Sokat vártunk a jó szerencse és az isteni szövetség szelére, de most végre jelen van mindannyiunk szívében, lelkében. Július a kapcsolódás lehetőségét és a kreatív szövetség idejét hozza el, és ez a legjobb hónap a házasságra!

Hinnünk kell magunkban újra, és most abban, hogy szó szerint „felébredjünk” , a pozitív elménk szikrája segít. Hasonlóan a tavaszi időszakhoz, a bolygón most is egy olyan időszak van jelen, ami  – jobban, mint valaha -, az azonnali megvalósítás lehetőségét hozza.

A leendő házastársad, a tökéletes munkahelyed, a legmegfelelőbb otthon vagy egy új kisállat most még nagyobb valószínűséggel jelenik meg életedben, mint eddig. Ez a július alapszámítása miatt lehet így, ami a 17-es.  A 17-es a lelki és pénzügyi jó szerencseszáma, és most minden ésszerű igyekezettel be is vonzhatod mindezt.

Szeretnél az isteni gondviselés következő fennsíkjára fellépni? Hát persze, hogy igen! Recitáld a Har Har Har Har Gobinday, Har Har Har Har Mukanday mantrát 11 percig naponta. (A legutóbbi órasorozatunkból kifolyólag, ez a mantra már bizonyára sokatoknak ismerős) 🙂

 

„Ez a mantra pénzt, lehetőséget és gazdagságot hoz. Mindez eljön. ” (Yogi Bhajan)

A pénz csak egy médium, energia, ami táplálja mindazt, amit meg szeretnénk valósítani. A hónap 7-es száma megköveteli, hogy bízzunk az égi erőkben, és megengedi, hogy beengedjük az áldást az életünkbe. A szerencse természetesen nemcsak monetáris dolog, sokféle módon megjelenhet. Mint pozitív megerősítés, kijelentheted: „Készen állok, elfogadom az Univerzum áldását és kreatív teremtő erőit, hogy vezessenek és megáldják életemet.

Mondd el ezt magadnak minimum háromszor a nap folyamán a tükör előtt mosollyal az arcodon! Van egy ereje annak, ha közvetlenül önmagadhoz beszélsz.

Tovább vizsgálja a 7-es számot, tudjuk, hogy az az aurát jeleníti meg, a körülöttünk lévő mágneses mezőt. A 7-es szám továbbá helyet is jelent, pl. egy szobában vagy a környezetünkben. Magasabb spirituális szinten a 7-es szám a szentélyt testesíti meg, ami az elvonulás, pihenés, regeneráció szent helye. Ahogy mindannyian megtapasztaljuk az idő gyorsulásának intenzitását, a pihenésre most méginkább szükségünk van, mint valaha. Szánj júliusban időt arra, hogy kialakíts a lakásodban egy olyat helyet, ami mindezt a szentséget képviselheti. Színekkel, hangokkal, vízzel, drágakővel, képekkel, fényképekkel, fényekkel stb., hogy amikor belépsz a lakásba, azt tudd mondani: „Otthon vagyok!”

A pihenés és a regeneráció nagyon fontos manapság, még Yogi Bhajan is ezt mondta utolsó éveiben: „Ne tedd azt, amit én tettem. Ne dolgozd túl magad.”

Nézzük meg most egy pillanatra a munka és a bőség fogalmát, egy másik szemszögből – az adás szemszögéből. Mindannyian tudjuk, hogy jó adni, tudatos emberként látjuk mindezt. A jólét egy kevésbé ismert ékköve az is, ha a kreativitásunkból adunk.

Hadd osszam meg veled mit gondolok erről a nagyszerű ötletről. Ha hallgatsz valamennyire populáris zenét, akkor már biztosan hallottál Lorde-ról, a 2014-es Grammy legjobb dalának nyertese. Csak 17 éves volt, amikor nyert, a 4. legfiatalabbként. A „Royals” című dalt önmaga írta, a tinédzserek kamaszkori fájdalmának ragyogóan költői prezántálásaként és az osztálykülönbségek durva valóságaként.

Amikor az elkészült az első dalgyűjteménye, beleérte a „Royals”-t, ragaszkodott hozzá, hogy ingyen adja azt az interneten a nélkül, hogy bármilyen lemezkiadó egy fillért is fizetett volna. El tudod képzelni manapság, hogy valaki ebben a korban, 16 éves lányként kétlábbal a földön marad és kiáll a lemezkiadókkal szemben? Később ezt mondta: „Ez nem tetszett nekik, de én boldog vagyok, hogy megtettem. Okos lépés volt a szabadságomat felé.”

Hát, valahogy aztán mégis kifizették a lemezcégek, mivel igen gyorsan világszenzáció lett dalaiból, és nem mellesleg, ma jelenleg 9 millió dollárt ér lemeze.

Tehát ha valaki kreatív tehetséggel rendelkezik, amit kiművel és megoszt, ajándékba ezért többszörösen kapja vissza. Nem kevésbé vagy te sem képes arra, hogy mélyre magadba áss, és előhúzz valamit, valami gyönyörűt, örömtelit, kreatívat és tudatosat a világ számára. A mag, ami már benned van, csak arra vár, hogy kihajtson. Menj és növekedj!

Szeretet, kedvesség és öröm tölts meg szívedet és lelkedet. Sat Nam.

Éld az életet, és Isten szolgálja létedet. (Yogi Bhajan)

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordította: Domján Mia (satnamjoga.hu)

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire.

Fotó: Charlottefoto