírása, a heti jógaóra gyakorlása vagy egy mantra, aminek meghallgatása egész napra feltölthet energiával. Mindez azonban csak egy iránymutató, teljes mértékben rajtad áll, hogy osztod be a gyakorlást. Haladj a saját tempódban, ahogy a tested és lelked számára a legmegfelelőbb.

Hatékony kundalíni jóga, meditáció és önismereti technikákkal – Legyen szó egy krijáról, a napi meditációról vagy a jógikus tanításokról,  a havi fókusztémát részletesen körbejárjuk, hogy minél hatékonyabban beépíthesd a gyakorlatokat és a tanításokat a mindennapjaidba. Az anyagokat videós formátumban a satnamprogram.hu oldalon létrehozott fiókodba belépve éred el, de rendszeresen kapsz levelet tőlünk az újonnan felkerült anyagokról, közös facebook csoportunkban pedig a napi posztokat követheted. A heti élő bejelentkezésekkel motivációt, a havi online találkozásokkal pedig az egymáshoz és a csoporthoz való mélyebb kapcsolódás  lehetőségét kapod. Mivel minden anyagot videón érsz el, annyit és akkor gyakorolsz, amennyit és amikor szeretnél.

Havi fókusztémával – Minden hónapban egy-egy témát járunk körbe, így mindig más életterülettel foglalkozzunk behatóbban. Legutóbb például a csakrákat jártuk körbe (ez több hónapnyi téma volt), de volt olyan hónap, amikor az autentikus én volt a témánk, vagyis arra kerestük a választ, hogy hogyan kerülhetünk közelebb a Valód Énhez és mitől lehetünk hitelesek önmagunk és mások szemében.

Elméleti és gyakorlati oktató anyagokkal – Ezek: havonta 4 db ~60-90 perces jóga és meditációs óra videón (a havi téma alapján), 4 db jóga tanítás vagy egyéb életmódbeli vagy önismereti gyakorlat videón vagy hanganyagon (a havi téma alapján), 40 napos vagy napi gyakorlásra ajánlott meditáció és egyéb havi vagy visszatérő apróbb önismereti feladatok a további elmélyülés érdekében.

Miben más ez a program, mint a legtöbb jóga vagy meditációs videótár? 

  • Nemcsak jógáról szól, hanem a jógát, mint holisztikus rendszert mutatja be. Vagyis a fizikai gyakorlás mellett nagy hangsúlyt fektet a meditációra, a jógikus életmód mindennapi integrálására és az önismereti útra.
  • Teljes mértékben a közösség felemelő erejére épít, hiszen amikor többen dolgozunk egyazon eszközökkel hasonló célokon, akkor megnövelhetjük gyakorlásunk hatékonyságát, miközben az egymáshoz és a csoporthoz való kapcsolódás csökkentheti az elidegenedés érzését bennünk.
  • Habár teljes mértékben önálló gyakorlásra késztet,

a gyakorlásaid során nem leszel egyedül. Én végig ott leszek melletted és fogom a kezed. Támogatlak, ha elakadnál és segítséget nyújtok, ha úgy érzed szükség van rá.

A zárt facebook csoportunkban vagy e-mailben bármikor felteheted a kérdéseidet. Ha most csatlakozol, akkor már egy összetartó, egymást támogató jógikus közösséghez  kapcsolódsz.

A jelenlegi résztvevőink tapasztalásairól itt, itt és itt olvashatsz bővebben.

A Sat Nam Program neked szól, ha…

keresed az utad,  feszít a külső környezeted és a saját belső követelményrendszered mázsás súlya. Ha így van, a Program a gyakorlati és elméleti tudásával segít, hogy felállítsd a prioritásokat és rátalálj a belső biztonságodra, ezáltal a saját utadra.

nyomaszt a rengeteg elköteleződés, amit már magadra vettél, legyen az munka, gyerek(ek), különböző családi és társadalmi vállalások. A sok feladatban elveszettnek érzed magad, nem találod a belső iránytűdet. Ha így van, akkor is a programban a helyed, mert a meditáció és a jógagyakorlatok által újra magadra találhatsz.

hirtelen egy légüres térben érzed magad, mert például a gyerekek kiröppentek, hirtelen nem kell másról gondoskodnod és az élet már nem olyan intenzitással folyik, mint régen. Használd ki ezt az adományt és fordítsd magadra és az önfejlesztésre az idődet és energiádat, hisz sosem késő elkezdeni. Hogy mit nyersz azzal, ha elkezdesz rendszeresen gyakorolni és meditálni? Energiát, életerőt, és a belső fejlődés által egy tudatosabb életet.

✧ úgy érzed, hogy 2020-ban elvesztetted a fonalat és egy keretrendszerre, egy iránytűre van szükséged a mindennapjaidban. A program napról-napra, hétről-hétre vagy hónapról-hónapra egy olyan biztos pontot ad számodra, amihez igazodhatsz, legyen ez akár egy közös hétfő reggeli rituálé,  az új jógaóra gyakorlása és tapasztalatcseréje, de akár egy vasárnap reggeli mantra hallgatása is, amit megosztok Veled.

Hogyan tudsz jelentkezni?

A program havi díjas, minden hónap elsején új havi témába kezdünk, ami az adott hónap utolsó napjáig tart, tehát a hónap gyakorlatai addig elérhetőek. A következő hónapban mindig új téma vár ránk, új gyakorlatokkal és tanításokkal.

Lehetőséged van előfizetni, ami 7000 Ft/hónap vagy egyszeri havi díjat fizetni, ami 9500 Ft/hónap. 

FONTOS! Előfizetést indítani csak 4 havonta tudsz, tehát január után május elején lesz lehetőséged újra erre. Az előfizetést bármikor lemondhatod,  semmilyen kötelezettséggel nem jár, de annál több előnnyel. Új tagokat azért csak 4 havonta veszünk fel, mert a célunk egy összeszokott, bensőséges csoport kialakítása és fenntartása, akikkel napi szinten motiválhatjuk és inspirálhatjuk egymást. Az előfizetéssel az elköteleződésedet növeled, amivel mind magadnak mind nekünk azt üzened: komolyan gondolod a részvételt.

TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT látogass el a satnamprogram.hu oldalra.

 ELŐFIZETÉS

Előfizetéssel jelentkezem

EGYSZERI HAVI DÍJ

egyszeri havi díj

Ha pedig kérdésed van, kérlek írj facebookon, instagramon vagy erre az email címre: satnamjogainfo@gmail.com

Végezd a gyakorlatokat és a meditációkat az otthonod kényelméből saját ütemedben, kapcsolódj a belső középpontodhoz és találd meg a belső csend megnyugtató állapotát.

Gyakoroljunk és fejlődjünk együtt 2021-ban is,

Szeretettel, Mia

 

 

 

No Comments

Leave a Reply