Sat Nam Jóga hírlevél - http://satnamjoga.hu/
View this email in your browser
Sat Nam, szia!
 
Ezt a levelet azért kapod, mert regisztráltál a Sat Nam Jógán keresztül a 40 napos ingyenes otthoni gyógyító meditációra. Ebben a levélben küldöm a meditáció részleteit, ami alapján el tudod végezni az otthoni gyakorlást. Mivel nagyon sokan regisztráltatok vasárnap óta a programra (az első emailek vasárnap este mentek ki), ezért ez egy amolyan összefoglaló levél, minden eddigi és vasárnaptól számított információval. 

Ebben a levélben már javítottan került bele a vasárnap kiküldött mantra youtobos elérhetősége is, tehát ez a helyes link! Ezt a zenét nyugodtan hallgasd akár napközben, főzés, takarítás, pihenés közben is. A meditációhoz azonban használd inkább az általam megosztott videót, ami részletesen bemutatja az egész meditáció menetét. És ezzel el is árultam a meglepetést :) 

A meditáció időtartama:
A meditáció első napja: november 11. szerda, utolsó nap: december 20. vasárnap. Természetesen, ha később kezded, akkor értelemszerűen a kezdéstől számítsd a 40 napot.

Fontos:
1. Ha a Promóciós vagy a Spam mappákban landolt a levél, akkor mindenképpen vedd fel az email címlistádba ezt a két emailcímet: info@satnamjoga.hu és meherbhagti@gmail.com, hogy biztosan megkapd a további emaileket is a meditációval kapcsolatban. Ha jó helyre ment, a biztonság kedvéért akkor is megteheted.
2. Ha új vagy a kundalini jógában, olvasd el az alábbi írást mielőtt nekikezdenél a gyakorlásnak: Otthoni gyakorlás menete.

A meditációról röviden:
Ez egy gyógyító mantra meditáció, melyet az egész világon a gyógyító energiák küldésére használnak. 
A meditáció részletes leírását itt éred el. Töltsd le, olvasd át, nyomtasd ki, tanulmányozd.
A hozzá tartozó mantrát pedig itt találod, vagy ingyenesen letöltheted innen is, ha mp3 formátumot szeretnél.

Nagy öröm számomra, hogy ilyen sokan regisztráltatok a programra. Veled együtt több, mint ezerötszáz ember jelentkezett, így különösen nagy csoportenergiát tudunk létrehozni a 40 nap alatt, melyben a gyógyulást és a gyógyítást helyezzük a fókuszpontba. Így ha önmagadat, szeretetteidet vagy a hozzád közel állókat szeretnéd gyógyítani, kezdd el a meditációt és tarts ki 40 napig, mert biztos vagyok benne, hogy ennyi embernél különösen hatalmas lesz a felemelő ereje. 

A meditációba természetesen bevonhatod barátaidat, családtagjaidat is és közösen is meditálhattok, otthon, együtt és alkothattok akár meditációs csoportokat is.
Ahhoz, hogy állandó visszacsatolást és ösztönzést tudjunk nyújtani egymásnak 40 napig, nemcsak rám, de a Te segítségedre is szükség van. Bármilyen megosztani valót, sikerélményt, észrevételt és kérdést elmondhatsz vagy feltehetsz nekem órán, megírhatod emailben vagy a facebookon található csoportunkba. Fogjunk össze, mert így lesz igazán hatékony a közös gyakorlás!
Csatlakozz hozzánk az órára 11. 11-én Budapesten
E hét szerdán a boldogság 3. lépcsőfokával folytatjuk a gyakorlásunkat, és az órát a Gyógyító meditációval zárjuk. Csatlakozz hozzánk, ha szeretnéd közösen elkezdeni a gyakorlást.
Időpont: november 11. szerda 19.30 - 21.00 Villa Shanti, Budapest Lánchíd utca 13. 
Bejelentkezés: info@satnamjoga.hu, bővebb információ

Csatlakozz hozzánk facebookon
Ha részt veszel a meditációban, szívesen csatlakoznál a csoportunkhoz, de nem tudsz jönni órára, csatlakozz hozzánk a zárt facebook csoportunkon keresztül (Sat Nam Jóga Csoport), ahol megismerheted azt a közösséget, akik már több meditációban is részt vettek. Kérdezhetsz, valamint megoszthatod a tapasztalatodat is. Természetesen a csoportban én is benne vagyok. Érdemes aktívnak lenned, mert hidd el, annál jobban inspirálod a többieket. :)

Egyéni kérdés és megosztás
Személyes kérdésedet, megosztásodat, történetedet a meditációval kapcsolatban az info@satnamjoga.hu-ra várom. A tárgyba írd bele: otthoni gyakorlás - gyógyító meditáció. 

Hírlevél
Most is, ahogy a legutóbbi meditációnál igyekszem egy csokorba gyűjteni a beérkező kérdéseket. Hetente érkezik majd a postaládádba hírlevél, amiben a meditációval kapcsolatos heti aktualitásokat összegzem. A hírlevélről a későbbiekben természetesen bármikor lejelentkezhetsz.  

Az első kérdések
1. Ha magamat és a hozzátartozóimat is egyszerre szeretném gyógyítani, mit csináljak?
Ilyenkor váltogathatod a meditáció közben a kéztartásokat. Arra figyelj, hogy ezt ne másodpercenként tedd, hanem kb. néhány percenként. Dönthetsz úgy is, hogy egyik nap magadat, másik nap mást vagy másokat gyógyítasz, ahogy jól esik. Ha azonban nagyobb gyógyító energiát szeretnél folyamatosan küldeni magadnak vagy egy szerettednek, akkor érdemes 40 napra elkötelezni magad az egyik irányba. 

2. Csak egy embernek küldhetek gyógyító energiát vagy egy egész csoportnak?
Küldhetsz egynek vagy többnek is, a szándék a lényeg. Ilyenkor az adott személyt vagy személyeket, esetleg az egész csoportot vizualizáld magad előtt. Sőt, küldhetsz akár az egész országnak, a Föld golyónak vagy a városnak is ahol élsz. 
Szeretettel várom további kérdéseiteket.
 
Csodákban gazdag napokat és kellemes gyakorlást kívánok!
Sat Nam.
Szeretettel,
Mia
Kövesd a Sat Nam Jógát itt is:
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
JÓGA                                        MEDITÁCIÓ                                    ÉLETMÓD                   
Copyright © 2015 Sat Nam Jóga All rights reserved. satnamjoga.hu My mailing address is: info@satnamjoga.hu