Fényesítsd a glóriád! I 6 alkalmas meditációs gyakorló órasorozat június 1-től Központban vagy online

„Az intuitív elme egy szent ajándék, miközben a racionális elme hűséges szolgáló. Olyan társadalmat hoztunk létre, mely a szolgát tiszteli, de az ajándékot elfelejtette.” Albert Einstein
Az intuíciót erősítő kundalíni jóga meditációs órák új, 6 alkalmas ciklussal folytatódnak.
Az Intuíció és Érzékelés órasorozat első ciklusában ahhoz kerültünk közelebb, hogyan erősíthetjük a fizikai és energetikai testeinket, az agyunkat, az elménket, hogy az intuíciónk által közvetített üzeneteket erősebben és biztosabban legyünk képesek előtérbe engedni. A második ciklusban egy aspektusra, az önérzékelés témájára fókuszáltunk.
A kundalíni jóga anatómiája 10 testet különböztet meg. A 6. energetikai testünk a Fényív, vagy ahogy általánosabban ismert a Glória. Az ikonfestményeken találkozhatunk az ábrázolásával, hisz a szenteknek erős a glóriájuk vagy fényívük, de a hétköznapi embernek is van glóriája.
Ezt a 6 alkalomból álló a sorban harmadik ciklust a Fényívünk avagy a Glóriánk erősítésének és fényesítésének szenteljük.

Mi is a Fényív?

Ez az energetikai test a fej fölött ível fültől fülig terjed. A nőknek vagy egy második Fényívük is, a két mellbimbó között, amelynek anyaként van kiemelt jelentősége, biztonságos, védett teret hoz létre a karban tartott gyermek számára. Ez az első energetikai testünk közvetlenül a fizikai testünk után. Egyfajta egyensúlyi pont a fizikai és a kozmikus birodalom között; ez a test koordinálja a felső (energetikai) testekből beáramló kozmikus tudást, és integrálja azt az első öt testünkbe.
A Fényívnek két aspektusa van: a védelem és a kivetítés.
Az erős Fényív megadja azt a képességet, hogy kiolvasd és megismerd a „teret” és hozzá alkalmazkodva megfelelően cselekedj. A szervezetünk védelmi rendszerét támogatja, a test azon képességét, hogy megküzdjön pl. az ártó vírusokkal, baktériumokkal.
Amikor tudatosan úgy döntesz, hogy hallgatsz az intuíciódra, az belső megerősítést ad pszichikai érzékedről. Amikor 100%-ban megbízol az intuíciódban, akkor a lelkedre hallgatsz. Ha képes vagy használni az intuíciódat, nem kell a szívedet kizárnod, hogy megvédd magad.
Az ívvonal a kivetítés erejét is megadja; a képességet, hogy manifesztáld azokat a dolgokat, amiket szeretnél az életedben.
Valójában a védelem és a kivetítés egyszerre történik. Az Fényív a harmadik szem külső kivetítő része. Belsőleg a harmadik szemnél értékeled és elemzed az összes információt, majd a teljes pszichédbe helyezed, és meghallod a választ. Külsőleg olyan célzottan vetíted ki a szándékodat, hogy az univerzum válaszol.
A Fényív erőteljes kapcsolatban áll a negyedik testtel azaz a Semleges vagy Meditatív Elmével, azaz az elme azon funkciójával ahol semleges térben a pro és kontra érveket intuitív módon értékelve hozza meg a döntéseket illetve méri fel az egyes helyzeteket.
A kundalíni jóga merít a tantrikus vagy akara numerológia tudástárából. 2022 számmisztikájában erőteljesen jelenik meg a 2-es, 4-es és a 6-os szám. Itt most a 6-os szám jelentőségére szeretnénk a figyelmedet irányítani, amely az intuíció száma a 6. testtel azaz a Fényívvel áll szoros kapcsolatban. Mikor is lenne támogatóbb időszak az intuíciónk fejlesztésére koncentrálnunk, mint ebben az évben!
A magán- és az üzleti életben leginkább azok az emberek sikeresebbek, akik bíznak a megérzéseikben, mernek kilépni az ismert és megszokott struktúrákból, biztonságos megoldásokból, bátrak szembemenni a konvenciókkal, és képesek a meglévőt új megközelítésben meglátni, új utakat találni, új megoldásokat kialakítani.
Az intuíció természetes képességünk, amikor működtetjük ösztönösen, tudatos érvelés nélkül jutunk megértésre. Ma már kutatások is alátámasztják, az intuíció mindenkiben megvan, „edzhető”, fejleszthető.

Neked ajánljuk ezt az órasorozatot, ha:

  • érdekel a meditáció, a jóga világa
  • növelni szeretnéd a saját magadba vetett hited
  • szeretnéd fejleszteni az intuíciódat és a stabilitásodat, a belső érzékelő rendszeredet
  • vonz a belső munka és a többiekkel való kapcsolódás élménye.
  • vágysz az egység élményre
  • szeretnél sikeresebb lenni a magán- és/vagy az üzleti életben
  • szeretnél a megakadásaikból kimozdulni, új nézőpontokat és megoldásokat találni.

Mire számíthatsz a gyakorlás következményeként?

– bármikor önállóan is használható gyakorlatokra az intuíció és érzékelés fejlesztésére
– erősödő intuíció, az érzékelés finomabbá válik
– erősebb idegrendszer és érzelmi nyugalom
– erősödő mentális fegyelem, érzelmi stabilitás
– tisztább gondolatok
– a helyzetek pontosabb felmérése, megértése, jobb döntések
– új megoldások, ötletek
– tudatos változás lehetősége
– a test egészségesebb működése, öngyógyító folyamatok támogatása
– több empátia
– kapcsolatok javulása

A részvétel előzetes jóga vagy meditációs tapasztalatot nem igényel!

Mikor és hol indul az órasorozat?

Az órákat június 1-től szerdánként 19.30 és 20.30 között tartjuk.

A program 2022. június 1-jén kezdődik, július 13-án ér véget. (június 29-én, szerdán nem lesz óra.)
Személyesen a Sat Nam Jóga Központban (1123 Budapest, Alkotás u. 13. IV. emelet, 51-es kapucsengő), vagy
Online Zoom-on keresztül élőben, vagy
Visszanézhető formátumban.

Hozzájárulás:

▹Az alábbi 6 egymást követő alkalomra szóló bérletkategóriák közül választhatsz aszerint, amennyit jó szívvel fel tudsz ajánlani.
✧Kedvezményes: 14.900 Ft (amellyel mi támogatjuk a gyakorlásodat) Jelentkezem

✧✧Normál: 16.900 Ft Jelentkezem

✧✧✧Támogatói: 19.900 Ft (amellyel támogatod, hogy mi is támogathassunk másokat.) Jelentkezem

▹Alkalmanként is látogathatók az órák, az általános bérletekkel, vagy 3.000 Ft-os alkalmi jegy megvásárlásával.
▹Az órasorozatra 6 alkalmas bérletet vásárlók számára ajándékként az órákat rögzítjük, 2022. július 31-ig hozzáférést kapsz a videófelvételekhez. Ezzel lehetőséged nyílik arra, hogy akkor is gyakorolhass, ha lemaradtál a személyes jelenlétről vagy élő közvetítésről, esetleg elmélyítenéd a készülődést azzal, hogy naponta gyakorolsz a felvételek segítségével.
✨FIGYELEM!✨ Ha az órasorozatra 2022. május 25-én 14 óráig vásárolsz bérletet, akkor a május 25-én 19.30-kor kezdődő meditációs órán való részvételi lehetőség azaz plusz 1 alkalom a mi ajándékunk. Bővebben: A SEMLEGES ELME EREJE

Online részvétel:

Ha online kapcsolódnál az órákhoz, a befizetésed megérkezése után az óra előtti közvetlen egy-két órában küldjük számodra a Zoom linket, arra az email címedre, amelyet a vásárlásnál megadtál.

A jóga és a meditáció nem helyettesíti az egészségügyi szakemberrel való konzultációt és nem helyettesíti a hivatalosan elfogadott orvoslást. Gyakorlatai, amelyek évszázados tapasztalaton alapulnak segítenek az egészség fenntartásában, azonban tünetek jelentkezésekor, betegség megléte esetén orvosi konzultáció szükséges a gyakorlás megkezdése előtt.