Időpont
Date(s) - 2022-10-13
18:00 - 19:30

Kategória


Kundalíni jóga + meditáció

“A sikeres élet kulcsa az önmagunk szeretete és az elfogadása” – Louise L. Hay

Hiszem azt, hogy az ÉLET bőségesen kínál számos lehetőséget mindenki számára, hogy képessé váljunk megteremteni magunknak jobb, boldogabb, örömtelibb és sikeresebb életet és azt megosztani másokkal.

Mindenkiben rejlik végtelen lehetőség, amely csak a kibocsátásra vár.Számomra, a gyerekkorom óta mindig fontos volt, hogy kikutassam ki vagyok valójában, mi az, hol a helyem, mire vagyok képes és mire kevésbé….

Mélyen bennem lévő kérdésekre válaszokat keresve, országokat utaztam, nyelveket tanultam, szakmát váltottam, sok mindent tanultam és kipróbáltam.
És a kundalíni jógában sok kérdésemre találtam választ.

Online óra élőben a világ bármely pontjáról!

Hiszünk az élő kapcsolat erejében, így online óráink élő online kapcsolatban tekinthetőek meg (nem felvételről). Ha betegség vagy egyéb történés miatt jelentkezésed után mégis lemaradnál az óráról, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot – ez esetben nem veszik el órajegyed.

Online óra esetén a jelentkezést lezárjuk az óra előtti nap éjfélig

Egészségügyi kihívások esetén arra kérünk, hogy konzultálj először orvosoddal, és minden esetben jelezd oktatónknak egészségügyi / testi kihívásaidat. Tarts tiszteletben fizikai határaidat, te ismered legjobban a testedet.

Közvetlen az óra előtt, a jelentkezésnél megadott e-amilcímre küldjük Neked azt a linket, amin keresztül részt tudsz venni óránkon.

Az órát tartja: Soko Andaan

FIGYELEM! Ezen a felületen foglalhatsz helyet az órára. Kérlek, vedd figyelembe, hogy ez még nem jelenti azt, hogy a jegyed ki van fizetve.
Amennyiben nincs megvásárolt bérleted, akkor az óra díját rendezheted előre fizetéssel is ide kattintva .
Ha már kifizetted a jegyed, vagy bérleted van, akkor kérlek, hogy görgess lejjebb, és add meg a kért információkat, hogy a helyed biztosítva legyen az órán.

Foglalás

A foglalási időszak lezárult.