Rokon lelkek és egyesülő tudatosság

A mennyek eltolódtak, itt az Ébredés ideje, aminek energiája most csak úgy sugárzik le a Föld nevű bolygóra. A tudatosság ezen új áramlata időnként majd drámai hatással bír, mivel poláris világban élünk, így ez az intenzív energia lesz tapasztalható a pozitív és negatív viselkedés egész skáláján. Jelen pillanatban azonban fókuszáljunk inkább az év pozitív hatásaira.

Egyesülő tudatosság

Egyre több ember gyűlik össze a közös ügy és vízió érdekében. Habár a szándék és a szenvedély intenzitása néha nézeteltéréseket okoz, ha figyelmen kívül hagyjuk a különbözőségeket annak érdekében, hogy egységes szellemet alkossunk, a közös cél felé haladhatunk. Most mindannyian kellő motivációt érzünk, hogy nekilássunk terveink megvalósításának. Emlékszem, ahogy gyerekként néztem az afroamerikaiakat, ahogy felvonulásokkal tüntettek civil jogaikért. Sokan hátat fordítottak a különbözőségeknek és együtt dolgoztak a közös ügyért. Nemrég tanúja voltam a melegek polgárjogi mozgalmának, ahogy az egyenlőségért küzdöttek. Láttam halálos ellenségeket, akik fegyverszünetet kötöttek, hogy telekocsikat szervezhessenek, hogy mindenkit el tudjanak juttatni a szavazó fülkékhez.

A tudatosság egyesítésének ideje van itt, ami megemeli a kollektív tudat szintjét, ahonnan már senki nem maradhat ki. Meglesz a lehetőségünk felismerni a Vízöntő kor első szútrájának üzenetét : “Ismerd fel, hogy a másik is te vagy.”

Szeresd önmagad és vonz be a sorsod

Ahogy ezen az új úton navigálunk, gyorsan fel fogjuk ismerni, hogy gondolatainkat és tetteinket hamarabb megvalósíthatjuk, mint eddig valaha. Ez a tapasztalás arra hasonlít, amikor a kisgyerek a játékboltban leemeli a legújabb játékot, és elkezdi kivetíteni mit szeretne, azonnali hatást eredményezve. Ez lehet egy kicsit ijesztően hangzik, talán jobb először rendet tenni az érzelmi házunk körül, mert most akár 100 pizzát is kiszállítanak az ajtónk elé, de mi van, ha nem is tartunk házibulit?

A kulcs a megfelelő manifesztációhoz az önbizalom. 2015 ajándék száma a 6-os (1+5=6). A 6-os a szeretetet, önbizalmat, családot, közösséget, védelmet és az immunrendszert szimbolizálja.  Most nagyban meghatározza az a teremtés minőségét, hogy mennyire szeretjük önmagunkat, és mennyire vagyunk hajlandóak törődni magunkkal és az immunrendszerünkkel.

A tíz test rendszerében a 6-os szám a fényívet jelenti, a kivetítést (projekció). A 6-os az ajándék számunk erre az évre, ez teszi lehetővé, hogy igazán képesek leszünk bevonzani azt, amit szeretnénk, akár a rokon lelkünket is. Habár a múlt év a lövészárokban telt, 2015 nagy álmokat válthat valóra, mint pl. megtalálni a tökéletes partnert, a legjobb házat, vagy a legmegfelelőbb iskolát a gyermekünk számára. A szellemmel való kapcsolat az, amiről a Vízöntő kor szól.

Természetesen ne feledkezzünk meg 2015 uralkodó számáról se, ami a 8-as (2+0+1+5=8). A 8-as képviseli az erőt, a pénzt, a gyógyítást és a félelem nélküliséget. Ha szeretnél a jógában elmerülni, vagy az aerob mozgásfajtákban fejlődni, annak most van itt az ideje, mert a 8-as test, mint a pránatest, ezt az életenergiát képviseli.

Minden félelem elszáll

Van egy hatékony meditáció, amit most érdemes gyakorolnunk: Meditáció, hogy lépést tarts az idővel. Ez a meditáció segít megszabadítani a korlátozó énképtől, valamint eltörölni minden múlt évhez köthető karmát. Itt az idő az újrakezdésre, és ez a meditáció a sorsunk útjára állíthat.

Mivel az élet a tanulás és tapasztalatszerzés útja, néha visszatérhetnek régi félelmeink, hogy legyőzhessük őket. A 8-as szám mindig a terjeszkedés, az új lehetőségek és a “szerencsés találkozások” száma. 2015-ben számunkra fontos emberekkel találkozhatunk és ismerkedhetünk meg. Ez jelenthet üzleti, baráti, vagy jó szomszédi kapcsolatot, akik friss szellőként lépnek majd be életünkbe. Természetesen a meditatív szűrő most is szükséges (fényív), hogy el tudjuk különíteni a barátot az ellenségtől.

A 8-as szám a ritmus száma is, ahogy Yogi Bhajan mondja :”Minden ami ritmusban van, boldog.” Elkapni a saját ritmusunk, összehangolódni a légzéssel, kiegyenlíteni a két agyféltekénket a kulcs minden siker felé vezető úton ez évben.

A megnövekedett tudatosság minden félelmet elsöpör, és természetesen vezet minket arra az útra, ahol  az érzékszerveink által igazi varázslatot tapasztalhatunk, összeolvasztva a kollektív víziót, hogy egy magasabb oktávon manifesztálódjon a vízöntő kori tapasztalás.

“A motiváció nem más, mint a gondolatod. Amikor a gondolathoz hozzáadod a kreativitásod, az tapasztalattá alakul. Miután tapasztalattá vált, valóság lesz belőle.” (Yogi Bhajan – 1977 – 9 – 26)

Írta: Hari Nam Kaur, fordította: Meher Bhagti Kaur, angol forrás: https://www.3ho.org/2015-numerology-forecast-kindred-spirits-and-common-causes

Kívánom, hogy minden álmunk váljon valóra idén, sőt még annál is több! Szeretetben és sikerekben gazdag új évet kívánok Mindenkinek! Sat Nam!