Meditáció a kihívással teli időkre / 40 napos ingyenes otthoni gyakorlás

Ebben a zaklatott időszakban, amit az emberiség most átél, amikor az életünkben sok változás következik be, akkor érdemes tudatosítanunk, hogy a körülményeken azonnal változtatni nem biztos, hogy tudunk, de azért, hogy hogyan reagálunk a változásokra, igenis tehetünk.

A változás mindig magában hordozza a növekedés lehetőségét – gyakorlatilag ez az az egy dolog az, ami az egész életünket végigkíséri. A változás tehát elkerülhetetlen, de ne higgyük azt, hogy csak az az egyetlen megoldás, ha hagyjuk “megtörténni” az eseményeket. 

Fontos tudatosítanunk, hogy az, ahogy most válaszolunk a kihívással teli körülményekre adja majd meg a későbbi tapasztalatainkat. Így ha nem ellenkezünk a változással szemben, sőt, inkább lehetőségként tekintünk rá, amin keresztül fejlődhetünk, akkor azt fogjuk tapasztalni, hogy már nem vagyunk annyira tehetetlenek és kiszolgáltatottak az életben, mint ahogy talán régebben éreztük.

☆ De hogyan állítsuk a változást a magunk oldalára? ☆

☆ Hogyan álljunk építőleg a jelenlegi szituációhoz? ☆

☆ Hogyan fordítsuk a változást előnyünkre? ☆

Ebben tud segíteni a napi meditációs gyakorlás.

November 11-től most egy új 40 napos ingyenes közös gyakorlással készülök, és ezúttal egy olyan meditációt hozok Neked, ami különösen a kihívással teli időkre ajánlott.

Ahhoz, hogy megkapd a segéd- és videóanyagot a kezdés napján, vagyis 11.11-én, regisztrálj ezen a felületen, majd az instrukciót követve 40 napig végezd el a 11 perces gyakorlást.

Ha velünk tartasz, akkor kérlek regisztrálj ezen a felületen!

Miért pont 40 nap?

A tartós változás érdekében. Van egy gyakori mondás, amit már biztos hallottál: “Az vagy, amit megeszel.” A jógikus életben van egy ehhez hasonló: “A szokásaid határoznak meg.” A 40 napos gyakorlással kialakítunk egy szokást, amiben eltörlünk minden negatív mintát, amik blokkolhatják azt, hogy változni tudjunk. Van naponta 11 perced önmagadra?

A meditáció kezdete:

2020.11.11. szerda. A vége pedig december 20 vasárnap, így a karácsonyt már a megújult energiákban töltheted.

A videót és a részletes instrukciókat a meditáció kezdetének napján küldöm, de addig is, hogy biztosan megkapj minden anyagot, regisztrálj itt.

A meditációban való részvétel ingyenes.

Mit kapsz pontosan a meditációra való regisztrációval?

  • A meditációhoz szükséges videóanyagot –  a www.satnamprogram.hu oldalon keresztül éred majd el, ahova regisztrálnod szükséges, ha még nem gyakoroltál velem.
  • Az otthoni gyakorláshoz szükséges részletes instrukciókat
  • Hozzáférést a zárt facebook csoporthoz, ahol felteheted a meditációval kapcsolatos kérdéseidet, és megoszthatod tapasztalataidat
  • Heti élő közvetítést ugyanezen csoportban, ahol élőben válaszolok az aktuális kérdésekre a 40 nap alatt

A jelentkezés menete:

  1. Kattints e linkre: https://satnamprogram.hu/termek/ingyenes-40-napos-otthoni-gyakorlas/
  2. Tedd bele a “Kosár”-ba a lehetőséget (0 Ft)
  3. Kattints a “Pénztár” gombra és töltsd ki az adatokat, majd fogadd el az Adatkezelési Tájékoztatót és az ÁSZF-et a bepipálható négyzetben. Figyelj arra, hogy azt az e-mail címedet add meg, amit szeretnél használni a Programba való bejelentkezéskor. 
  4. Alul nyomd a “Megrendelés elküldése” gombra
  5. Ezután e-mailben küldjük neked a Bejelentkezéshez szükséges adatokat, melyet a Sat Nam Program felületén írj be https://satnamprogram.hu/
  6. Itt találsz bevezető és instrukciós videókat és ide fogjuk neked feltölteni 11.11-én a meditációt

Velünk tartasz? Reméljük, hogy akár újonnan, akár újra, Veled is találkozunk az online térben.

 A regisztráció semmilyen fizetési és egyéb kötelezettséggel nem jár! (többen kérdeztétek) – a rendszerbe való regisztrálás után saját jelszót kapva a satnamprogram.hu felületén éritek majd el 11.11-én a videót.

A 40 napos gyakorlás felületét itt találjátok, ide töltjük fel szerda reggel a videót : https://satnamprogram.hu/tanfolyam/ingyenes-40-napos-otthoni-gyakorlas/ Ezúttal idén tehát a 11.11-ei e-mailben nem a meditációt küldjük, hanem azt, hogy elindultunk, és újra a linket, hogy hol találjátok a videót.

Addig kérünk benneteket, hogy lépjetek be a felületre, ismerkedjetek meg azzal.
Akinek már van Sat Nam Programos fiókja, mert az elmúlt években bármikor csinált velünk online órát, workshopot, programot vagy a SNP havi előfizetés tagja, annak nem kell regisztrálni, hiszen a meglévő fiókja érvényes. (aki nem tudja a jelszavát igényelhet új jelszót – a e-mailcím beírásakor)
Aki újonnan regisztrál: Regisztráció után e-mailben küldjük a belépéshez szükséges adatokat. A programba belépve a Fiókom fül alatt változtatható meg a jelszó.
Emeljük együtt a fényt magunkban újra!
Szeretettel kívánok Nektek felemelő Napokat!
Mia

Kapcsolódj hozzánk most Te is, és tapasztald meg a közösségi gyakorlás felemelő erejét!

Kattints ide a regisztrációhoz!

Ha tetszik ez a kezdeményezés, kérlek oszd meg barátaiddal is!

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply