10653420_549227998516688_1972045724708204205_nA móka nem áll meg a Föld bolygón, ahogy szeptember áldott havába lépünk. Jelenleg a végénél tartunk egy igazán sok kihívással teli három hónapos ciklusnak, amely június 22-én kezdődött ez évben, és a szeptember a végső fázisa. Szeretnénk a szabadságunkat, méghozzá most. A szeptember szív száma az 5, és ez az 5-ös szám kiáltani fogja, hogy „Ne béklyózz meg! Ne mondd meg, mit tegyek!” Olyan intenzíven, ahogy jöhet (és jönni is fog), csak tudd, hogy akármi is legyen az, amire nincs szükséged vagy nem kell csinálnod, az szét fog esni ebben az időben. Ha azt választod, hogy makacsul csüngsz azon, ami nem működik többé, szenvedni fogsz.

Ez a szenvedés típus teljesen felesleges és ez nem az, amit az Univerzum szeretne neked. A jó hírek, hogy ha nagy látószögben nézzük a szeptembert, hogy ha aktívan keresed a segítséget, vagy imádkozol érte, meg fogod kapni. Az angyalok tényleg szeretnék, hogy haladjunk a dolgainkkal, amelyek a személyes felszabadításunkat és a fensőbb végzet hívását illetik, és lesz egy nagyjából azonnali kapcsolat egy hasonló lélekkel, aki szintén a másokkal való kiegyenlítődést keresi.

10418868_549228081850013_5880849223642372078_nVan egy tényleges varázslat-alkotóelem itt, ahogy a szeptember 9-es száma a finomtestet ábrázolja, valamint a saját képességünket, hogy vonzzuk és kapcsolódjunk a hasonló gondolkodású lelkekkel. Ez természetesen az egésznek csak a pozitív polaritása. Hogyha egy türelmetlen helyzetből indulsz, ami a 9-es a negatív polaritásban, akkor a rossz csónakban találhatod magad.

Mert az ebben a hónapban lévő, a 9-es és 5-ös számok közötti egyedi dinamika folytán a türelmünk tesztelve lesz és ki kell fejlesztenünk a kitartásunkat. Az új legjobb barátod a saját fizikai, mentális és spirituális kitartásod. Ez most az önfelszabadítás-játékod és valószínűleg játszani fogod, mert ez az egyetlen játék a környéken.

Hogyan fejlesztheted ki a kitartás magasabb fokát? Nos, az angyalaid máris dolgoznak érted és a Mindenható tényleg szeret téged, mert itt van nekünk a ’Kundalini Krízis csomag’. Kövesd a linket (http://ow.ly/AWiKn) és görgess le a „Meditation to Fight BrainFatigue and Live Your Excellence” (Meditáció, hogy harcra kélj az agyifáradtság ellen és hogy megéld a tökéletességed) 104-105. oldalra. Ez egy 9 perces pranayam gyakorlat egy 6 perces csendes meditációval. Szánj 15 percet arra az életedből a jólétedre; itt az idő, hogy visszaszerezd a személyes erődet! Ne hagyd, hogy a múlt szellemei vánszorgásra késztessenek!

Most szükséges, hogy kifejlessz egy nagyon erős belső útmutató rendszert. Ahogy a bolygó energiája növekszik, hatással van azon képességünkre, ahogy a normalitást és a stabilitást tapasztaljuk. Ez nagyon bizonytalanná teszi az embereket, akár depresszívvé. Sok ember úgy érzi, „Hogy veszhettem el így, hogyhogy nem vagyok ott, ahol lenni akarok?”

Egy vidéki utazáson valószínűleg úgylátnád az útjelző táblákat, hogy „A következő pihenő 45 km-re van” vagy „Étel, üzemanyag a következő kijáratnál”. Most minden annyira zagyva, hogy a szokásos jelzőtáblák nincsenek a helyükön. Az egyetlen hely, ahol megtalálod a következő biztonságos pihenőhely hollétét, a saját pszichéd. Yogi Bhajan az ilyen időkre a következőt mondta:

„Ha nincs meg a pszichéd áramlása, semmid sem lesz, mint aggodalmad.”

 

10405470_549228121850009_3356323942633752666_nOké, először szándékosan a kemény dolgokat osztottam meg, most viszont itt a fény az alagút végén. Ez a fény októberben kezdődik majd. Most szeptemberben a hajnal legsötétebb órájában vagyunk és maga a hajnal októberben lesz. Ez most azt jelenti, hogy októberben minden egy varázslatos tündérmesévé fog válni? Természetesen nem. Habár ez a kezdete lesz egy kedvezőbb időszaknak, ha megcsináltad a spirituális házi feladatodat. Hogy fogsz lediplomázni, ha nem csinálod meg a házidat?

 

A legnépszerűbb kérdések egyike, amiket kapni szoktam, ez: „Kérlek,mondd el, mikor fordulnak a jelek kedvezőbbé!?” Van erre is válasz egy születési dátum vagy Univerzális Ciklus segítségével, de végül is mindig képes vagy jóra fordítani a dolgokat a saját alkalmazott tudatosságoddal!

10577054_549228201850001_837918184401013316_nE hónap 9-es száma a „Misztérium feletti uralmat” ábrázolja.Nincs lehetőség uralomra önfegyelem nélkül. Ha szeretnél látni egy kitűnő példát az önfegyelemre, nézd meg ezt a 3 perces filmet „House of Flying Daggers” („A repülő tőrök háza” (http://ow.ly/AWiRk). A hősnő nem úgy érte el ezt a minőséget, hogy a kanapén ülve csokoládéval és bonbonokkal tömte magát. És hölgyeim, van itt egy érdekes üzenet, hogyha tudtok a sorok között olvasni! Csatlakozzatok hozzám erre az ajánlott kundalini meditációra és találkozzunk újra a spirituális végzet és kegyelem országútján októberben! Nagy ölelés nektek és Sat Nam!

„A kundalini jóga a tudatosság jógája. Általa ismertté válikaz egyén teljes potenciálja. Minden általad ismert lehetőségednek van egyismeretlen párja, ami így megismerhető. És ezt jogod van tudni.” (Yogi Bhajan 1988-01-05)

Írta: Hari Nam Kaur, Eredetiből fordította: Deep Prakash Kaur

Forrás: https://www.3ho.org/numerology-forecast-september-2014-ask-help-endure-and-seek-inner-guidance