A március hónap a kreativitás hullámát hozza a bolygóra és ezt a kreatív szikrát felhasználhatjuk arra, hogy új életszemléletet alakítsunk ki és növeljük a vitalitásunkat. Minden arról szól, hogyan gazdálkodunk az energiáinkkal ezekben a napokban, és március az ideje annak is, hogy fenntartsuk a jólétünkkel kapcsolatos tudatosságunkat.

A március 3-as száma a pozitív elme, a kreativitás, a gondoskodás, az ételek és a gyermekek témáit képviseli. A saját „belső gyermekünk” ápolásra és támogatásra fog vágyni, ezért szánjunk időt arra, hogy fiatalos és játékos dolgokban gyönyörködünk. Akár játékterembe mész egy barátoddal, akár tollaslabda-hálót állítasz fel a hátsó udvaron, vagy egy fergeteges kártyapartira invitálod a barátaidat, találj módot arra, hogy feldobd és feloldd a hangulatot. A 3-as szám a társas kapcsolatok energiája, és a szívünknek szüksége van arra, hogy kapcsolódjunk egymáshoz és újra örömöt érezzünk.

Az öröm és a szeretet megidézése fontos most

.. tekintve, hogy különleges kombináció állt össze e hónapban, amely a hónap 3-asát, az év 6-os számát (2022 = 6), az Alap számítás szerint pedig a 9-est foglalja magába. A 3, 6 és 9-es számok mind a Tűz elemhez tartoznak, így a dolgok minden bizonnyal felforrósodnak a Föld bolygón! Ez a hő fizikai szinten (légköri hőmérséklet), valamint érzelmi reakcióinkban is megmutatkozik. Ez egyes emberek tűrőképességének és türelmének alacsonyabb lobbanáspontját jelenti. Tehát légy óvatos, ha elkezded érezni, hogy a dolgok felforrósodnak valaki más elektromágneses mezejében, és tarts készenlétben néhány „diffúziós technikát” arra az esetre, ha meg kell fordítanod a helyzetet.

Mi az a diffúziós technika? Sokféle létezik, elmondok egyet, amit én hasznosnak találtam. Egyszer, amikor egy kisboltban álltam a hosszú sorban, egy zilált fiatalember lépett a pénztárhoz. A férfi egy árut a pultra helyezve vitatkozni kezdett a pénztárossal, mondván, hogy 10 dolláros bankjegyet adott neki a vásárláshoz, és várja a visszajárót. A pénztáros határozottan tagadta, hogy 10 dollárt kapott volna a férfitól, felszólította, hogy távozzon, majd kettejük között verbális csetepaté alakult ki, amely úgy tűnt, soha nem ér véget. Mindenki, aki a sorban várakozott, szuper-agresszívvá vált: doboltak a lábaikkal, profán motyogás hallatszott, ököllel csapkodták a meleg ételek kirakatát. Kezdtem érezni, hogy valami szörnyen rosszul fog elsülni. Ösztönösen odamentem a pulthoz, odatettem egy 5 dolláros bankjegyet, és azt mondtam a fiatalembernek: „Ez a magáé, menjen békével”. A férfi rám nézett, bólintott, fogta a pénzt és elment.

Ez a történet nem arról szól, hogy „Ó, milyen jó ember vagyok”. Pusztán egy példa arra, hogy hogyan tudod alakítani a pillanatot, és hogyan tudsz segíteni abban, hogy egy helyzet ne eszkalálódjon. Ha szeretnél erre egy kiváló példát látni, nézd meg az 1991-es „Grand Canyon” című filmet. Igen, azt a jelenetet az elején, amikor az autó lerobban. Zseniális.

Azért születtünk erre a világra, hogy kreatív, intuitív és erőteljes lényekké váljunk, akik képesek felemelni magukat és másokat. 

Néha az életút során egy Lélek elveszhet vagy megsérülhet, és újra haza kell találnia. Mindez önmagunk ápolásával és helyreállításával kezdődik, ami aztán bőséget teremt, amit bölcsen megoszthatunk másokkal is. A kulcsszó: a „bölcsen megosztani”. Fontos tudnod, hogy nem mindenen a te neved szerepel, nem kell minden helyzetbe beavatkoznod és kijavítanod azt. Márciusban igazi tanítást kapunk ezzel kapcsolatban, mivel a 9-es szám az Alap/Bázis számításban szerepel (Alap/Bázis: a 3 hónap + 6 év = 9). A 9-es szám a pozitív polaritásban az önuralom, a beteljesülés és a finomság témáit képviseli. Negatív polaritásban azonban kíméletlen intenzitással bírhat, amikor valaki egy helyzetben csak a saját oldalát látja, és nem hajlandó azt harc nélkül elengedni. A beteljesülés témáján belül el fogjuk tudni engedni azokat a karmikus viselkedésmintákat, amelyek évekig fogva tartottak bennünket. Itt valódi lehetőség nyílik a személyes felszabadulásra és saját magunk felszabadítására is. Nem mindig könnyű ránézni arra, amit jellemzően a családi dinamika „sötét oldalának” neveznek, ugyanakkor nem lehet elengedni azt, amit nem vagyunk hajlandóak felismerni vagy elismerni.

Igen, mindehhez jól jönne egy kis segítség, ezért ajánlom a „Pulzusmeditációt”. Ez a meditáció „lehetővé teszi, hogy bármilyen helyzetre adott reakciódat irányítani tudd, és képes frissességet és fókuszáltságot hozni a legszétszórtabb elmébe is”. Nos, mindannyiunknak jól jönne egy kicsit ebből egy esős napon! Az extra jó hír, hogy ez a meditáció a gyerekek számára is könnyű, és segíthet a hiperaktív viselkedésen. 

Tovább vizsgálva a 9-es szám dimenzióit ebben a hónapban, fontos megjegyezni, hogy az elnyomás és az intolerancia számos karmikus ciklusa teljesedik most ki, és ez nagyrészt a világpolitika keretein belül játszódik le. Most fontos a békéért és az igazságosságért imádkozni, hiszen mindannyian szeretnénk egy biztonságos világot, amelyben felnevelhetjük gyermekeinket.

A nap végén mindannyian a saját szívünkben, elménkben és otthonunkban élünk. Lelkünk ápolása a leghatékonyabb módja annak, hogy felemeljük magunkat és a minket körülvevő környezetet. Engedd meg magadnak, hogy úgy navigálj ebben az időben, hogy tudatába kerülj annak, hogy hol tudsz hatékonyan közbelépni a tudatos jó és a változás érdekében, és hol a legjobb, ha nem veszíted el a kegyelmet.

Mindannyiunknak megvan a helye ebben a világban, és ha leülünk egy asztalhoz a spirituális segítőinkkel, akkor egy magasabb rendű céltudatosságot teremthetünk, amely átvisz minket ezen az időn és téren.

A 2022-es 6-os szám összehangol minket ezzel a vízióval, megadva nekünk a földi és mennyei támogatást, amire szükségünk van ahhoz, hogy meghalljuk jobb angyalaink hívó szavát és suttogását. 

Mi vagyunk azok, akikre vártunk. 

Sat Nam.

Nam Hari Kaur megosztott előrejelzéséből Fordította: Nováczki Éva, Anand Kundalíni Jóga