Február a kapcsolataink megvizsgálásának lehetőségét hozza, eldönthetjük, milyen irányba haladjunk tovább. A 2-es szám (február) képviseli a kapcsolatokat, de ez egyben a lélekkel és a Felső Énnel való kapcsolatunkat is jelenti. Ahogy rápillantunk a körülöttünk lévőkre, fontoljuk most meg, hol vannak határaink, és azt is, mi az, ami már nem működik többé.

o-RELATIONSHIP-facebookAz ígéretekbe mindannyian belefáradtunk, hiszen azt érezzük, sehova nem jutunk, semmiből sincs elég. Ah, igen. Ez a hónap a kapcsolatokat érintő illúziókat is tükrözi, itt a lehetőség, hogy feltárjuk: Mi az az illúzió, amit eddig tápláltunk? A kutya azon az életterületen van elásva, ahol úgy érezzük nem vagyunk eléggé ismertek és elismertek.

A február megadja a kihívást, hogy újragondoljuk prioritásainkat és ezt párhuzamba állítsuk önbecsülésünkkel. Ha van olyan ismétlődő minta az életedben, hogy mindig olyan embereket vonzol be, akik valamiért előnyösebb helyzetben tűnnek fel nálad (Miért mindig velem történik ez?), ez az a hónap, amikor ez nem fordulhat elő.

Posza-dsc04034.jpg-2013-12-22-17-28-16Mindannyian keresztül megyünk nehéz időkön, amikor véget érnek az addigi lehetőségek és körülmények. Az újrakezdés nehéz lehet, és jó, ha van egy pozitív referencia pontunk, egy esthajnalcsillagunk, ami vezet minket, hogy ne tévedjünk el az új terepen. 1990-ben egy szívfacsaró váláson mentem keresztül, és tudtam, hogy el kell hagynom a várost ahhoz, hogy túléljem. Ha nem fértem volna be mindenemmel együtt egy Subaru kombiba, nem tudtam volna eljutni Texas határáig se, ahogy 24 óra alatt Houstonból egészen Új-Mexikóig vezettem. Ha vége van, hát vége van.

Új-Mexikóba érkezve úgy éreztem magam, mintha a Mars másik oldalára dobtak volna le egy zacskó pisztáciával és egy zseblámpával. “Sok szerencsét, még jelentkezem!” – hallottam egy angyal hangját. A kulturális és klimatikus sokk közt úgy éreztem magam, mint a partra vetett hal. 

Tudtam, hogy azonnal le kell foglalnom magam olyan dolgokkal, amik boldoggá tesznek, különben hosszú, nehéz tél elé nézek. Szerencsére a természet az örömforrásom, így minden hétvégén Sangre De Cristo hegyeit másztam, nagyokat szippantva a tiszta hegyi levegőbe. Izzadtam, néha megfeszültem, és kiadtam magamból az összes haragot, csalódást és frusztrációt, amit a befejeződött kapcsolat miatt éreztem. 

A hegyi kalandozásaim után gyakran Sant Fe-n keresztül vezettem, ahol megálltam egy jól megérdemelt kávéra vagy teára. Mint egy igazán belevaló hegyi kalandor, a kávézóban a szabadtéri sportokról szóló magazinokat nézegettem. Az egyik hegymászós lap borítóján volt egy szikla ezzel a felirattal:”Ha kétséged van, menj magasabbra“. Megfogtam a magazint, hazavittem, letéptem a borítóját és kitettem a falra. Minden alkalommal, amikor nem éreztem jól magam, ránéztem a sziklára, mint egy erőt adó mandalára, ami ezt mondja : “Ha kétséged van, menj magasabbra.”

3 évvel a tisztulási folyamat után (amibe természetesen a jóga és meditáció is beletartozott), elkezdtem Numerológiát tanulni a Mester lábánál, Yogi Bhajannál. Ami kezdetekben a világ végét jelentette (soha többet nem leszek már boldog, számomra mindennek vége), tulajdonképpen egy fordulópont volt, amin elindulhattam egy  magasabb szintű szolgálat felé, ami az előző környezetemben nem válhatott volna valóra.

Tehát ki irányít? Van egy Univerzális magasabb Intelligencia, ami elérhető számunkra, és ha úgy döntünk, hogy összehangoljuk magunkat ezzel az erővel, akkor minden lehetséges.

Most van itt az idő, hogy az istenihez kapcsolódjunk. Nem újulhatsz meg és áraszthatod a fényed minden igyekezet nélkül, de az igyekezet segít majd felemelni téged a magasabb frekvenciához, ahol a spirituális lelkek laknak! Találkozzunk ott!

Ne aggódj, ha lekicsinyelted magad az aggódással, a félelemmel. Tágulj, bízz a végtelen Istenben. És a végtelen Isten keresztül árad majd rajtad. (Yogi Bhajan 91-09-21)

 

 

Írta: Nam Hari Kaur, Fordította: Meher Bhagti Kaur, Angol forrás: https://www.3ho.org/numerology-forecast-february-2015

Ha szeretnél többet olvasni a kundalíni jógáról, rendszeres értesítést kapni a cikkekről, programokról, lehetőségekről, iratkozz fel az oldalsávban található hírlevél ablakba.