Satnam blog

A Satnam életmód és jóga blogot olvasod, aminek fókuszában az egészség, táplálkozás, jóga, meditáció, a harmónia és egyensúly megteremtése áll. Olyan életmódbeli tippeket, trükköket, tapasztalásokat, szellemi tanításokat osztok meg, amiket én is kipróbáltam, csinálok vagy jelentős mértékben hatottak rám.

Szeretnéd megváltoztatni az életedet, inspirációt, esetleg ötleteket keresel a mindennapokhoz? Akkor itt a helyed! Szólj hozzá a témákhoz bátran és oszd meg a tapasztalásaidat!

A jóga, a meditáció, az egészség, a személyes kiteljesedés nem egymástól távol eső témák, hanem mind egy olyan életmód(rendszer) része, amivel jobbá tehetjük életünket. Ezen a területen mindig találhatunk inspirációkat, fejleszteni, mélyülni valót. Ezek a tanítások ma már mindenki számára elérhetőek, nem kell sehová sem mennünk, vagy mássá válnunk ahhoz, hogy felfedezzük legjobb Önmagunkat, és hogy megteremtsük az egyensúlyt bennünk.

Szeretnél ezekről a témákról még többet megtudni? Böngéssz a blogon és iratkozz fel a hírlevélre, hogy még több tippet, tanácsot és inspirációt kapj hétről-hétre.

Ha kérdésed, tapasztalatod, megosztani valód van, írj nekem, facebookon pedig csatlakozhatsz zárt csoportunkhoz is: Sat Nam Jóga

Kellemes időtöltést kívánok!

 

mia_sign

A Sat Nam (ejtsd: Szát Nám) jelentése:
A Sat – azt jelenti igazság, a Nam – név, identitás. A mantra jelentése: ‘Igazság a nevem’. Ezzel elismerjük a lényegek lényegét, az ‘Igazat’, mely nagyobb bármely emberi igazságnál, ahol nem számít jó és rossz.
Üdvözlésként a Sat Nam azt jelenti: Látlak téged, látom igaz természeted. Sat Nam!