A januári önbizalom növelő meditáció után itt van az újabb lehetőség a gyakorlásra. November 11-én kezdjük az újabb 40 napos ingyenes otthoni meditációt, és most a gyógyulásra és a gyógyításra helyezzük a hangsúlyt.

A karácsony közeledtével mily szebb dolgot adhatnánk magunknak, mint saját magunk gyógyulását? Most lelki, szellemi szinteken begyógyíthatjuk azokat a sebeket, melyeket már régóta hordozunk magunkban. Sőt, a meditációval nemcsak magunkat, hanem szeretteinket is gyógyíthatjuk.

“Mindannyian gyógyítók vagyunk és megvan bennünk az a képesség, hogy a szándékunkon keresztül gyógyulást és fényt juttassunk oda, ahol a legnagyobb szükség van rá.”

A kundalíni jógát gyakorlók szerte a világon ezt a meditációt használják akkor, amikor gyógyító energiát szeretnének maguknak vagy szeretteiknek küldeni. Ha úgy érzed, hogy van mit begyógyítanod magadban vagy szeretteidet szeretnéd gyógyítani általa, csatlakozz hozzánk! Ezt a meditációt is 40 napig fogjuk csinálni, mindenki maga otthon, mégis együtt.

Miért pont 40 nap? A tartós változás érdekében. Van egy gyakori mondás, amit már biztos hallottál: “Az vagy, amit megeszel.” A jógikus életben van egy ehhez hasonló: “A szokásaid határoznak meg.” A 40 napos gyakorlással kialakítunk egy szokást, amiben eltörlünk minden negatív mintát, amik blokkolhatják gyógyulásunkat. Ahhoz, hogy megkapd a részletes leírást, semmit nem kell csinálnod, csak az emailed megadásával feliratkozni a Sat Nam Jóga hírlevelére (több helyütt láthatod a regisztráció lehetőségét az oldalon, pl. az oldalsávban is), és az instrukciót követve 40 napig elvégezni a napi 11 perces gyakorlást. Van naponta 11 perced a gyógyulásodra?

A meditáció kezdete: 2015. 11.11 (- 12. 20.), így a karácsonyt már az új energiákban, gyógyultan töltheted.

A részletes leírást hamarosan ismertetem, regisztrálj ahhoz, hogy megkapd néhány nap múlva az instrukciókat és vedd fel az email címjegyzékedbe az info@satnamjoga.hu-t ahhoz, hogy biztosan megkapd az emaileket.

“Az öngyógyítás minden lény kiváltsága. Az öngyógyítás nem egy csoda. Az öngyógyítás egy folyamat, ami a fizikai test és a lélek végtelen ereje közti kapcsolódásból jöhet létre.” (Yogi Bhajan)

Lemaradtál az időpontról? A 40 napos gyakorlást bármikor elkezdheted ezen videó alapján:

Olvasd el miről számoltak be a 40 napos gyakorlásban résztvevők:

 • Csak meg akarom köszönni Neked, hogy rávezettél a gyógyulásom kulcsára. Most tényleg elkezdtem a gyógyító meditációt gyakorolni (régebben csak próba szerencsének fogtam fel), és jelentősen csökkent a problémám.Nagyon erős szorongáshullámaim (pánik) voltak, de mostanra jelentősen csökkentek, hála Neked és a Kundalini Jóga Meditációjának. Tehát ez a mantra (ra ma da sa…) a szorongáshullámokat is eltávolítja az emberből. Ha van szó, ami kifejezi hálámat, hát az nem fejezi ki még egy ezerszeres köszönöm se. (Már 5 éve szenvedtem.)Egyszóval köszönöm Neked!!!! (K.)
 • Bár pár nappal le vagyok maradva, de már esténként a szokott időben a fejemben megszólal a dallam 🙂 és ilyenkor már alig várom, hogy elkezdhessem a meditációt.
 • Csendes vagyok, de kitartó! 🙂 …nekem, a nap lezárásának egyik fő gyakorlata a gyógyító meditáció. Köszönöm Mia az élményt, aminek estéről estére a részese lehetek! 🙂
 • Pici babával aki most épp össze-vissza alszik, fogzik, nyüvög…viharosan és kissé rendszertelenül megyek előre a gyakorlásban, de megyek  Köszönöm mindenkinek, hogy törödik legelöször önmagával majd másokkal is. Mia jò, hogy elindítottad ezt a csoportot.
 • Csinálom rendületlenül. Egyre többet ad érzésben és érzékelésben. A kezem a végére mindig forró. Pedig hideg, amikor elkezdem.
 • Először is meg szeretném köszönni Neked, hogy részt vehetek a kezdeményezésedben. Egyszerűen fantasztikus ötlet! Nagyon lelkes vagyok és minden egyes nap alig várom, hogy leülhessek meditálni! 🙂
 • Múlt hét csütörtökön kezdtem, azóta minden nap csinálom. Az első pozitív meglepetésem az volt, hogy végigbírtam a 11 percet és egyszer sem kalandoztam el, végig koncentrált tudtam maradni. (Eddigi jóga aktivitásom során mindig ezzel volt a legnagyobb baj. Nagyon könnyen elkószál a figyelmem.)
 • Kedves Mia! Nagyon jó érzés meditálni. Nagyon jól érzem magam. Köszönöm! 🙂 Minden
  egyre jobban alakul.:) 
 • Elkezdtem, nagy segítség a video! Nagyon köszönöm:) hajnalban van rà időm, csodásan indul így a nap!
 • Szerda óta, minden jóga óra végén zengettük a mantrát. Tegnap este 21-en. Fantasztikus volt! A csoportenergia felerősítette azokat az érzéseket, amiket már egyedül is tapasztaltam. Köszönöm Mia!
 •  Nagyon jó érzés, sőt még álmomban is a mantrát mondtam, egész nap a fülemben cseng, sokszor a háttérben is hallgatom.🙂
 • Lehetséges lelki gyógyító hatása is ennek a mantrának, mert akárhányszor hallgatom, megszáll ez az Isteni szeretet, nyugalom, vidámság. Eddig ezt nem ismertem, csak relaxáltam.
 • “Sziasztok! Én is a tapasztalataimat szeretném megosztani. Gyakorlás közben azt érzem egy idő után, hogy tisztul a torokcsakrám és az arcüregem. Ezek a problémás részeim, szépen pakoltam ide blokkokat gyerekkoromtól kezdve. A gyakorlás során pedig pár perc után intenzíven elkezd áramlani az energia, kitisztít belőlem mindent, ami nem oda való. Nagyon jó érzés! 

 

A részletes leírásban olvastam, hogy a meditáció végén kiküldhetek egy gyógyító imát. Hogy értsem ezt az imát?
Az imánál nem kell semmilyen nagy dologra gondolni, elég, ha közben arra gondolsz, hogy gyógyulást kapsz, vagy sikeres gyógyítást végeztél, a lényeg, hogy vetítsd ki a szándékodat, a gyógyulás-gyógyítás felé. Mondhatsz ennyit is magadban: Gyógyulás nekem és minden élőlénynek! Vagy bármit, ami jól esik, és úgy érzed, hogy kedves neked. Ha vallásos vagy, élhetsz a saját imáddal is. A jóga nem valláshoz kötött, nem zár ki senkit, nem ítél, és tiszteletben tartja világnézetedet.