Április 2022 egyik legmeghatározóbb hónapja, 

mivel ez egy olyan ritka időszak, amely lehetőséget ad arra, hogy felszabadítsunk azon generációs karmikus blokkokat és mintákat, amelyek korábban megmozdíthatatlannak tűntek. Ez a lehetőség a dupla 4-es megjelenésén keresztül jön létre, amelyet a hónap és az Ajándék szám, 4-esr (az Ajándék az év utolsó két számjegye, 22 = 4) adja.

A 4-es szám a pozitív polaritásban a folyamatot, a struktúrát és a rendet jelenti a Semleges Elme képességével együtt. Amikor azonban negatívba fordul, akkor ítélkező, merev lesz és elválaszt a saját magunk és mások iránti együttérzéstől.

Az emberiség nagy felfedezést fog tapasztalni a Szívközponttal kapcsolatban, és ez hatással lesz arra, hogy hogyan választjuk az életünk irányítását. A korábbról hozott önfeláldozás és a generációs kötelességeink témái most olyan nyomasztó tehernek fognak tűnni, amelyet nem lehet többé elviselni.

Kellene!?

A 4-es szám negatív polaritású kifejeződését a kellene szó érzékelteti. Például, „ezt kellene tenned, vagy így kellene viselkedned; ebben a családban mindenki más is így szenvedett, tehát te is kövesd a forgatókönyvet!”. A családi minták „visszhangja” kritikus hangerővel fog üvölteni, legyen szó akár arról, hogy „tanuld azt, amit mi mondunk neked”, vagy arról, hogy „maradj egy rossz házasságodban – ne csinálj botrányt”, vagy arról, hogy „ne szólalj fel a hazugság ellen, amit mindannyian élünk”. Mindezek a forgatókönyvek még sok mással együtt az önfelszabadítás dicsőséges máglyájára kerülnek, amelynek áprilisban van itt az ideje.

Szeretnéd tudni ennek a szent máglyának a pontos gyújtópontját? Persze, hogy szeretnéd! Van egy erőteljes gyógyító energiaörvény, amely április 8-tól 22-ig lesz aktív. Ez a kéthetes időszak olyan időszak, amikor a dolgok felerősödnek, és az érzelmi sebek a felszínre emelkednek, hogy megtisztuljanak. Mindezzel kapcsolatban segítségre lesz szükséged. A segítségről és gyógyításról hamarosan, de előtte …

… még egy fontos dolog. 

Az első, amivel április folyamán tisztában kell lenned, hogy az emberek nem mindig úgy viselkednek majd, ahogyan szoktak, és hogy sok személyes teret kell adnod nekik. Ellenkező esetben mások érzelmi kitörése téged üthet meg, ami nem túl kellemes.

Április egy erősen reaktív időszakot hoz, 

amit globális szinten is látni fogunk. Imádkozz a háborús dobok elcsendesedéséért és a higgadt vezetésért. A távolból nem tudunk mindig mindent helyrehozni, de a kegyelem és a könnyedség frekvenciáját sugározhatjuk, hogy segítsünk másoknak megtalálni az útjukat.

Most pedig térjünk ki személyes gyógyulás és átalakulás területére. 

A Bibliát idézve: “Kezdetben volt az Ige, és az Ige Istennél volt, és az Ige Isten volt.” Ez igazán erőteljes dolog, és most erre a fajta erőre van szükségünk.

Miért is?- kérdezhetitek. Azért, mert áprilisi Szívszám a 8-as (a Szív a 4. hónap + 4-es ajándékszám = 8.) A 8-as az erőről, az energiáról és a gyógyításról szól. Vissza kell szereznünk és vissza kell követelnünk a személyes erőnket, amelyet ezek a negatív családi lenyomatok túszul ejtettek. Csak azért, mert a múltban volt alkoholizmus, erőszak, alacsony önbecsülés, vagy bármi is legyen az, ami üldöz, Neked nem kell többé ennek bármely maradványát megélned.

Hogyan válhat könnyebbé a karmikus tisztulás? 

