2020 szeptembere arról fog szólni, hogy letisztázzuk a határokat életünk minden olyan területén, ahol azt érezzük, hogy mások terhet tesznek ránk vagy  irányítanak minket. A stressz szint az egész világon nagyon megemelkedett, mivel a vírus még mindig itt van velünk, sok ember pedig nehezen éli meg ezt a “karantén valóságshowt”, ami most úgy néz ki, hogy a következő évben is még velünk tart majd. Hurrá!

A negatív oldalon (a pozitívra majd később áttérünk) a 9-es szám a düh, a rombolás és a bosszú fogalmát testesíti meg. Az egyik terület, ahol különösen érzékelni fogjuk ezt a negatív intenzitást, az a politika. Ha azt hitted, hogy eddig már mindent láttál, készülj fel arra, hogy hamarosan sok embernél szó szerint elszabadulnak majd az indulatok. Próbáld meg ezeket kizárni a saját világodból, ne hagyd hogy az agresszív viselkedés legyőzzön, mert sokszor akkora méretű dühöt fogunk megtapasztalni, amit nehéz kezelni. Ez mind jellemző lesz egész szeptemberre, hogy az a düh és méreg, ami eddig hónapokig, akár évekig el volt folytva az emberekben, most mind kiszabadul.

A 9-es szám a Tűz elem egy éteri „keresztező hatással”, mivel a 9-es a Finom Test. Ez hatással lesz a bolygó időjárására is, növekedni fog az átlag hőmérséklet, amely hozzájárulhat nagy tüzekhez, hurrikánokhoz és esetleges vulkánkitörésekhez is szeptemberben vagy októberben. Ne feledd akkor, hogy ezt már mind hallottad itt!

Tudom, hogy mindez kissé végzetesnek és nagyon komornak tűnik, azonban, ahogy ígértem, van pozitív oldal is.A pozitív része a 9-es számnak az egyetemes szeretet, a pszichikus képesség, a karmikus megtisztulás és a lelki gyógyulás. Valójában sok jó energiával dolgozhatunk ebben a hónapban, azt is elmondom, hogyan lehet ezeket learatni.

Sokan otthon ragadtunk és egy komoly érzelmi lemerülést tapasztalunk az otthonunkban. Ezek a negatív érzelmek tulajdonképpen „fészket” raknak bennünk, attól függően, hogy mennyire vagyunk hajlamosak elmerülni a szomorúságban, szorongásban és a bánatban.

Szerencsére megvan nekem a Sámán kézikönyv legújabb kiadása, úgy hogy gyújtsuk be azonnal a Tűz Elemet! A varázslatos összetevők között szerepel hozzá az Epsom-só, a 91%-os alkohol és ideális esetben egy kis fém tál. Vegyünk egy marék Epsom-sót és tegyük bele a tálba. Ezután adjunk hozzá egy-két evőkanálnyi 91% -os alkoholt.

Karnyi távolságra gyufával gyújtsd meg az alkohollal áztatott Epsom-sót. Hirtelen gyulladhat, ezért nagyon vigyázz! Ezután tedd a tálat egy könyvre vagy egy szögletes fadarabra és tartsd a kezedben, amíg körbejárod a nappalit a falak mentén, a kanapé és a székek fölött. Mantrázz miközben az edényt körbeviszed a lángoló Epsom-sókkal. Ha már megtapasztaltad az égését, könnyen észreveszed, hogy mikor kell utána töltened az alkoholt, hogy tovább égjen.

A tűz megtisztít, semmi sem tud ellenállni neki. Ez a szertartás segít majd megtisztítani az otthoni teret szobáról-szobára. Megjegyzem: nagyon nagyon kérlek, a tálat a konyhai mosogatóba tedd, ha kész vagy! A láng egy ideig még éghet, akkor is, ha úgy tűnik, hogy kialudt. Ne feledd, megkértelek rá.

Ezenkívül a pozitív oldalon a szeptemberi 9-es szám a befejezést, önmagunk irányítását és kifinomítását, az intuíciót és az új lehetőségeket vonzó szellemi integritás témáit képviseli. Vizsgáljuk meg a kapcsolatainkat, és döntsük el, hogy mi maradhat, és mire nincs már szükségünk. A jó hír az, hogy 17-e körül olyan kozmikus energia beáramlását tapasztalhatjuk, amely segít előrelendíteni minket. Úgy is hívhatnám, hogy  „tisztázó ébredés”, amelynek lesz ereje felfedni azt, hol szabotáljuk önmagunkat, és lehetővé teszi azt is, hogy kiszabaduljunk ezen szabotázs alól. Ez nagyon jó hír.

Ha szeretnéd megerősíteni ezt a személyes áttörésed, íme az egyik legjobb mantra mindehhez. Az Adi Shakti mantrának megvan az ereje, hogy felélessze bennünk az Univerzum kreativitását és a psziché áramlását új lehetőségekhez szinkronizálja. Ez kiút lehet a megakadásból. Itt egy link a mantra egy különösen kedves változatához, amely „hívás és válasz” stílusban működik. Válaszd ki az érme egyik oldalát (hívás vagy válasz) és énekeld 11 percig. Ha ezt minden nap 31 percig megteszed, akkor semmilyen negatív energia nem bukkanhat fel az életedben.

Ki kell építenünk a belső irányítási rendszerünk, hogy a káosz közepette jó úton haladjunk. Ami már nem működik az emberiség hasznára, az szétesik, és ez sok emberben szorongást kelt. Nézzünk csak körül példaként erre az állatvilágban.

A baglyok hihetetlen éjjellátó képességgel rendelkeznek, miközben képesek fejüket 270 fokos fordulási szögben mozgatni. Ezenkívül van egy titkos képességük, amit a legtöbb ember nem tud. Fülük aszimmetrikusan helyezkedik el a fejük két oldalán, az egyik fül sokkal magasabban van, mint a másik. Ez az egyenetlen elhelyezkedés lehetővé teszi azt, hogy észlelje az egyik fülben hallott hang és a másik fülben hallható hang közötti időbeli különbséget. A két füllel hallott hang közötti időkülönbség ezredmásodpercekben mérhető. A tájat szemlélve a bagoly addig fordítja fejét, amíg el nem éri a hang egyensúlyi pontját a két fül között. Ilyenkor a bagoly pontosan tudja, hol van a barátja vagy az ellensége, és mi a következő lépés.

Nekünk is ki kell fejlesztenünk magunkban ezt az érzékelési tudatosságot, amely segít sikeresen eligazodni ezekben az időkben. Az a képesség, hogy képesek vagyunk érzékelni a hang és a gondolat frekvenciáját egy másik emberben, a psziché védelmi rendszerének része. Ez által tudni fogod, hogy milyen szinten köteleződj el a valakivel való kapcsolódásban, vagy hogy egyáltalán ne köteleződj el vele. Ezzel időt, energiát és könnyeket fogsz megtakarítani magadnak.

A következő 3 hónap igen rendkívüli lesz, de nem kell félelmetesnek is lennie. A tudatosságod, amely a spirituális gyakorlásodból táplálkozik, garantálja a biztonságos átjutást ezen az egyedülálló időn és téren.

Rumi szavaival élve: “A szavaidat emeld, ne a hangod. Az eső az, ami a virágok fejlődését segíti, nem a mennydörgés.

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordítás: satnamjoga.hu

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.