Július 5-től keddenként 18.00 – 19.30-ig 6 héten át a Sat Nam Jóga Központban

Az órasorozat bármely órájára külön is csatlakozhatsz

Általános tény, hogy a napi feladatok, a külső-és belső elvárásokból keletkező kihívások, és a megnövekedett elvárások sok testi és lelki feszültséget szülnek, és mindezek  egyensúlytalansághoz, általános boldogtalanságérzethez és alacsony energiaszinthez vezetnek.

Általában mindannyiunkra sok feladat hárul, és ahhoz, hogy egyensúlyba kerüljünk, hogy minden körülmény között megtartsuk magunkat és könnyedén vegyük az élet okozta kihívásokat, edzeni kell magunkat testi, lelki, mentális szinten egyaránt.

Most egy olyan 4 alkalmas órasorozatra hívlak téged, ahol azon fogunk dolgozni, hogy enyhítsük a testi feszültséget, oldjuk a lelki terheket, hogy még több lazaságot és könnyedséget tudjunk vinni életünk minden területére.

Ezen a sorozaton olyan fizikai gyakorlatsorokkal dolgozunk majd, amik kedvezően hatnak a hormon,- és idegrendszerre, növelik a vitalitást, és olyan meditációkat fogunk végezni, amelyek az érzelmi és mentális egyensúly kiépítésében segítenek, hogy visszanyerjük a belső béke állapotát.

Szeretnél lazább, energikusabb és sugárzóbb lenni? Akkor tarts velünk ezen a 4 alkalmon!

További információk:

Időpontok:

Július 5., 12.,19., 26. – keddenként 18.00-tól 19.00-ig 

Helyszín:

  • Helyszín: Sat Nam Jóga Központ (Bp. Alkotás út 13. 4.emelet, 51-es kapucsengő)

Hozzájárulás: egy alkalom 3.500 Ft,  bérletvásárlás esetén kedvezményt kapsz, és a helyedet is biztosan fenntartod. A sorozatra a 4 alkalmas bérlet ára 12.000 Ft, melyet az első órán vagy ide kattintva vásárolhatsz meg. A 6 alkalmas általános bérletet pedig ide kattintva válthatod ki

Jelentkezés:

info@satnamjoga.hu

Jelentkezem

Mit hozz magaddal? A stúdió jóga szőnyeget, pokrócot és ülőpárnát egyaránt biztosít. Laza, kényelmes ruhát és némi vizet hozz magaddal.

Ki vehet részt az órákon? Az órák kezdők és haladók számára egyaránt nyitottak. Szabad helyek függvényében bármikor becsatlakozhatsz.

Az összes alkalmon részt kell vennem? Az órasorozat egy-egy órája is önálló egységet képez, így ha nem tudsz az összes alkalomra jönni, szabad hely függvényében bármelyik órán részt vehetsz. Bérlet vásárlásával azonban kedvezményben részesülsz és a helyedet is biztosan fenntartod.