A július 26. és augusztus 12. közötti időszak az Oroszlánkapu, mely a Teremtés legerősebb portálja az évben, a megújulás és előrelépés ideje. Ha változtatnál életeden, vagy szeretnéd álmaidat a megvalósulás felé terelni az elkövetkezendő időszakban, ajánlott ezen napokon, illetve különösen 08.08-án, a portál csúcsnapján fókuszálni energiáidat, átgondolni vágyaidat és meditációs gyakorlásba (szádanába) kezdeni.

A 8/8  egy olyan portál, amely ösztönzi az emberi tudat ébredését, lehetőséget biztosít a tudatosságunkban való változásban és a magasabb tudatossággal való kapcsolódásban.Ezen időszak kedved a mély lelki sebek gyógyításának, a szívcsakrával való munkára, az intuíció aktiválására, a bőség teremtésére és az erőbe való beleállásra.

Ezen portált használhatjuk arra is, hogy

  • közelebb kerüljünk sorsunkhoz

  • segítsük spirituális ébredésünket

  • manifesztáljuk céljainkat, vágyainkat

  • és elültessük a szándékunk magjait

A 8-as szám a Végtelen reprezentálja, ami a lélek végtelenségét, illetve a végtelen végesben való megjelenésének lehetőségét hordozza. A tudatos és Végtelen részünkre utal. A tantrikus numerológia szerint a 8-as test a pránatest száma, ami e emellett a jó egészség és a vitalitás kulcsa.

Ezen évben e nap hatását még jobban felerősíti az Oroszlán Újhold hatása, ami amúgy is a megújulás, az új kezdet, a manifesztáció és a bátorság energiáját hordozza. Szeretettel hívlak így egy újabb 40 napos ingyenes otthoni gyakorlásra, hogy Bőséget teremtsünk életünkbe. 

2014-ben már augusztus 20-tól végeztük e gyakorlást, térjünk hát újra vissza hozzá. Ez a meditáció csupán napi 3 percet jelent, de jelentős változást hozhat életedbe. 

Gondold át e napon, hogy mi a szíved vágya, írd meg teremtő listádat, jógázz, meditálj vagy / és csatlakozz ehhez a napi 3 perces meditációhoz 40 napon át.

Miért pont 40 nap?

A tartós változás érdekében. Van egy gyakori mondás, amit már biztos hallottál: “Az vagy, amit megeszel.” A jógikus életben van egy ehhez hasonló: “A szokásaid határoznak meg.” A 40 napos gyakorlással kialakítunk egy szokást, amiben eltörlünk minden negatív mintát, amik blokkolhatják azt, hogy változni tudjunk. Van naponta 3 perced ezért Önmagadra?

A szádana gyakorlás hatása:

  • 40 nap alatt  – le tudod oldani az adott témán lévő negatív blokkokat, megtörni a negatív szokásokat
  • 90 nap alatt – a tudatos és tudatalatti elmédben új szokást alakítasz ki, még mélyebb változást hoz, és erősíted magadban a téma pozitív hatásait
  • 120 nap alatt– megerősíti a meditáció által létrehozott új, tudatos szokást, pozitív előnyei pedig mélyebben integrálódnak a pszichédbe

Semmi más teendőd nincs tehát,  csak elvégezni 40 napon át e meditációs gyakorlást melyet e videóban találsz. Ha soknak találod a 40 napot, indíthatsz 11 nappal is. Amennyiben velünk tartasz vagy érdekel a gyakorlás, javaslom, hogy iratkozz fel hírlevelünkre (A felugró pop-up ablakban vagy a satnamjoga.hu főoldalán az oldalsávban található Újjászületés meditációra feliratkozva) és jelentkezz be Gyakorló Csoportunkba a facebookon.

Lemaradtál az időpontról? A 40 napos gyakorlást bármikor elkezdheted ezen videó alapján: