Mindannyian szeretnénk változni és változtatni, akár életünk egy-egy szegletén, a személyiségünk bizonyos részein, vagy egész lényünkön.

Lehet, hogy nagyobb békét, több boldogságot, esetleg kevesebb stresszt szeretnénk. Lehet, hogy a kapcsolatainkat szeretnénk megújítani, felhagyni bizonyos szokásokkal, mélyebben kapcsolódni önmagunkkal vagy csak nagyobb szeretettel és elfogadással közelíteni embertársaink felé.

Sokszor nem is csak magát a változást, hanem inkább az Újjászületést vágyjuk. Egyszerre szeretnénk egy olyan külső és belső változást, ami tartós, hatékony és felemelő.

A változás persze nem könnyű, még akkor sem, ha tudjuk, hogy az élet végtelen körforgásában minden pillanat lehetőséget biztosít erre, és mélyen érezzük, hogy számunkra is lehetséges. De hogyan? Ha elkezdünk mi belülről változni, a legmélyebb lényünkből.

Most egy olyan 40 napos otthoni gyakorlásra hívunk téged, ami segít abban, hogy összekapcsolódj lelkeddel, és lényed legmélyebb részéből tudj változni és totálisan megújulni.

A Születés-Élet-Halál-Újjászületés körforgását a Sa-Ta-Na-Ma mantra fejezi ki, melyhez egy egyszerű, felemelő meditáció is tartozik. E meditáció gyakorlása nemcsak az Újjászületésben segít, de többek között  a mentális frissesség és a fókusz fenntartásában is, miközben kedvezően hat az agyra, és egységet teremt test, lélek és szellem között.

11. 11-től egy újabb 40 napos otthoni gyakorlás keretében most e meditációt fogjuk közösen végezni, mindenki önmaga az otthonában, mégis együtt. A megelőző években mindig több ezren csatlakoztak ehhez a lehetőséghez, így igazán nagy csoport energiát tudtunk létrehozni.

Kapcsolódj hozzánk most Te is, és tapasztald meg a közösségi gyakorlás felemelő erejét!

Az eddigi szokásunkhoz híven, ezt a meditációt is 40 napig fogjuk végezni.

Miért pont 40 nap?

A tartós változás érdekében. Van egy gyakori mondás, amit már biztos hallottál: “Az vagy, amit megeszel.” A jógikus életben van egy ehhez hasonló: “A szokásaid határoznak meg.” A 40 napos gyakorlással kialakítunk egy szokást, amiben eltörlünk minden negatív mintát, amik blokkolhatják azt, hogy változni tudjunk.

Ahhoz, hogy megkapd a segéd- és videóanyagot, jelentkezz a csoportba egy külön feliratkozással ezen az oldalon, majd az instrukciót követve 40 napig végezd el a 11 perces gyakorlást.

Van naponta 11 perced önmagadra?

A meditáció kezdete:

2018.11.11 vasárnap (- 12.20.), így a karácsonyt már a megújult energiákban töltheted.

Foto: Charlotte blog