Jó hír! Beléptünk a lehetőségek, a növekedés, és a tágulás időszakába. A jó szerencse áramlatai egész hónapban elérhetőek számunkra, és elmagyarázom azt is, hogyan használhatod ki a leginkább ezt a pozitív fordulatot.

Az augusztus 8-as száma az erő, az energia és a gyógyulás témáit testesíti meg. A lélegzeten keresztül most belekerülhetünk egy hatalmas “gyógyító energiaörvénybe”, mivel a 8-as szám a levegő elemet jeleníti meg. A gyógyulás és a jó szerencse lehetősége megerősödik a 17-es szám által az Alap Kalkulációban, de a 17-es a spirituális és pénzügyi jószerencse száma is egyben.

Most azonnali, teljes megszabadulásra van szükségünk. Tudom, hogy az előző 3 hónap maga volt a pokol, de ennek most vége. Megváltozott a széljárás, az önbizalom attitűdje egy egyszerű cselekvési tervvel együtt elég, hogy a dolgokat a megfelelő irányba állítsa.

Kérdezd meg magadtól: “Tudva, hogy valóban nincsenek korlátok, hol szeretnék lenni év végére? “Fedezd fel ezt a gondolatot a személyes szenvedélyeden keresztül, mivel 2016 átfogó száma a 9-es, és a 9-es a látomások és a kreativitás száma.

A mozifilm, amit ebben a hónapban látnod kell, a “Sing Street”. Ez a briliáns film az ír tinédzser Conner-ről szól, aki beleszeret egy nála kissé idősebb és jóval kifinomultabb lányba. Nem akar a körülmények miatt szenvedni, azért meghívja a lányt, hogy legyen benne a rock ’n’ roll bandájának zenei videójában. Mivel a lány egy törekvő modell, elfogadja a lehetőséget annak a reményében, hogy ezzel előmozdítja modellkarrierjét. Mindaz, amit Conner-nek most tennie kell, az az, hogy valóban megalapítja a rock ‘n’ roll együttest.

Nem találsz jobb történetet most ennél, ha érezni szeretnéd, hogy valóban bármi lehetséges. Egyből vettem 5 DVD-t a filmből az Amazonon, amikor megjelent a múlt hónapban. Senkinek nem lesz esélye körülöttem, hogy lélektelen legyen. Yeah!

Nézzünk még több kreatív ötletet arra, hogyan fokozzuk a siker és a jó szerencsénk faktorát: emlékeznünk kell, hogy a 8-as szám a lélegzetet és a Prána Testet jeleníti meg. Miről van itt szó? Az állhatatos gyakorlás, mint az úszás, sétálás, biciklizés, kajakozás, vagy bármi, ami megdobogtatja szívet az, mind nagyon jó.

A szó szoros értelmében kiizzadhatod, és kilélegezheted a szervezetedből a félelmet. Légy az a ragyogó valaki, aki mindig is szerettél volna lenni! Amikor a 8-as szám negatívba fordul, akkor a félelmet és szorongást jeleníti meg, a pozitív pólusa pedig a Valód Én félelem nélküli kifejezése a jó szerencse ösztönével.

Nézzük még konkrétabban, hogyan is fokozhatnánk a jólétünket és bőségünket. A 4/4-es légzés egy egyszerű alap gyakorlat önmagunk gyógyítására, amivel elég vitalitást nyerhetünk ahhoz, hogy jól együtt tudjunk működni másokkal. Néha megvan az energiánk, de sokat elvesztünk az által, hogy sok energiát adunk ki egy adott szituációban. Megtörtént ez már valaha veled? Gyakorold legalább 5 percig naponta ezt a légzést augusztusban, és figyeld meg, hogy mennyire a helyére kerül minden.

A 8-as szám az erő és a kontroll témáját is jelenti. Mindannyian szeretjük erősnek érezni magunkat, jó egészséggel és kiegyensúlyozott elmével erőnk megtapasztalása gazdagon megjutalmazhat. Mivel néhányan még mindig az „erő egészséges egyensúlyán” dolgoznak, lehetnek pillanatok, amikor valaki megpróbál felülkerekedni rajtad, hogy megszerezze az irányítást. Ez a viselkedési forma általában a bizonytalanságból és félelemből fakad, ami a vízöntő kori átmenet tanulási görbéjének két fő témája. Idegesítő lehet, hogy néhányan még most sem akarnak felnőni, igen sokat találkozunk még ezzel a viselkedéssel naponta.

Nagy híve vagyok annak a mondásnak, hogy a „Toll erősebb a kardnál”. Tudd, hogy mikor kell elszabadulni abból a beszélgetésből, ami szívja az energiádat. Ha ez mobilon keresztül történik, mondd akár ezt: “Oh, hív valaki, fel kell vennem, később folytatjuk!” Ez nem igazán hazugság, mert a Felső Éned hívott épp, és ezt mondta: ”Hé, tedd le a telefont, elszívják az energiád!”

Teremts magadnak egy olyan teret, ahol nem engedsz a nyomásnak.

Sok rossz döntés azért születik, mert nem adjuk meg magunknak a teret és az időt, hogy rendbe tegyük a dolgokat.Ha nyomást érzel az adott pillanatban, akár ezt is mondhatod: „Ez nagyon fontosnak hangzik, szeretném megadni az értékes időt az ötleteidnek, amit megérdemelnek, hogy a legjobb tudásom szerint válaszoljak. Adj néhány napot, visszatérünk rá.”

Adj időt magadnak e hónapban ahhoz, hogy levegőt vegyél, és nyújtsd ezt a körülötted lévőknek is. Légy a Valódi Önmagad, csak így viheted sikerre. Sat Nam.

„A Végtelen saját magad megtapasztalásáról szól. Csakis ez számít az életben. Légy bátor. Térj vissza önmagadhoz.” (Yogi Bhajan 1991-10-24)

 

Írta: Nam Hari Kaur, fordította: Arató Mónika, teljessegviraga.hu és Domján Mia, satnamjoga.hu, forrás