Béke kívül-belül. Mindannyian erre vágyunk, legyünk keleten vagy nyugaton, legyen sötét vagy világos a bőrszínünk, ez mindannyiunk örök vágya. A mostani helyzet félelem energiái azonban ott lüktethetnek bennünk, körülöttünk. Lehet, hogy az aktuális politikai, vallási, szociális stb. helyzetet nem mi fogjuk megoldani, mégis van pár apróság, amit tehetünk.

A mantrák által – tudatosságunk és figyelmünk segítségével – folyamatosan kivetíthetjük a béke érzetét, nemcsak magunkban és körülöttünk, hanem az egész világra.

Ha csak minden 3. ember ezt tenné Magyarországon napi egyszer, hatalmas rezgést hozhatnánk létre, egy olyan teret, amiben béke, szeretet és megértés mindenkinek jár.

Álljon itt 3 mantra, ami mindezeket a lehetőségeket hordozza. Hallgasd őket amikor csak tudod, lélegezd be, engedd, hogy átjárjon a nyugalom érzése és vetítsd ki ezt a szándékot az egész világ felé: Béke a Földön, béke mindannyiunknak, béke mindannyiunkban. Mert a béke mindenkinek jár.

Snatam Kaur – Servant of Peace

Ajeet Kaur – Peace

Guru Ram Das – Guru Ram Das a csodák nagykövete. Áldást, csodákat, gyógyulást mind kérhetsz tőle. Az egyik Sat Nam Fest-en készült ez a felvétel:

Részlet a Servant of Peace-ből:

Lord, make me an instrument of Thy Peace;
Where there is hatred, let me sow love;
Where there is injury, pardon;
Where there is doubt, faith;
Where there is despair, hope;
Where there is darkness, light;
Where there is sadness, joy.

Oh Divine Master,
Grant that I may not so much seek
To be consoled as to console;
To be understood, as to understand;
To be loved, as to love;
For it is in giving that we receive,
It is in pardoning that we are pardoned,
It is in dying that we are born into eternal life.

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a facebook oldalunkon is.