tudatos anyaság online program

4 alkalmas online workshop sorozat a várandósságra való készüléstől az anyaság első egy évéig

Vigyél tudatosságot az Anyaság első időszakába

Sokan vágyunk arra, hogy kisbabánk foganjon, hogy szülővé váljunk, és hogy leendő vagy friss anyaként minél tudatosabban vegyük az élet adta kihívásokat, a legjobbat adva magunk és gyermekünk számára.

De az anyaság útján rengeteg kérdéssel szembesülünk a fogantatás előtti időszaktól kezdve gyermekünk első életévéig, például:

 

 • Gördülékeny lesz-e a fogantatás?
 • Problémamentes lesz-e a várandósságunk?
 • Könnyű lesz-e a szülésünk és az első időszak a kisbabánkkal? 

A TUDATOS ANYASÁG ONLINE PROGRAM EGY:

 • Átfogó, gyakorlatias tudásanyag, mely a kezdetek kezdetétől alapozza meg tudatosságunkat anyaként és mélyíti a gyermekünkkel való kapcsolatot
 •  
 • Egy ősi jógikus tudáson, tanításon, életmód módszeren és meditáción alapuló program, ami nem a modern kor újabb divatos megközelítését adja át, hanem egy olyan tudást és eszköztárt, ami évezredek óta létezik
 • ♥  Hangsúlyt fordít arra is, hogyan építsük bele mindennapjainkba és a modern életformába ezeket a megközelítéseket
 •  
 • Holisztikus: a fizikai, a mentális és a lelki síkkal is dolgozik

 •  
 • ♥  Egymásra épülő moduljai lehetővé teszik, hogy a program akár részleteiben, akár egészében látogatható legyen

Miért fontos a felkészülés?

Ha nem foglalkozunk előre a fogantatás, a várandósság, a szülés, a gyermekágy és az első néhány hónap időszakával, vagyis ha nem készülünk rájuk tudatosan és nem tájékozódunk megfelelően ezen időszakok legfőbb témáiról, könnyen sodródhatunk bele olyan folyamatokba, amik sok megoldandó kérdést, nagy belső feszültséget és nem várt terheket hagyhatnak maguk után.

Gyakran előfordul így, hogy életünk leginkább várt időszakát nem könnyedén, örömmel és megelégedettséggel, hanem félelemmel, frusztrációval és kimerültséggel telve töltjük.

Hogyan érd el, hogy:

 • ◊  Ez az időszak ne nehézséggel és kilátástalansággal telt legyen
 • ◊ Ne elszenvedője, hanem örömteli megélője legyél friss anyaságodnak
 • ◊ Ne nehezedjenek rád eddig fel nem dolgozott elakadásaid, traumáid, és hogyan ne add át ezeket tovább gyermekeidnek

Ezen a programon minden információt megkapsz, ami abban segít, hogy nőként ne teherként, hanem életed lehető legszebb időszakaként éld meg azt a folyamatot, ami anyává tesz téged. 

A Program Neked szól, ha:

♦ Ha éppen gyermeket szeretnél, már várandós vagy, kisgyermeked van, vagy a jövőben tervezel babát és szeretnél minél tudatosabb Anyává válni

♦ Ha nagy szerepet kap életedben a tudatosság és szeretnéd ezt gyermekeidnek is átadni

♦ Ha már a tudatosság útját járod, és keresed a módszereket arra, hogyan tudsz anyaként is egyre tudatosabbá válni

♦ Ha érdekel az  jógikus, ősi tudáson alapuló megközelítés, amit a modern korban könnyedén tudsz alkalmazni

♦ Ha fontos számodra, hogy anyaként minél nagyobb nyugalomban, békében és megelégedettségben töltsd mindennapjaidat

 •  

MIRŐL SZÓL A TUDATOS ANYASÁG ONLINE PROGRAM?

A Tudatos Anyaság Program életünk legfontosabb időszakának tudatos megközelítésébe avat bele, miközben részletesen végigmegy a: 

 • ♦ A fogantatás és az arra való felkészülés időszakán
 • ♦ A várandósság  időszakán
 • ♦ A szülés és a gyermekágy időszakán
 • ♦ Az első egy év időszakán

Elméleti és gyakorlati ősi, jógikus tudás és hatékony, a mindennapokba is beépíthető eszközök és meditációk, amik mind abban segítenek, hogyan válj tudatossá az Anyaság útján.

A programon olyan fő kérdéseket válaszolunk meg, mint pl:

 • ♥ Mit tegyünk, hogy nagyobb eséllyel foganjon meg kisbabánk?
 • ♥ Mire készüljünk, amikor már megfogant a baba?
 • ♥ Hogyan készüljünk fel a várandósság időszakára? Kell és érdemes-e egyáltalán készülnünk rá? 
 • ♥ Hogyan éljük meg a várandósság csodáját?
 • ♥ Hogyan készüljünk fel tudatosan a szülésre?
 • ♥ Hogyan közelítsük meg a gyermekágy időszakát és miért különösen kiemelt a jógikus tanításokban az első 40 nap?
 • ♥ Hogyan váljunk minél tudatosabb anyává, amikor már ott van a pici a kezünkben?