Természetesen a megfelelő tisztító módszer segítségével! Visszatérve az Ige (szó) ereje témánkhoz, szerencsések vagyunk, hogy a jógikus tanítások keretein belül van egy mantránk, amely a ne hagyj hátra negatív karmát válaszban támogat, ebben a havi pörgésben.

Ez egy Ashtang mantra (Ashtang jelentése 8 tag, 8 ág) és ebben a videómeditációban egy gyönyörű gyakorlatot találsz a Végtelenség hangáramának megtapasztalására. Ez egy mozgó mudra meditáció, Mennyei kommunikációnak is nevezik. Megtisztítja a Szívközpontot a múlt fájdalmától és traumájától. Amikor a Végtelen rezgését éljük, és engedjük, hogy az Ige, a Szó átáramoljon rajtunk, minden új és jó dolog lehetséges. Szánj rá napi 11 percet, és adj magadnak esélyt egy jobb életre, jobbat annál, mint amelyet eddig elképzeltél. Annyira megérdemled! 

A 8-as szám a Levegő elemet testesíti meg, a Levegő elem pedig a kommunikációhoz kapcsolódik.

A hónap Szív-számításában egy különleges konfiguráció miatt úgynevezett lenullázó hatás érvényesül. Ezt az úgynevezett Átalakító szám szemlélteti, ahol a Szív-számokat nem összeadjuk (4 + 4), hanem kivonjuk egymásból (4 – 4) aminek ez eredménye Nulla.

A Nulla nagyon erős szám a számmisztika tudományában, és a hatására az emberek nehezen találják meg a megfelelő szavakat.

Április folyamán fontos, hogy ne közeledjünk senkihez impulzív kirohanással: „Hé, beszélj hozzám most azonnal, nem látod, mennyire feldúlt vagyok?”. Mindenkinek időre és térre lesz szüksége, hogy a folyamatainak feldolgozódjanak, forrásainak átcsoportosuljanak, ahogy átmegyünk saját gyógyulási folyamatainkon. Inkább valahogy így érdemes párbeszédet kezdeményezni: „Szia (lágy mosoly). Tudom, hogy most mindannyiunknak sok mindennel kell megbirkóznia, de ha lesz egy perced, van valami, amit át kell beszélnünk. Visszahívnál, ha alkalmas az idő arra, hogy beszélgessünk egy kicsit?“. Ezzel aranyló csillagokat érdemelhetsz ki valaki más univerzumában, és produktívabb is lehetsz.

Az áprilisi 4-es szám arra int bennünket, hogy hívjuk segítségül a Semleges Elménk erejét, mivel ez adja a legnagyobb befolyást a tudatos változáshoz és növekedéshez. A Vízöntő korszak egyik kedvenc idézete a következő: 

Vagy te lovagolsz a hullámon, vagy a hullám lovagol meg téged

Ennél tömörebbet és tökéletesebbet nem tudok elképzelni.

Ha a filmek világából szeretnél példát látni a Semleges Elmére a legjobb formájában, nézd meg az 1994-es The River Wild (magyar filmcíme: Veszélyes vízeken) című filmet Meryl Streep és Kevin Bacon főszereplésével. Miután olyan körülmények közé kerül, amelyekkel nem lehet normálisan számolni, Meryl karakterének össze kell szednie és egyben tartania magát, nyugodtan – meditatívan – folyamatos tudatossággal, amíg el nem jön a megfelelő pillanat a cselekvésre. Ez a saját territóriumunk feletti uralom képessége, ami megadja a különbségek éles határát ezekben az időkben.

A 4-es szám az Ima kelyhe

és a szívünk azon képessége, hogy szeressük önmagunkat. A poharat megteltnek látni olyan frekvenciát állít be, amely a mennyei birodalmak támogatását idézi meg. Nem vagy egyedül, és a segítség ott van számodra, amikor az Ige erejét használod a legmagasabb Áldás megteremtésére. 

Ez már a tiéd, és én ott vagyok veled.

Sat Nam.

 

Nam Hari Kaur Khalsa  előrejelzéséből Fordította: Nováczki Éva, Anand Kundalíni Jóga