Szeptember hava megmutatja azon pillanat lenyűgöző hatását, amikor két – teljesen különböző – világot elválasztó szakadék szélén állunk: az egyik a múltbéli kapcsolataink világa, a másik a víziónk arról, hogy milyen irányba szeretnénk menni jövőbeli kapcsolataink feltárulkozó tájain.

Szeptember 9-es számához a befejezés, a spirituális érzékenység és az érzelmi beteljesüléssel kapcsolatos vágyak finomhangolása tartozik. Többre vágyunk, és a nyár folyamán többször érezhettük frusztráltnak magunkat, amikor az a ‘több’ nem pont úgy következett be, ahogy azt szerettük volna.

Ennek az az oka, hogy több bolygó is retrográd (ellentétes irányú) mozgásban volt, ami még a legtisztább szándékú tervekben is okozhat blokkokat vagy késedelmes teljesülést. A Merkúr és a Mars most már előre halad, ami azt jelenti, hogy a kommunikációnk és összpontosított erőfeszítéseink nagyobb eséllyel találnak célba és hoznak eredményt. De az út még így sem teljesen tiszta, még mindig van egy kevés megoldandó feladatunk, mielőtt biztonsággal tudnánk navigálni az elkövetkezendő hónapokban.

Szeptemberben az a legfontosabb, hogy realizáljuk: “Vége lehet, ha azt akarom, hogy vége legyen.” A 9-es számban hatalmas erő van, és most a dupla 9-es van játékban, mind a hónap- és az év Ajándék száma is 9 (ajándék az év utolsó két számjegye: 1+8=9). Ez a dupla 9 a Szív-számításban (hónap+ajándék=Szív) olykor létrehoz egy feltartóztathatatlan erőt, amely révén most azt mondhatjuk, hogy “Ezt tovább nem viselem el, továbbállok, tudom, hogy van jobb számomra.”

Igen, teljes mértékben van jobb a számodra, különösen akkor, ha visszaemlékszel a határokkal kapcsolatos összes leckére, amelyet ezen a nyáron kaptál. A határok meghúzása a kapcsolatainkban, az üzleti életben, a kötelezettség vállalásainkban, a személyes időnkben mind hatalmas sarokkövei a személyes fejlődésünknek.

Szeptemberről leginkább azt kell tudni, hogy amint egyértelmű NEM-et mondasz arra, ami már nem működik, egy azonnali fordító hatás következtében pont abba az irányba kerülsz, ami a legtisztább fohászod és szándékod megvalósulása felé mutat.

A 9-es szám energiájában erős most az angyalok jelenléte, szóval készülj fel támogató útmutatásukra, ami lehet, hogy csak egy elillanó suttogás lesz.

A 9-es számhoz az időn és téren túli Finomtest tartozik. A finomtestünknek megvan azon képessége, hogy egy szempillantás alatt felvegye a kommunikációt bárkivel, aki akár a világ másik felén tartózkodik. A kilenc a varázslat és a rejtély száma is, ami pozitív fényt kölcsönöz annak az élménynek, amikor azt érezzük, hogy “wow, nem tudom elhinni, hogy a dolgok végül jobban alakultak a vártnál, mint ahogy korábban erőltettem őket.”

E hónap az isteni kapcsolódások hatalmas mennyiségű potenciálját hozza el, mely minden szinten elrendeltetett kapcsolatokat hozhat létre. Ez egy másik pozitív frekvenciájú dupla-hatás miatt történik, amelyben a 20-as szám jelenik meg az Alap- (9 hónap + 11 év = 20), és az Érték-számításban is (9 ajándék + 11 év = 20).

A 2-es szám a 0-val kiegészítve egy erős vágyódást teremt az irányba, hogy kapcsolódjunk és megbecsülve érezzük magunkat azokkal, akik a leginkább megértenek minket. Ennek az energiának most bejárata nyílik a bolygóra, nekünk csak annyi dolgunk van, hogy beengedjük az újat és tudatosan kizárjuk a karmikusan ismétlődő helyzeteket.

“A rejtély feletti uralom” a 9-es szám mottója, és ha szeretnél megszabadulni a zavarodottságtól és útvesztettségtől az életedben, akkor itt van rá egy meditáció: A Dhrib Dhrishti Krija, mely bepillantást nyújt a jövőbe.

Jó sok erőteljes nap van e hónapban, aminek jó, ha tudatában vagyunk, így kezdjük a legjobbakkal. Az alábbi napokat átütő szerencse és mennyei szinkronicitás hatja át: 6., 8., 15., 17., 24. és 26.

9-e, 18-a és 27-e jó napok lehetnek, ha a spirituális gyakorlásodban aktív vagy, és helyesen olvasod a finomenergia sorait, máskülönben ezen napok totális köd-tengerré is válhatnak. Amit számításba kell vennünk, hogy vannak emberek, akik egyáltalán nem meditálnak, és mit sem törődnek az érzékenységgel. Szóval ezek azok a dátumok, amikor jobb tisztában lennünk az ‘elefánt a porcelánboltban’ jelenséggel. Amikor a 9-es szám negatívvá válik, akkor a viselkedés és a kommunikáció nagyon el tud romlani. Tudd, hogy a tudatosság által, amit a meditáció gyakorlásával fejlesztesz, képes vagy ezeket a helyzetek elkerülni és távol maradni tőlük.

Egyszer a jelenlétemben Yogi Bhajan tanácsot adott egy fiatalembernek és ezt mondta: “Ez az egész nem arról szól, hogy mennyire vagy spirituális, hanem arról, hogy mennyire vagy éber.”

Ahhoz, hogy jól tudjunk navigálni e hónapban, a finomtestünk egyensúlyára és a környezettel szembeni szelíd óvatosságra van szükség.

A kiválóság egy fontos aspektus a tekintetben, hogy tudjuk-e innen irányítani az életünket. Mindannyian nagyra értékeljünk a kiválóság szépségét, amikor halljuk a zenében, látjuk a táncban, a színházban, vagy a művészetek világában. Emlékszem, amikor gyermekként meglátogattam a Metropolitan Múzueumot New York City-ben, akkor az alkotások elragadó szépségétől megigézve milyen hosszú ideig bámultam a festményeket.

Mindannyiunkban ott van az erő a teremtésre, de csak az által, hogy letesszük a múlt haszontalan terheit tudunk önmagunk legújabb, legnagyszerűbb kiadásává újjászületni. A kiválóságra az önuralomban is törekedj, hogy aztán egyszerű, ám következetes erőfeszítés által meg tudj valósítani bármilyen tervet, életet, vagy egy olyan létformát, ami nem csak téged, hanem másokat is inspirál. A kilences a képzelgő kreativitásunk, álom a megvalósulás előtt, csillogás a sejtelem szemében kifejeződése is.

Higgy most magadban, a kreativitásod szikrája esszenciális része a emberiség beteljesülő imáinak. Sat Nam, áldás.

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordítás: satnamjoga.hu

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a facebook oldalunkon is.