“Egyik szél sem kedvez annak a hajónak, amelyik nem tudja merre tart.” – tartja a mondás. Tudod merre tartasz? Tudod már mi a célod? Itt az idő megerősíteni az irányt magadban, hogy végre ráléphess a megvalósítás olykor göröngyös, de annál élvezetesebb útjára!

images (4)Természetesen megint nem véletlen, hogy több napja csak rendszerezek és rendszerezek. Tervet készítek az elkövetkezendő hónapokra, hetekre vagy napokra. Aztán elolvasom Nam Hari által számított numerológiát, és felismerem megint: igen, valóban, ez az energia bennünk van. Nem feltétlen kell hatalmas tervekkel rendelkeznünk, de bármely jó ötlet mit sem ér megvalósítás nélkül, ez pedig bizony idővel és munkával jár. Így a munkabeosztást jobb mielőtt átlátnunk. Következzen tehát az áprilisi numerológia!

(Írta: Nam Hari Kaur – eredeti forrás: http://www.3ho.org/numerology-forecast-april-2015-stabilize-journey-ahead

Szilárdítsd meg az előtted álló utat!

Április üzenete: Itt az idő, hogy megszilárdítsuk az előttünk álló utat. A 4-es szám (április) a fejlődés, a felépítés és a rendszerezés hónapja. Az, hogy mit leszünk képesek véghezvinni ez évben, nagyban azon is múlik, hogy most milyen irányba állítjuk be vitorláinkat. Nagy halat foghatsz most, persze a kérdés az, hogy meg tudod-e tartani?

Hatalmi kérdések és kommunikáció

2015 száma a 8-as ( 2+0+1+5=8), az erő száma. Sokan nehézségeket tapasztalhatnak munkájukban, személyes kapcsolataikban vagy önmagukban. A rossz szokás megváltoztatásához most az az erő szükséges, hogy felszólalj az igazságtalanság ellen, vagy azt tudd mondani a másiknak: “Ha így kezelsz, nem várhatod el azt, hogy közben szeresselek!”

Áprilisban meg kell találnunk a szavakat, a jó szavakat arra, hogy beszédünk ez irányba hatékony és pontos legyen. A 4-es szám a szavakat jelképezi, az 5-ös a kommunikációt, a 6-os a lélek kivetítését (projekciót), a 7-es a hangot. A 8-as szám a prána vagy a beszédünk mögötti vitalitást mutatja, a 9-es a szavak mögötti kifinomultságot vagy intenzitást. Mindannyian kommunikációs nehézségekben szenvedhetünk ez időben, és sokszor érezhetjük azt, hogy a másik nem hall meg minket.

A 4-es a szilárdság, együttérzés, semlegesség száma is egyben. Együttérzőnek lenni nem azt jelenti, hogy hagyjuk, hogy a másik átsétáljon rajtunk. A növekvő mentális zavar miatt jobb, amikor az intuíciónk figyelmeztet mikor van itt az ideje megszakítani a beszélgetést. 

Amikor a környezeted tudatja veled, hogy ott már nem vagy szívesen látott, ideje tovább menni.”

Ez az állítás a 2-es, a 6-os és a 8-as számmal rezonál, elismeri a határok fontosságát, az önbecsülést és az energia fenntartását. Április próbára tesz ezen témákban, de a szakadék áthidalható ott, ahol volt egy félreértés vagy megszakadt a kommunikáció. Ez arra ösztönözhet bennünket, hogy változtassunk az eddigi terven. 

Együttműködés és új kezdetek

Closeup of business people standingSokunknak az az érzése: Nem akarom ezt többé csinálni! Ahogy egyre inkább a megtisztulás útja felé haladunk, egy új energetikai hullám új lehetőségeket hoz életünkben. Ez az új kezdet részben akkor jöhet létre, ha együttműködünk hasonló beállítottságú egyénekkel. Ezt Yogi Bhajan a kollektív intelligencia tavának hívta. Most nagyobb lehetőségünk lesz kapcsolatot létesíteni hasonló érdeklődésű és egy azon célért dolgozó emberekkel. Az angyalok itt vannak számunkra, túl sok dolog ment rosszul a világban, ezért szükségünk van új lendületre a pozitív változás érdekében.  

Ahogy a mondás tartja: Az erő és a biztonság benne van a számokban”. A 12-es szám e hónap számításábán is benne van, és ez a szám a közösség és a kollektív kreativitás száma. Ha a szenvedélyed és az inspirációd megfelelően áramlik, próbálj meg kapcsolatba lépni másokkal, hogy együtt még jobban erősítsétek az áramlást. A haragunk nagy része feloldódhat, ha megújítjuk a céljainkat, és még nagyobb jólét áramolhat életünkbe, ha céltudatosságunkat és hatékonyságunkat együtt érvényesítjük.

Érzelmi egyensúly

o-SELF-LOVE-facebookMindannyian effektívek akarunk lenni vagy erőt és kontrollt szeretnénk életünkben. Mindennek a tetején, természetesen érzelmi egyensúlyt is szeretnénk. Hogyan érhetjük el mindezt? Egy csodálatos meditációval, ami a 4. csakrára, a szívcsakrára hat. Ez a meditáció a Humee Hum Braham Hum mantrát használja, ami annyit jelent: “Mi mi vagyunk, mi Isten vagyunk”. Ez egy nagyon megnyugtató mantra, az ítélet és az állandó kritika ellenszere. Hogyan tudsz fontos dolgot megosztani a világgal, ha még önmagadat sem szereted? Április 4-es száma lehetővé teszi a transzformációt az önmagunk felé érzett szeretet útján. Amikor szeretjük magunkat, akkor tudjuk a megfelelő frekvenciát kibocsájtani ahhoz, hogy bevonzzuk a spirituális segítőket és társakat.

A 4-es a doboz, illetve a négyzet száma is, úgyhogy itt az ideje kitekinteni a dobozból. Csinálj egy egyszerű dolgot, amit még sosem tettél ezelőtt, pl. kertészkedj. Ha van egy kis kerted vagy legalább egy virágosládád, ültess el pár magot, és locsolgasd őket. Mondd magadnak, ahogy kihajtanak a magok: kilépek a dobozból vagy növekszem és a bennem növekvő energia kihatással van mindenre. A jógikus utad mellett egy ilyen egyszerű dolog is segíthet, hogy azonnali kapcsolatot alakíts ki az erőddel és a kreativitásoddal. Néha a legegyszerűbb dolog a legjobb. Yogi Bhajan szavailval:

Minden élőlényben van egy belső vágy a kényelemre, hogy gondoskodjanak róla, hogy szolgálják. Felnőttél, azt szeretnéd, hogy az Anya Természet törődjön veled és a Mennyei Atya álljon melletted, ezért szeretnél spirituális lenni.” (Yogi Bhajan)

Hajrá a célokkal, tervekkel ötletekkel! Mérlegelj, készíts ütemtervet, rendszerezz! Kívánok mindenkinek a célok meglátására való képességet és hatékony rendszerezést! Ha szeretnéd kipróbálni a fent említett szívközpontra ható meditációt, gyere el az áprilisi órákra, ahol együtt gyakorolhatod a csoporttal. Kibővült órarenddel, sok szeretettel várlak Titeket!