Képzeld el, hogy milyen érzés lesz, amikor:

A kisbabádat a karodban tartva, belső megelégedettséget és örömöt sugározva éled meg közös mindennapjaitokat

♦ Amikor a kétely és a bizonytalanság helyett a nyugalom és a béke érzése árad át rajtad

♦ Amikor nincs benned kérdés, mert tudod, hogy azt követed, amit a belső hangod és intuíciód súg

♦ Amikor a feljövő kihívásokat is tudatosan, egy belső bizonyosságból kezeled

Miért hallgass rám?

Ezt a programot azért hoztam létre, mert saját anyaságom útján a kezdetektől fogva rengeteg kérdéssel szembesültem. Sok tanfolyamot, módszert és eszközt kipróbáltam, sok könyvet elolvastam, de úgy éreztem nehéz kiszűrni azt, ami könnyedén beleilleszthető a mai korba, mégis az ősi tudás értékét őrzi az anyaság útján. Engem a kezdetektől sok minden érdekelt: nemcsak az új lélek érkezése és fejlődése, hanem az is, hogy miért élem meg aktuálisan éppen azt amit: a sok vagy éppen oltári kevés energiát, a kitágult érzékelést, a hatalmas érzékenységet, hogy miért térnek vissza a várandósság és a szoptatás alatti időben az eddig elraktározott fájó, gyerekkori emlékek, hogy mi történik folyamatosan a testemmel, hogyan fejlődik a kis lélek bennem, és az érkezése után miért változik minden ilyen oltári gyors ütemben, miközben én alig bírok lépést tartani e változással.

Egy valamit megfigyeltem:

Akkor, amikor tudatosan közelítettem meg egy-egy időszakot, kapcsolódtam magammal, meditáltam, rákészültem, informálódtam, ráéreztem, hogy nekem belül mi a helyes út, felemelőnek és könnyednek éltem azt meg.

Abban az időszakban, amikor pedig csak hagytam, hogy sodródjak az árral, életem egyik legnehezebb időszakán mentem át, tele feszültséggel, kétellyel és millió kérdéssel, miközben többször elvesztettem a kapcsolódást nemcsak magammal, de egyre inkább kisbabámmal is.  Amikor pedig újra ráléptem az útra, a fejlődés mellett döntve, elengedve a régi mintákat, fájó emlékeket, elvárásokat és hitrendszereket, minden azonnal elkezdett változni, jó értelemben.

Azt a tudatos megközelítést, mely végigvezet a fogantatás időszakától kezdve egészen a gyermekkorig, és nagy hangsúlyt fordít arra, hogy leendő vagy friss anyaként mely időszakban mire figyeljünk, a kundalíni jóga tanításaiban és eszköztárában leltem meg.

A jógikus tanítások szerint az Anyaság nem a gyermekünk születésével kezdődik, nem is a várandóssággal, hanem már a fogantatás és az az előtti felkészülés időszakával, a tudatos fizikai, mentális és lelki sík megágyazásával. 

 

Azért hoztam létre ezt a programot, hogy átadhassam azt az átfogó és mély tudást, ami abban segít, hogyan teremtsünk nagyobb békét, meghittséget és boldogságot friss anyaként önmagunk és családunk számára. 

HOGYAN ÉPÜL FEL A TUDATOS ANYASÁG ONLINE PROGRAM?

A teljes program négy részre oszlik:

4×4 óra online workshop, egymásra épülő, de önállóan is megvehető modul

 • ♦ TUDATOS ANYASÁG 1.: Tudatos fogantatás és felkészülés a várandósságra

  ♦ TUDATOS ANYASÁG 2.: Tudatos várandósság

  ♦  TUDATOS ANYASÁG 3.: Tudatos szülés és az első 40 nap

  ♦  TUDATOS ANYASÁG 4.:  Tudatos anya – tudatos gyermek, az első egy év

A Tudatos Anyaság Online Programon az alábbi fő témákat érintjük négy alkalom alatt:

(a még részletesebb tematikát lejjebb láthatod): 

