Ez az év igazán borzolni fogja a kedélyeket, ahogy hamarosan felszállunk 2017 szuper gyors, non-stop, állandó változást hozó járatára. 2017 összkalkulációja 10, és a 10-es a „mindent vagy semmit” dinamikáját jeleníti meg.

Ami a terveidet illeti, vagy a „mindent bele” érzést vagy semmit sem érzel majd 2017 folyamán. Tartsd az iramot, mert a 10-es szám az idegrendszert és azt jelenti, hogy képesek vagyunk-e egyensúlyban maradni a nyomás alatt. Azt mondtam nyomás? Igen, energetikailag egy kvantum ugrásra készülhetünk a Földön, amit tudnod kell kezelni.

Jógikus szemszögből ez év ajándék számát is érdemes befogadnunk, ami a 8-as. A 8-as szám a Prána Testre utal, így a légzés, a légzőgyakorlatok, a pránajámák és a fizikai gyakorlás az, ami segít, hogy energikusak legyünk, hogy tartsuk a fókuszt, és hogy egyensúlyban maradjunk.

Az „Önmagam Mestere Meditáció” egy kitűnő gyakorlat ez évre. A 10-es szám az önuralmat is szimbolizálja, most igazán fejlesztenünk kell tudatosságunkat, ez segít abban, hogy megtudjuk, mi számunkra a helyes lépés. Lépten-nyomon rengeteg téves információval találkozhatunk, és ha nem alakítjuk ki saját, belső iránymutató rendszerünket, könnyű prédává válhatunk.

A 10-es szám a király, királynő és harcos archetípusa. Ez évben sokan agresszívnak érezhetik majd magukat, és sokan lesznek, akik a legkisebb dolgon is felkapják majd a vizet. Lesznek idők, amikor tapintható lesz egyfajta erő és agresszió a levegőben. Fontos, hogy ne hagyd magad olyan helyzetbe csalni, ahol neked lehet bajod más butasága miatt.

E mellett különösen fontos, hogy megtanítsd a gyerekeidnek, hogyan kezeljék a megfélemlítést. A gyermekek sokszor titkolóznak, így kezelik a kritikát és szégyenérzetet. Okos dolog lehet a szülők részéről most heti egy beszélgetést tartani arról, hogy miben lehetnek segítségükre.

Mit tudunk tenni, hogy 2017 intenzív időszakában is ráhangolódjunk az energiákra? Nos, sosem gondoltam volna, hogy Kardashianékhoz forduljak inspirációért, de elképesztő időket élünk! Egy új valóság show kerül műsorra nemsokára a TV-ben az USA-ban, a „Bosszú Test”. Ez a show néhány ember életét követi majd nyomon, akik letértek az útjukról, mert egy közeli hozzátartozójuk megbántotta őket.

Az, akivel a pasija szakított azért, mert felszedett néhány kilót, vagy az, akinek a családja mindig viccelődött a kinézetével, most visszavág! De ez a visszavágás jó értelemben zajlik majd, hiszen a szereplők kihívás és változás alá vetik magukat, mozgással, diétával és egy új önkép kifejlesztésével. Szerintem ez egy kiemelkedően népszerű műsor lesz! Gyerünk Khloe!

2017 meglehetősen jelentős év lesz a holisztikus gyógyászatban, a vallásban, a spiritualitásban, és nagy ugrások következhetnek be tudományos szinten a környezet megóvásában is.

Sokkal több jó lesz a levegőben, az egyetlen hátráltató az lehet, amikor valaki zsarnokoskodni kezd.

Ez a veszély a 10-es szám negatív polaritásában rejlik. A pozitív oldalon a 10-es nagyon kedves, tudatos, jóindulatú uralkodó. Ha negatív pólusba csap át, akkor zsarnoki lehet, aki hajlandó bármit megtenni azért, hogy nyerjen. Imádkozzunk a világi vezetőkért, hiszen egy rossz gombnyomás globális katasztrófához vezethet.

Lehet, hogy ez nem téged érint elsősorban, de csak figyeld az előrejelzést, hogy honnan fúj a szél. Végül mindannyian érintettek vagyunk a globális témákban, függetlenül attól, hogy éppen a levegőről, a vízről, vagy az élelmiszer termelésről van-e szó.

Januári numerológiai elemzés:

Ha január hót nézzük a numerológiai számítás alapján, azt láthatjuk, hogy tökéletesen igazodik ahhoz, hogy a lehető legjobban kezdjük el az idei évet. E hónap szív száma a 9-es, amely mély érzelmi betekintést ad az igazi változás és átalakulás vágya felé.

A hónap alap kalkulációja a 11-es, új lehetőségeket jelent az emelkedettebb kapcsolatok és a szellemi kompatibilitás terén. Az eszköze pedig a 9-es is, illetve a 18-as, ami a humanitárius szempontból azt erősíti, hogy hajlandóak vagyunk együttműködni másokkal.

Január másik pozitívuma, csak úgy, mint 2017-é, az a képesség, hogy új, hasonló kaliberű és érdeklődésű emberekkel kapcsolódjunk. Ez azért van így, mert 2017 ajándék száma a 8-as, ami a „szerencsés találkozásokat” jeleníti meg. Ez a ciklus könnyebb kapcsolódást hoz az üzlet, kreativitás, romantika, gyógyulás és a zene területén is.

Ha jól megtanultad a múlt év leckéjét – a 9-es szám a befejezést és a tisztulást hozta – akkor tökéletes helyzetben vagy ahhoz, hogy egy megújult szellemben folytasd az utadat januártól.

A légzéseddel való folyamatos dolgozás a pránajámákon keresztül biztosíték arra, hogy ne ess vissza a múlt lehúzó mintáiba.

Sokat segíthet egy rövid, személyes „Megcsináltam” lista is. Írj le néhány dolgot, amit 2016-ban tanultál, és alkoss mindegyikhez egy feliratot vagy egy szlogent, mint pl.: „Ne kapd be a horgot!”,„Meditálj és várj!” vagy „Az istenivel összehangoltan élek, minden a helyére kerül, amikor itt az ideje.”

A harcos személyes kódja a becsület, önazonosság, és etika, ezek azok, amik szerint ő él. Itt az idő, hogy megalkosd a saját jelszavadat, hogy mi szerint és hogyan élsz. Amikor a saját szabályaid szerint jársz el, semmi sem győzhet le. Mindenki életében vannak átmeneti buktatók, és gyakran akkor kapjuk őket, amikor az Univerzum éppen nagyobb dolgokra készít fel minket.

Tudd, hogy ez a te időd, ez a te éved, jóság és nagyság áramlik át rajtad és érkezik el hozzád. Az égiek is a segítségedre vannak. Meditálj és engedj teret annak, aminek szükségét érzed, kikerülve ezzel a földi lét gondjait. Sat Nam.

„Csupán egyetlen dologra van szükségünk: az örök erőre. Ez az intuícióból ered. A képzelet képzelet. Az intuíció Igazság.” (Yogi Bhajan)

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordította: Domján Mia (satnamjoga.hu)

Ha tetszett az írás, oszd meg másokkal is, és iratkozz fel a hírlevélre, hogy még több hasonló jellegű írást tudjak Neked küldeni hétről-hétre!