Ebben a zaklatott időszakban, amit az emberiség most átél, amikor az életünkben sok változás következik be, akkor érdemes tudatosítanunk, hogy a körülményeken azonnal változtatni nem biztos, hogy tudunk, de azért, hogy hogyan reagálunk a változásokra, igenis tehetünk.

A változás mindig magában hordozza a növekedés lehetőségét – gyakorlatilag ez az az egy dolog az, ami az egész életünket végigkíséri. A változás tehát elkerülhetetlen, de ne higgyük azt, hogy csak az az egyetlen megoldás, ha hagyjuk “megtörténni” az eseményeket. 

Fontos tudatosítanunk, hogy az, ahogy most válaszolunk a kihívással teli körülményekre adja majd meg a későbbi tapasztalatainkat. Így ha nem ellenkezünk a változással szemben, sőt, inkább lehetőségként tekintünk rá, amin keresztül fejlődhetünk, akkor azt fogjuk tapasztalni, hogy már nem vagyunk annyira tehetetlenek és kiszolgáltatottak az életben, mint ahogy talán régebben éreztük.

☆ De hogyan állítsuk a változást a magunk oldalára? ☆

☆ Hogyan álljunk építőleg a jelenlegi szituációhoz? ☆

☆ Hogyan fordítsuk a változást előnyünkre? ☆

Ebben tud segíteni a napi meditációs gyakorlás.

November 11-től most egy új 40 napos ingyenes közös gyakorlással készülök, és ezúttal egy olyan meditációt hozok Neked, ami különösen a kihívással teli időkre ajánlott.

Ahhoz, hogy megkapd a segéd- és videóanyagot a kezdés napján, vagyis 11.11-én, regisztrálj ezen a felületen, majd az instrukciót követve 40 napig végezd el a 11 perces gyakorlást.

Miért pont 40 nap?

A tartós változás érdekében. Van egy gyakori mondás, amit már biztos hallottál: “Az vagy, amit megeszel.” A jógikus életben van egy ehhez hasonló: “A szokásaid határoznak meg.” A 40 napos gyakorlással kialakítunk egy szokást, amiben eltörlünk minden negatív mintát, amik blokkolhatják azt, hogy változni tudjunk. Van naponta 11 perced önmagadra?

A meditáció kezdete:

2020.11.11. szerda. A vége pedig december 20 vasárnap, így a karácsonyt már a megújult energiákban töltheted.

A videót és a részletes instrukciókat a meditáció kezdetének napján küldöm, de addig is, hogy biztosan megkapj minden anyagot, regisztrálj itt. A meditációban való részvétel ingyenes.

Lemaradtál az időpontról? A 40 napos gyakorlást bármikor elkezdheted ezen videó alapján:

Ha tetszik ez a kezdeményezés, kérlek oszd meg barátaiddal is! Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.