 • ♦ Fogantatás előtti projekció, megnyílás az új lélek érkezésére
 • ♦ Tudatos fogantatás
 • ♦ Várandósságra való felkészülés
 • ♦ Tudatos várandósság
 • ♦ A 120. nap jelentősége
 • ♦ Tudatos szülés
 • ♦ Az első 40 nap jelentősége
 • ♦ Tudatos anya, tudatos gyermek az első egy évben

részletes tematika

A tematika 4 alkalomra oszlik:

tudatos fogantatás és felkészülés a várandósságra

Az alapok megteremtése

Az Új kor Tudatossága, hogyan érinti az új tudatosság a gyermekeket és minket. Az új lélek behívását segítő módszerek. A gyermek tudatosságának megteremtése: lelki és fizikai alapok. Felkészülés a várandósságra: életmódbeli változtatások. A potenciál növelése nőknél és férfiaknál. Mentális, fizikai, érzelmi és spirituális felkészülés. Nő vs. Anya - a minőségek találkozása és különbözősége. A tudatosság növelése nőnél és férfinál. Fogantatásra való felkészülés és a tudatos fogantatás. Ajánlott meditáció és jóga ezen időszakra.

tudatos várandósság

9 tudatos hónap

Várandós naptár: trimeszterek és az azokhoz kapcsolódó jógikus életmód. A 120. nap szerepe és hogyan ünnepeld meg ezen jelentős eseményt. A gyermek sorsának megalapozása. Várandósság alatti mozgás és jóga - mit, hogyan és mit ne, Ajánlott meditációk a várandósság idejére. Előkészületek a baba érkezésére: mi az, ami megkönnyíti közös életeteket. Készülés a tudatos szülésre: mire van szükség valójában és mit érdemes elengedned. Az apa szerepe a várandósság alatt.

tudatos szülés és
az első 40 nap

Az átmenet és a kötődés megalapozása

Tudatos szülés. A baba-mama és a családi kötődés kialakítása. Miről szól az első 40 nap? A szoptatás jelentősége, szoptatást könnyítő praktikák. A test helyreállítása a szülés után. Szülés utáni gyógyító ételek: mit érdemes fogyasztani, mit érdemes kerülni . A szülés utáni érzelemvilág kezelése. Ajánlott meditációk az első 40 napra. Az anya szerepe, mint az elsődleges tanító. Az apa szerepe a szülés idején és az első 40 napban.

az első egy év

Tudatos Anya - Tudatos Gyermek

A gyerekkel való kapcsolat mélyítése és a bizalom kiépítése az első 1 évben. Mentális projekció és tudatos kommunikáció a gyereknevelésben. Szülés utáni testmozgás és további poszt-natális gyógyító praktikák. A gyermek első ételei. A holnap tudatos vezetőjének megteremtése. Párkapcsolat vs. Család. Az Anya érzelemvilága: mit tegyél a depresszió és a kiégés ellen. Ajánlott meditáció és jóga gyakorlás ezen időszakra.

A PROGRAMOT VEZETI

Domján Mia, Meher Bhagti Kaur

Mia kundalíni jóga és meditációs tanár (Level 1 & Level 2), a Sat Nam Jóga alapítója, a Tudatos Anyaság Program kidolgozója. A jóga közel 10 éve, a meditáció 8 éve van jelen életében. Építészmérnökként bejárta Európát, hogy a legjobbak mellett dolgozzon és tanuljon. Egy a stresszből és a túlfeszített életmódból következő egészségügyi kihívás hatására kezdte el a jóga útját járni. A kundalíni jógát 2014 óta elhivatottan oktatja, órákat, workshopokat, elvonulásokat és online programokat is tart rendszeresen. Másfél éves kislánya, Lili mellett pedig immár az Anyaság csodás és egyben olykor kérdésekkel teli útját járja.

RÉSZLETEK

RÉSZVÉTELI DÍJ

12.000 FT/modul

mely a “jelentkezés” gombra kattintva előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel fizethető

Az ár tartalmazza:

♦ videókhoz való online hozzáférést 120 napig
♦ a főbb tanításokat tartalmazó munkafüzetet
♦ az ajánlott gyakorlatok és meditációk leírását, hogy otthon is könnyedén alkalmazni tudd a tanultakat

 

a jelentkezés és menete

Kattints a “Jelentkezem” gombra alul annál a modulnál, amin részt kívánsz venni

A rendszer átvezet egy másik oldalra. Ott a program leírásánál nyomj a “Kosárba teszem” gombra, majd a jobb oldalsó sávban kattints tovább a “Pénztár” gombra.

Töltsd ki a jelentkezéshez szükséges adatlapot és fogadd el alul az Általános Szerződési Feltételeket.

Majd fizess kártyával vagy utald át az összeget a megadott számlaszámra.

Befizetésedet visszaigazoljuk, amint az számlánkon megjelenik, és küldjük a befizetésről szóló számlát.

 

 

Tudatos Anyaság 1.
Tudatos fogantatás és felkészülés a várandósságra

Tudatos Anyaság 2.
Tudatos várandósság

Tudatos Anyaság 3.
Tudatos szülés és az első 40 nap

Tudatos Anyaság 4.
Tudatos anya - tudatos gyermek, az első egy év

További információért lépj velünk kapcsolatba itt: