A karácsony közeledtével, ahogy a fények kigyúlnak, még jobban vágyunk arra, hogy mélyebben kapcsolódjunk önmagunkkal, és felerősödjön lelkünk fénye.

Most egy olyan 40 napos meditációs gyakorlásra hívlak téged, ami segít eloszlatni a belső konfliktust, erősíteni a szeretetet, a fényt és az elfogadást önmagunkban.

A megelőző évek 40 napos gyakorlásai alapján idén most november 15-től kezdjük a közös gyakorlást – mindenki maga otthon az instrukciók alapján, mégis együtt.

A világ változásának egyetlen kulcsa a szeretet áramlásának növelése, de először önmagunkat kell feltétel nélkül megszeretnünk és elfogadnunk, ezután másokat is könnyebb lesz!

Ha úgy érzed, hogy neked is van dolgod önmagad elfogadásával, a szeretet felélesztésével, és szeretnéd erősíteni a belső fényt magadban, csatlakozz hozzánk!

A megelőző években több ezren csatlakoztak ehhez a kezdeményezéshez, így igazán nagy csoport energiát tudtunk létrehozni. Kapcsolódj hozzánk idén Te is, és tapasztald meg a közösségi gyakorlás felemelő erejét!

Ezt a meditációt is 40 napig fogjuk csinálni, mindenki maga otthon, mégis együtt.

Miért pont 40 nap?

A tartós változás érdekében. Van egy gyakori mondás, amit már biztos hallottál: “Az vagy, amit megeszel.” A jógikus életben van egy ehhez hasonló: “A szokásaid határoznak meg.” A 40 napos gyakorlással kialakítunk egy szokást, amiben eltörlünk minden negatív mintát, amik blokkolhatják a szeretet áramlását és önmagunk elfogadását. Ahhoz, hogy megkapd a gyakorláshoz a segítséget, csak iratkozz fel a Sat Nam Jóga hírlevelére, és az instrukciót követve 40 napig végezd el a 11 perces gyakorlást. Van naponta 11 perced önmagadra?

A meditáció kezdete:

2017. 11.15 (- 12. 24.), így a karácsonyt estéjét már a megújult energiákban töltheted.

A videót és a részletes instrukciókat közvetlen a meditáció kezdete előtt küldöm, de addig is, hogy biztosan megkapj minden anyagot, iratkozz fel itt!

Mit kapsz a feliratkozással:

  • az otthoni gyakorláshoz szükséges részletes instrukciót
  • a meditációhoz szükséges videóanyagot
  • hozzáférést a zárt facebook csoporthoz, ahol felteheted a meditációval kapcsolatos kérdéseidet
  • élő közvetítést ugyanezen csoportban, ahol élőben is válaszolok az aktuális kérdésekre a 40 nap alatt

A meditációban való részvétel ingyenes.

A szeretet: Szeretet. Nem tudjuk máshogy hívni. A szeretet az önzetlenség megtapasztalása, az az erő, mely legyőzi a félelmet. (Yogi Bhajan)

Lemaradtál az időpontról? A 40 napos gyakorlást bármikor elkezdheted ezen videó alapján:

Ha tetszik ez a kezdeményezés, oszd meg barátaiddal is!

Foto: Charlotte blog