Mindenki sokkal de sokkal boldogabb lesz, mire véget ér 2014!

decemberMár egy éve, hogy folyamatosan lépést kell tartanunk a nehézségekkel, minden ellenére kitartani, de már készek vagyunk a változásra, a jobb időkre. A “JÓ” eljön, már csak az utolsó lépéseket kell megtennünk 2014-ben, ahogy lassan decemberbe érkezünk.

A jó hír az, hogy december egy könnyebb hónap lehet, mint az elődje november, hacsak nem esünk áldozatául, hogy a rivaldafény érdekében bebizonyítsuk, mindenben nekünk van igazunk.  Decemberben a 8-as és a 10-es számok játszanak nagy szerepet, a hatalom és tekintély számai.

december-mainA 8-as szám e hónap szívszáma is, ami az erőt, pénzt, energiát és gyógyulást is szimbolizálja. Ami még érdekesebb, hogy 2015 száma is a 8-as (2+0+1+5=8), szóval a szívünk már most kész átugrani a jövőbe, hogy egy jobb és hatékonyabb terv részese legyen. Sokan azt fogják érezni: Pénzt akarok, erőt akarok, gyógyulást akarok, mindezt most!

A filmekben sokat szerepel egy klasszikus jelenet, amikor az egyik fiatal azt mondja a másiknak: Alig várom, hogy elhagyjam ezt a várost! Ez a jófajta lobbanékonyság azt érezteti velünk, hogy eljött az idő, megérdemeljük, hogy elengedjük az év karmikus, visszahúzó mintáit.

Persze, hogy megérdemled az elengedést, csak ügyelj a lábadra, ahogy az utolsó pár lépést megteszed. Ne hagyd, hogy bárki elcsábítson, hogy feleleveníthesd a régi sérelmeket, csak áldd meg őket, és növeld a ragyogásod. Ha bekapod a csalit, csak sajnálni fogod, hogy értékes energiákat vesztesz általa, amik pont az előrejutásod szolgálnák. Még a szikh írások is ezt mondják: “Ne játssz a bolonddal!”

happy-rain-december-201272410055_2012121301230A december 3-as szám (1+2=3) a gondoskodás, a kreativitás és az életöröm tapasztalását jeleníti meg. Mindannyian több örömöt szeretnénk tapasztalni életünkben, és néha az Univerzum vicces módon nyilvánítja ki ezt. Ismerek egy fiatal lányt, aki elvesztette a titkárnői állását (amit ki nem állhatott), csak azért, hogy lehetősége legyen beiratkozni fodrásznak. Most sokkal boldogabb, és jól befutott ebben az új szakmában. Eleinte a veszteségnek látszó dolog hatalmas nyereséggé formálódhat a személyes kiteljesedésünk kapcsán.

A Halak korból a Vízöntő korba való lépéssel a káosz és zűrzavar egyre feltűnőbbé válik, szinte sosem tudjuk elkerülni, amikor bekapcsoljuk a tv-t, rádiót, internetet. Sokan különösen fusztráltnak érzik magukat, mások, a politika, vagy a környezet iránt stb. Ez nem fog csak úgy varázsütésre elmúlni, mert új hónap vagy év kezdődik. Ez csak akkor változik, ha az egyének a kollektív tudatot is felfele emelik. Ekkor lesz a Vízöntő kor egy boldog hely, nem pedig a zűrzavar csatatere.

Valahányszor meghal valami, a végső harc sok erőt rejt magában. Az adrenalin a harcba könnyen belelök, de kijönni nem könnyű. Pont, ahogy a régi iskolai  rendszerekben és látásmódban, ahogy omlottak össze nemcsak egyszerűen meghaltak, üvöltve, kapálózva, rugdalva hagyták el a terepet. Igazán képzett meditatív elmét igényel az, hogy ne érezzük zavartnak magunkat ezekben az időkben, hiszen a csetepaté intenzitása rendkívül nagy lehet. 

betterthingsarecomingA 2015.év lehetőséget ad arra, hogy könnyebben megvalósítsuk saját céljainkat, de a régi rendszerek trükkjei megpróbálják elgáncsolni az új energiákat, a vízöntő látásmódot. A fókuszáltságra való képesség, hogy ne essünk bele a félelmeinkbe nagyban a pránikus testtel való kapcsolatunktól függ, a légzés és vitalitás tárházától.

A 8-as szám, mint 2015 fő numerológiai száma, a pránatest. “Sok családi és kapcsolati probléma azért van, mert nem tudod a légzésed irányítani.” -mondta Yogi Bhajan. Az “Egy hatékony meditáció az idegrendszer kiegyenlítésére” ad egy olyan nézőpontot, ahonnan az adott szituációra helyesen, nem reagálva és nem energiát vesztve nézhetünk rá. Van napi 5 perced arra, hogy megmentsd magad a kiégéstől és ne válj érzelmi ronccsá? Akkor csináld! 

December-Snow-300x200Kezdd az új évet úgy, hogy még a kanyar előtt felkészíted magad. 2015 jobb év lesz? Igen, ha felfújt 4 keréken kezded, nem pedig félig leeresztve, stressztől teli.

Nincs több ingyen fuvar, de szabad leszel, mint a madár, ha az emelkedést a saját szereteteden keresztül éled meg, ezáltal növelne jólétedet.

“Hogy pozitívan élj, és pozitív legyél, erős spirituális erőt kíván, amit úgy hívnak, szeretet. A szeretet örök, a végtelen energia áramlása. A szeretet Istent képviseli. A szeretet téged jelenít meg.” (Yogi Bhajan – 11-23-77)

 

Írta: Nam Hari Kaur, Fordította: Meher Bhagti Kaur, Forrás: https://www.3ho.org/numerology-forecast-december-2014-better-coming