40 napos otthoni gyakorlás

A szív sebeinek
gyógyítására

Ez a meditáció segíti, hogy megnyugodjon az idegrendszered, megújuljon és ellazuljon az elméd és a szíved, és begyógyuljanak annak sebei.

40 napos gyakorlás

2021. 11. 15-től 2021. 12. 24-ig

Ismerj meg és csatlakozz ingyenes online közösségünkhöz

A közös meditációt 11.15-én kezdjük, aznap reggel osztjuk meg veled e felületen videó formában azt a vezetett meditációt, amit arra kérünk, hogy 40 napon át végezz. Addig nézd meg a bevezető és instrukciós videókat, hogy még többet megtudj a gyakorlás menetéről:

A GYAKORLÁSHOZ HASZNÁLT MANTRÁK

A kundalini jógában minden gyakorlást az Adi Mantrával indítjuk, melyet 3-szor zengetünk el. Ezzel behangoljuk magunkat, hogy egy emelkedettebb térben kezdjük a gyakorlást.

 

 

Kezdőmantra: On(g) Námó Guru Dév Námó (3-szor)

Az Adi mantrával ráhangolódunk a belső magasabb énünk rezgésére. Az ONG “a határtalan teremtő erő minden jelenség és cselekedet mögött”. (“Om” vagy “Aum” az abszolút és formában meg nem jelent Isten neve). A NAMÓ “tiszteletteljes üdvözlet, hívás”, GURU “a belső megvilágosító bölcs erő / tanító”, DEV jelentése “isteni, belső”. Együttes jelentése: “Belső bölcsességhez fohászkodom. “Meghajlok a finom, belső bölcsesség előtt, meghajlok a belső, isteni tanító előtt.”Gyakran elmondjuk a védelmező mantrát is, egyszer vagy háromszor – de e mantra zengetése opcionális (nem kötelező).

Védelmező mantra: Ád Guré Námé, Dzsugád Guré Námé, Szát Guré Námé, Szri Guru Dé Vé Námé

Ez a Mangala Charan mantra, melyet védelemre kérünk. Az emberi test körüli elektromágneses mezőt borítja be egy védelmező fénnyel. Jelentése: “Meghajlok a legfőbb (belső) Tanítóm előtt, Meghajolok az elmúlt korok bölcsessége előtt, Meghajolok az Igaz Bölcsesség előtt, Meghajolok a végtelen, láthatatlan bölcsesség előtt.”

Zárásként háromszor zengetjük el az alábbi mantrát:

Zárómantra: Szát Nám (3-szor)

A Szát azt jelenti Igazság, a Nám nevet jelent. Tükörfordításban annyit jelent, hogy “Igazság a Nevem”, de valódi jelentése ennél jóval többet mutat. A Szát, a mindenek igazsága, az Isteni rész, a Nám pedig a forma maga. Ezzel a mantrával azt fejezzük ki, hogy a Végtelent a végesbe hívjuk, és fel is ismerjük ennek lehetőségét. Üdvözlésként a Szát Nám annyit jelent, hogy látlak téged, látom a lelked és az igaz lényed.

A 40 NAPOS MEDITÁCIÓ VIDEÓJÁT 11.15-TŐL ITT TALÁLOD

GYAKOROLJ, AHOGY IDŐD ENGEDI

A meditációs gyakorlást elvégezheted reggel vagy este egyaránt, a gyakorlás ideje nincs időhöz kötve, a nap bármely szakában gyakorolhatsz.

Érdemes a 40 nap alatt azonban egy rutint kialakítani, amikor minden nap nagyjából ugyanabban az időpontban végzed el a meditációt, ez majd segít az elköteleződés kialakításában.

Lépj be közös Facebook csoportunkba, ahol:

  • bármikor kérdezhetsz
  • megoszthatod a tapasztalataidat
  • állandó motivációt kapsz a gyakorláshoz
  • kapcsolódhatsz más hozzád hasonló tudatos lelkekkel

jógázz, meditálj még többet velünk

Vegyél részt hétköznapi online óráinkon, a mélyebb hatás és az erőteljesebb átalakulás érdekében.

öltöztesd ünneplőbe a szívedet!

6 alkalmas online / helyszíni órasorozat

A

Élőben, helyszínen vagy online

Csatlakozz ehhez az órasorozathoz szerdánként élőben vagy online 19.30 – 20.30 között

Csatlakozz ehhez az egyedi lehetőséghez

Kedvezményes bérlet,  felemelő csoportenergia, átalakító erejű gyakorlás, amit kínálunk most Neked

Nézd vissza később

Az órákat videóra rögzítjük, így, ha nem tudsz jönni, vagy egyedül is gyakorolnál, rendelkezésedre áll a felvétel.

gyakorlóink visszajelzései

3-4 éve találkoztam a kundalíni jógával, akkor kerestem róla irodalmat, így találtam rá a satnamjoga.hu-ra és a Facebook csoportra. Mia hatalmas tudását számomra is érthetően, a legnagyobb szeretettel adja át, így teljesen azt érzem, van egy tanárom, aki inspirál, és fejleszt. Ez volt, ami a legjobban hiányzott, amikor egyedül gyakoroltam, és még csak próbálgattam, vajon melyik irányzat az, amiben igazán megtalálom magam.

Csillag

“Sok önismereti programban vettem már részt, és a legtöbb helyen szembe jött velem a kundalíni jóga, mindenki javasolta, hogy próbáljam ki, ezért sem akartam annyiban hagyni a dolgot, Ami megtetszett benne, az a sokszínűsége.  itt minden kérdésre választ kaptam.”

Enikő

A kundalíni jógában, más jógatípusokkal szemben az fogott meg nagyon, hogy így minden gyakorlatnál tudom, érzem a célt, a miértjét, hogy miért csinálom. Ezáltal sokkal koncentráltabban tudok benne maradni a gyakorlatban.”

Erika

“Az eltelt hónapok gyakorlásai alatt elsősorban sikerélményeket kaptam. Egyre többre vagyok képes a mindennapi gyakorlásban. Folyamatos a fejlődés bennem fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt. Mindez felülmúlta minden várakozásomat. Kaptam egy csoportot, ahová tartozhatok, ahol közös a cél, ahol őszintén megnyilvánulhatok.”

Judit

elakadtál? segíthetünk? írj nekünk!

info@satnamjoga.hu