Az új lehetőségek időszakába lépünk, amely megedzi most azon képességünket, hogy tökéletesre finomítsuk legkiválóbb jövőképünket. A kollektív tudatban jelenleg nagyobb spirituális intimitásra vágyunk, és a “misztériumok őrzője”, a 9-es szám, tartja ezen álmok ígéretét és potenciálját.

Szeptember 9-es száma a magasabb víziót, a kifinomultságot, a pontosságot és azt a mély belső tudás területét testesíti meg, amely utat mutat bármely körülmény közt. E “tudásnak” része lehet a befejezés területe is, amikor elengedünk valamit, ami érzelmi illúziónak vagy energiaveszteségnek bizonyult. Amint elengedjük azt, ami nem áll összhangban lehető legjobb életünkkel, egy tér jelenik meg az isteni szinkroni varázslat felemelő minősége számára.

Igen, a 9-es szám a varázslat és a misztérium száma is, bár a varázslat gyakran egy félreértelmezett szó.

Ezt a szót én a finomtest kontextusában használom, ami téren és időn túlmutat, és megvan az a képessége, hogy a lineáris információ nélkül érzékeljen és tudjon dolgokat. Az erős finomtest lehetővé teszi, hogy megkülönböztetsd a barátot az ellenségtől, az igazságot a hazugságtól, és megvan az a képessége, hogy a sorok között olvass és érzékeld más ember energetikai terét.

Miközben nemrég a Youtube-on szörföltem, belebotlottam abba a legerősebb három perces párbeszédbe, amit valaha hallottam. Ez egy James Taylor-el készült interjú, amiben korai nehéz éveiről beszélt, mielőtt gazdaggá és híressé vált. Ez a videó megmutatja apja kifinomult tudatosságának erejét és azt, hogy mi a különbség abban, ha egy kritikus pillanatban megfelelően cselekszünk: elcsúszunk-e vagy esélyt kapunk egy ragyogó sorsra. Érdemes megnézni.

Sorba állítva szeptember magas oktávjait, egy csodálatos lejátszási listánk van most a szerencsés napokról: a 6., 7., 8., 15., 16.,17.,24.,25. és 26. napja mind különleges mágikus napot tartogat az új, személyesen inspirált vállalások számára. Ez lehet egy olyan egyszerű dolog is, mint egy új 40 napos meditáció kezdete, a zellerlé bevezetése a tisztulás érdekében, vagy ez a megerősítés naponta elmondva:

“A spirituális sorsom tudatában és alkotó erejében élek, minden rendben van velem.”

A 9-es szám a kiválóság területe is, de néha elszalasztjuk e nézetet magunkévá tenni. A jó hír az: nem kell, hogy ezt tegyük! Minden szent és bölcs elindult valahonnan, és ők sem a hegytetőn kezdték.

Egyszer amikor Yogi Bhajan Új-Mexikóban tanított, feltette ezt a kérdést: “Mi a szent ember első jele?”. Sokan válaszoltak ezt-azt, mire ő szimplán ennyit mondott: “A szent ember első jele az, hogy eredeti.” Szerintem ez egy nagyszerű meghatározás, és egyben szembeáll a “szentség” szokásos korlátozásaival.

Tehát, most, hogy tudjuk, hogy személyes kiválóságunk és érdemünk azon alapszik, hogy mennyire vagyunk eredetiek, nézzük milyen támogatást kaphatunk ehhez.

A „Tapasztald meg az eredetiséged” meditáció gyakorlása lehetővé teszi, hogy tisztában legyünk helyes cselekedeteinkkel minden körülmény között – ezen belül azzal is, hogy mi a helyes magunk számára –  ne pedig a kivetített bűntudat vagy manipuláció szellemeinek árnyékában éljünk. Néha mindannyian halljuk ezen visszhangokat, melyek gyakran gyermekkori programjainkból erednek. Töröld most ezeket, és frissítsd azzal a varázslattal, amellyel együtt születtél azért, hogy megoszd másokkal.

Most, hogy olyan frekvenciát bocsátunk ki, amely megtartja eredeti szellemünk lényegét, jó tudni, hogy szeptember az új kapcsolatok lehetőségének időszaka is.

Ha egyedülálló vagy, oszlasd szét a napsütéses mosolyod és jelentsd ki: „A tiszta, eredeti énem fogják látni és hallani mindazok, akik befogadóak.” Egy gyengéd “szűrővel” elmédben mindig tartsd észben, hogy az angyali birodalom éppen túlórázik annak érdekében, hogy az emberek megismerjék sorstársaikat.

Most folyamatosan arra a tudatosság változásra készülünk, amit 2020 hoz számunkra, és e változást mérhető lépésekben kell megtennünk. A megfelelő emberek, a hely, a foglalkozás és a többi fontos téma információs szinten mind a levegőben keringenek, mint például az, hogy az elfoglalt méhek keresztbeporzása egy lényeges dolog.

A gyengéd tudatosságod a legjobb bevezető e magasabb frekvenciába, melyet a spirituális gyakorlásod támogat. Túl kell lépnünk a puszta ötlet intellektuális megértésén ahhoz, hogy belépjünk a belső tudás érzékelhető tapasztalásába. Ez a 9-es szám ajándéka, és ez az ajándék a tiéd lehet, hogy élvezd és ápold.

Mindezek lábjegyzeteként, inspirálva érzem magam arra, hogy elmondjam, hogy mindig mantrákat hallgatok, miközben ezeket az elemzéseket írom. Ha néha megakadva érzem magam, csak ránézek Yogi Bhajan fényképére, és azt mondom: “Mit gondol,Uram?” Gyakran kérem az éteri birodalom vezetőit is: “Mi az, ami a leginkább segítheti őket?”

A véleményem az, hogy senki sincs e világon egyedül. Nincs olyan ember, aki olyan okos, olyan gazdag és annyira magával ragadó (habár ezen még dolgozom).

Itt az ideje, hogy a lelked vágya szelíden vezessen azon a védett úton, amelyet az Angyalok készítettek számodra, mindeközben bízva és ismerve eredeti önmagad jóságát.

Sat Nam.

 

 

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordítás: satnamjoga.hu

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.