Gyakran vagy fáradt, kimerült esetleg beteges?  Talán energiahiányban szenvedsz? Úgy érzed nem elég erős az immunrendszered, a hétvégét pedig legszívesebben átaludnád?

Akkor valószínű, hogy az életerő nem megfelelően áramlik benned. Létezik azonban egy mantra, amiről azt tartják, hogy igazi „életerő injekció”.

E héten egy olyan mantrát osztok meg veletek, amit akkor érdemes használnunk, ha több energiát, vitalitást, életerőt, pránát szeretnénk életünkbe. A nagyszerű az benne, hogy miközben zengetjük (recitáljuk), a légzésritmus és a mantra kombinációja automatikusan segíti a légzés beállítását és ezzel együtt a prána megfelelő felvételét. De nemcsak ekkor hat. Ha túl fáradtak vagyunk, elég csak hallgatnunk. A mantra egy lágyabb verzióját pedig pedig éjszaka is lejátszhatjuk halkan, hogy az még nagyobb hatást gyakoroljon a tudatalattinkra.

„A prána megnövelésére nincs ennél jobb gyógymód”.

  • A mantra így hangzik:

Pavan Pavan Pavan Pavan, Par Para Pavan Guru, Pavan Guru Wahe Guru, Wahe Guru Pavan Guru

  • Fordítása:

Pavan – az isteni lélegzet, a végtelen energia, Par Para – a túlon túl, Pavan Guru – a lélegzet a tanító, Wahe Guru – a végtelen megtapasztalása elhozza az eksztázist, a beteljesülést

Ha még több energiát szeretnél életedbe, gyakorold, hallgasd, zengesd minél többször, és csak élvezd, ahogy a végtelen energia és vitalitás csak úgy áramlik feléd. A mantra egyik változatát itt éred el:

Itt pedig mp3-ban tudod megvásárolni. Kellemes energikus napokat kívánok Nektek!