Július hónap a vihar és zűrzavar ideje, vitathatóan a legkihívásosabb hónap ez évben.

Az emberek szíve törésponthoz érkezett, és van egy rejtett bizalmatlanság és intenzív elégedetlenség a kollektív pszichében a Földön. Ez tovább erősödhet a negatív hírek táplálásával, amelyekkel kénytelenek vagyunk navigálni minden nap.

Miért van ilyen sok szétesés a szemünk előtt, és mikor ér véget?

A 7-es szám jeleníti meg a víz elemet, és dupla intenzitása van a hetedik hónappal, mint ajándék számmal (az utolsó két számjegye az évnek 1+6 =7). A víz tisztít, és leleplez. Az árvíz elsodor dolgokat, felfedve, mi van a felszín alatt. A fák gyökerei védtelenek, a pincék megmutatkoznak, és az emberek mélyen gyökerező szenvedésének csupasz csontvázcsontjai láthatóvá válnak a nap fényénél.

Ez a tisztulás azért történik, hogy megengedjen egy új kezdetet a 2017-es naptári évben, a kitágulás és bőség idejét a Földbolygón. Természetesen először el kell végezni a tisztulást. Ha a széf teli van teli rozsdás konzervdobozokkal, hova teszed az új szerencsét, mikor megérkezik?

2016 átfogó száma a 9-es, és a 9- es szám jeleníti meg a tisztítást, befejezést és a halált. Szintén megjeleníti a “a Rejtélyeken túl a Tudást”, ha bármely tattvát (elemet) képtelen vagy uralni, létrehozod a megtévesztés rejtélyét, ami megtöri a bizalmat. Tudom, ez nevetségesen nehéznek tűnhet, azonban hányszor kerültél nevetségesen az összeomlás állapotába, amikor a figyelmeztető jelek ott voltak az úton?

Térjünk személyesebb vizekre, bátor leszek, hogy önmagamat használjam példaként. Mostanában rá kellett néznem arra, mennyi cukrot fogyasztok a diétámban. Túl sokat, a cukor mindenütt ott van- gyakorlatilag mindenben van cukor. A cukor volt az egyetlen megküzdési mechanizmus a családi dinamikámban, mikor gyerek voltam. Mint a ”Nem beszélünk dolgokról ebben a háztartásban, de helyette megehetünk még egy fánkot.” Csak mostanában ismertem fel, hogy mennyire támaszkodom a cukros ételekre, mikor a dolgok rosszul mennek.  “Volt még egy bombázás Beirut-ban, így ehetek még egy képviselőfánkot. “

Ez a magatartás nyilvánvalóan nem segít senkin, és felismertem, hogy ideje változtatni. Vannak GTF vitaminjaink (glucose tolerance factor) a bioáruházakban, számtalan változata a sült csicseriborsó és tökmag snackeknek –  teli proteinnel és ásványi anyaggal – de minderre a megerősítés: “A szeretet az itt és mostban van, bölcs választásaimon keresztül gyógyulok.”

Van választásunk, ez a helyzet. Választhatunk jobb kapcsolatokat, jobb kommunikációs módokat, és az önismeret magasabb szintjét, ami egy próbatétel, hogy a jelen valóságban jól navigáljunk.

A családi fájdalomtól szabadulni nem mindig könnyű, és ezért van az, hogy a szenvedés ismétlődő mintái gyakran folytatódnak. Ránézni arra, hogy pontosan mi romlott el az életünkben bátorságot igényel, és egy tervet is, hogy hogyan emeljük fel magunkat.

A július dupla 7-es száma szó szerint “süllyedni vagy úszni” szituációt hozza létre. Belefulladhatunk egy érzelmi kétségbeesésbe, vagy örömmel várhatjuk a módszereket, hogy megtisztítsuk magunkat, és felemeljük a létezésünket. Amikor a 7-es szám negatívvá fordul, akkor a megbántódást és haragot jeleníti meg.

Az ellenőrzésünk felett álló körüményekből adódó csapdába esettség érzés valójában most egy nagyon gyakori probléma. Csapdába esni egy kapcsolatba, egy egészségügyi gondba, egy reményekkel nem kecsegtető munkába, stb. “Ha kiszabadulnék ebből, boldog lennék.” – ez sokkal gyakoribb álom, mint gondolnád.

Nézzük minderre a megoldást. Lehet, hogy nem vagyunk képesek megváltoztatni az életünket azonnal, azonban javíthatjuk a képességünket, hogy keresztül manőverezzünk a körülményeken.

A hetes szám a testünkben lévő folyadékokhoz is kapcsolódik , és a képességhez, hogy kiizzadjuk a méreganyagokat a nyirokrendszeren, és a bőr pórusain keresztül. Szerezz magadnak egy kis dörzsiszivacsot a drogériák bőrápolási részlegéről. Menj el egy gyógyfürdőbe, vagy egy meleg vizű forráshoz, és radírozd le a bőröd felületi rétegét, így jobban ki tudod űzni a méreganyagokat a testedből. Ülj be egy szaunába, addig, amíg ésszerűen teheted, és mondd magadnak: “ Mindent elengedek, megszabadulok a múltamtól.”

A Bach virágterápia esszenciák közül a Vadalma tisztításra való, és a Vörösfenyő önbizalomra. -dj egy pár cseppet ezekből a gyógytermékekből a vízhez, amit a szaunába magaddal viszel, és igyál belőle folyamatosan egész nap.

A “Sat Siri, Siri Akal” mantra közvetlenül enyhíti a kétségbeesést, és van egy kiváló verzió, amit egy  sadhana alatt rögzítettek egy jurtában, Észak Hollandiában. Szerelmes lettem ebbe, és elképzelem magam, ahogy ülök ezekkel az szép, odaadó fiatal emberekkel, és énekelek szívemből, lelkemből.

Itt a link, és te is megteheted ugyanezt:

http://www.spiritvoyage.com/flash/play.aspx?mod=TRK&ItmId=TRK-900439-5

Yogi Bhajan azt mondta, hogy a kihívásokra háromféleképpen reagálhatunk:

  1. Visszavonulunk, hogy egyedül legyünk
  2. Megtagadjuk a jövőt, vagy fantáziálunk róla
  3. Mohón élünk, vagy szűkösen a bőség helyett

Ez a mantra segít leküzdeni ezeket a tendenciákat, és behívja a bátorságot és a rátermettséget. Adj magadnak egy lehetőséget, és ha nagylelkűséget érzel, ragadj meg egy süllyedő barátot, és mondd: “ Hé, énekeld velem ezt 11 percig, és múljuk felül az árnyékokat!— ez a Vízöntő kor barátaim, a kegyelem és kedvesség segítő kezét nyújtani mások felé.

Sok, sok jó dolog van, ami most történik a világban. Az emberek változnak, felszabadulnak, és segítenek egymásnak. Mi úttörők vagyunk, és ez bátorságot igényel. A szívedben tudd, hogy semmi nem pusztíthatja el az emberi szellem ragyogását, mivel az a célja, hogy megtalálja a szárnyait a világ evolúciójának szelében.

Mi mind együtt vagyunk ebben, és az ég adja meg a békét szívetekben, és az erőt a lelketekben, hogy megtaláljuk az utat haza. Sat Nam

Írta: Nam Hari Kaur (Forrás), Fordította: Simrat Kaur  – teljessegviraga.hu

Tetszett az írás? Oszd meg másokkal is, és iratkozz fel a rendszeres hírlevélre, hogy még több ilyen jellegű írást olvashass a jóga, meditáció és egészséges életmód témájában.