Március hónap egy tesztidőszak a kreatív vízióink tekintetében, és mindez kombinálódik azzal a kérdéssel, hogy: “Mit akarok valójában tenni az életemmel?”

A 3-as szám a kreativitást, az örömet, a Pozitív Elmét jeleníti meg, és azt a képességünket, hogy higgyünk a céltudatosságunkban, és a világban betöltött helyünkben. A 3-as számom kívül van egy 4-esünk is a 13-as számból, ami az Alap Kalkulációból származik (Alap: 3-as hónap + 10-es év /2017/ = 13).

Ez az a pont, ahol a dolgok nagyon érdekessé válnak. A 4-es a munkát vagy szolgálatot jeleníti meg, és mivel a 4-es a 13-as Szignifikáns számból származik, egy olyan dinamikát hoz létre, hogy bárki, aki nem szereti a jelenlegi foglalkozását, az nagyon bizonytalanul fogja érezni magát emiatt. Ez hangos panaszkodásig, és potenciálisan mások hibáztatásáig is elfajulhat a sorsunk miatt.

A párbeszéd valahogy így hangozhat: “Miért kell nekem ezt a pocsék munkát végeznem? Az álmaimat szeretném követni.” Bármik is a részletek, a lényeg ugyanaz. És a lényeg: “Mennem kell, nem tudom tovább taposni itt a malmot!”

Igen, ez egy jó hónap, hogy ránézzük ezekre a témákra, hogy vajon valaki mást is érintenek, vagy csak valamilyen gyermekkori forgatókönyvről van szó. Mindannyiunknak vannak bevésődései, amiket elhittünk magunkról, és a március fel fogja hozni ezeket a forgatókönyveket!

Mentális vitákba csúszva is találhatod magad a körülötted lévőkkel, vagy valakivel a múltból. Ez nagyon energialeszívó lehet, és eltávolíthat attól a képességedtől, hogy előre mozdulj a kreatív teljességedben.

Az év ajándékszámát tekintve, ami a 8-as, találhatunk egy jó megoldást erre a negatív mentális ciklusra. A meditációnak Shabad Krija (hamarosan magyarul is küldjük) a neve, és egy nagyon erőteljes, mégis egyszerű módja, hogy regeneráld magad.

Ha gyakorlod, meg fogja változtatni az életedet.  

Ezzel az eszközzel gyógyíthatod magad, hogy értékes energiádat kreatív törekvéseidre használd. A 8-as szám a ritmust és energiát jeleníti meg. Extra magas oktánszámú üzemanyagra van szükséged erre az évre a haladáshoz.

Yogi Bhajan azt mondta:

“Bármi, ami ritmikus, az boldog.”

A légzés ritmusa alakítja ki az életerőnk ritmusát és kivetítő pszichénket.  A képesség, hogy áthatoljunk az akadályokon, és mások negatív hatásán, a saját kivetítő, projektív képességünkön múlik. Önmagad megerősítése az útja annak, hogy szebb napod legyen, és kiteljesítsd önmagad, és ebben ez a meditáció segítségedre lehet.

Menjünk tovább, nézzük meg, mitől fogjuk motiváltnak érezni magunkat, mi fogja továbblendíteni az életünket. A válasz a Szív számban rejlik, ami az érzelmi egyensúlyunkat és a jól-létünket jeleníti meg.

A Szív szám a 3-as Mesterszám + 8-as Ajándékszám kombinációja. Ők hozzák létre március 11-es szívszámát. A 11-es szám a spirituális kiigazításról és inspirációról szól. Ha többé már nem érzed a varázslatot, akkor ki akarsz törni.  Ez egy érdekes dinamikát fog létrehozni a bolygón, és március 13. és 22. között lesz az ideje, mikor az emberek hajlamosak lesznek vitatkozni, és másokat hibáztatni bármiért, ami zavarja őket. Próbáld elkerülni ezeket a párbeszédeket.

Tartsd a fókuszodat azon, ami fontos 2017-ben. A képesség, hogy az energiáidat a terveid vagy a kreatív látomásaid felé fókuszáld egy lényeges részét adja annak, hogy boldognak, és földeltnek érezd magad.

A 10-es szám a Föld Elemhez kapcsolódik, ami magában rejti a fémet is. Légy tudatos és óvatos a Fém Elem kezelésével ebben az évben!  Ez magában foglalja a késeket (konyha), autókat (vezetésnél), és minden más dolgot általánosságban. Ha túl erélyes vagy zavart vagy, megsértheted önmagad. Tartsd a szemedet a gyermekeken is, amikor kést vagy ollót használnak. És a gördeszkákon is! Fém kerekei vannak!

Újra ránézve március 3-asára, a 3-as a Pozitív Elmét jelenti. Ez az a képesség, hogy pozitív maradj, és megoldás-orientált az egyre változó világ közepette. Ez változást jelent minden szinten, beleértve az időjárást is.

Mivel a 7-es szám része az Univerzális Ciklusnak 2017-ben, így a Víz Elem szuper-aktivált. Most vízben gazdagok lehetünk azokon a helyeken, ahol korábban súlyos szárazság volt.  A víz hatással van az érzelmeinkre, és egyfajta “túlcsordulás” effektust tapasztalhatunk az emberek viselkedésében, ahol senki nem tudja magát úgy megtartani, mint ahogy korábban tudta.

Nem számít, milyen az időjárás előrejelzés, ha megvan a spirituális gyakorlatod és kialakult egyfajta bajtársiasság benned más hasonló gondolkodású Lelkekkel, megtartod az egyensúlyodat a gyorsan változó világban.

Tartsd meg a becses egyensúlyt önmagadban, és ismerd fel a megfelelő lehetőségeket, amelyek hozzád tartoznak, ez az út előtted. Sat Nam.

Ha együtt áramolsz az élettel, Isten szolgálni fog.  -Yogi Bhajan

Írta: Nam Hari Kaur , Fordította: Arató Mónika (Simrat Kaur) 

Fotó: Charlottefoto

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a facebook oldalunkon is.