A nagy sikerű november-decemberi gyógyító meditáció után itt van az újabb lehetőség a gyakorlásra, 03. 03-án kezdjük az újabb 40 napos ingyenes otthoni gyakorlást, a Megújulás meditációt.

A lehetőség, hogy megújítsd és átalakíts önmagad, benned van! Ez a meditáció lehetőséget teremt az új kezdeteknek. (Yogi Bhajan)

Megújulás, mennyien vágyunk minderre! Különösen a tavasz közeledtével érezhetjük azt, ahogy téli álmából lassan éledezni kezd a természet, hogy mi is ébredezni kezdünk. Egyre inkább vágyunk arra, hogy új fényben lássuk a világot, új színeket, hangulatokat, illatokat fedezzünk fel, valami megújuljon, valami más legyen bennünk is.

A megújulás sok mindent jelenthet. Van, akinek egy stresszes időszak után a mentális és fizikai ellazulást, van, akinek egy hosszabb energia veszteség után a töltődést, van, akinek egy betegség után a gyógyulás útját, van, aki csak szimplán arra vágyik, hogy új nézőpontból lássa a világot. Bármi is legyen ez, az újabb 40 napos otthoni gyakorlás – a Megújulás meditáció most segíthet szándékod megtapasztalásában.

Itt az idő egy újabb elköteleződésre, az energiák felélesztésére és a megújulásra! Csatlakozz hozzánk!

A meditáció kezdete: 2016. 03. 03. csütörtök (március 3-tól április 11-ig ), így ez az időszak valóban jó esély arra, hogy ne csak a természet, de mi is megújulhassunk végre!

Ezt a meditációt, ahogy a többi Otthoni gyakorlást is, a tartós változás érdekében 40 napig fogjuk gyakorolni. A 40 napos gyakorlással kialakítunk egy szokást, megújítjuk sejtjeinket, feltöltjük önmagunkat. Ahhoz, hogy megkapd a részletes leírást, semmi mást nem kell csinálnod, csak az email címed megadásával feliratkozni a Sat Nam Jóga hírlevelére (több helyütt láthatod a regisztráció lehetőségét az oldalon, pl. az oldalsávban jobb oldalt fönt is), és az instrukciót követve 40 napig elvégezni a napi 11 perces gyakorlást. Meg szeretnél újulni? Akkor vágj bele!

A meditáció részletes leírását a meditáció kezdete előtt néhány nappal ismertetem, regisztrálj ahhoz, hogy megkapd az anyagot, és néhány nap elteltével nézz bele a postafiókod egyéb/promóciós mappáiba is.

Megújulásra fel!

Lemaradtál az időpontról? A 40 napos gyakorlást bármikor elkezdheted ezen videó alapján:

Olvasd el miről számoltak be a 40 napos gyakorlásban résztvevők:

“Egyre kitartóbb vagyok, de sajnos még nem sikerült úgy, hogy nem engedtem le közben pár pillanatokra a karomat 🙂 megpihentetni. Remélem egyszer csak sikerül majd szépen végig megtartani a karjaimat (mielőtt letelik a 40 nap) – ezen vagyok.
Emiatt is – mivel a kéztartásra és a levegővételre is ügyelek – meg arra, hogy kitartsak végig: ez most nekem nehezebb egy picit. A testérzetem most az, hogy a légzéssel nagyon finoman “átszellőzik” a testem. Frissebbnek, éberebbnek érzem magam. Köszönöm!”

“Már 5. napja csinálom az itthoni gyakorlást- a videód alapján -,ahogyan azt mutattad. Azt tapasztalom, hogy progresszív módon már nem várom a végét a 11.percnek, sem az akaratom szintjén, sem fizikai “fáradtság” szintjén.”

“Nekem az első alkalom egy kicsit kínlódás volt, mert fájdalmas volt a kéztartás ennyi időn keresztül. Kis idő elteltével csak arra tudtam gondolni, hogy mikor lesz már vége. Igyekeztem a 3. szemre koncentrálni, de a fájdalom elnyomta ezt. Leskelődni is akartam, hogy hány perc telt már el- sok van-e még hátra…, de végül megálltam!!! Végig csukva tartottam a szemem, tartottam a kezem, ahogy kell és a gerincem is egyenesen. 11 perc után alig bírtam leereszteni a kezem.Már tùl vagyok a mai gyakorláson, most kicsit könnyebben-fegyelmezettebben ment. Egyre könnyebben megy a napok mùlásával! Tetszik a fájdalom ellenére is! Hálás vagyok, hogy gyakorolhatom és napról napra egyre jobban megùjulhatok, tisztulhatok! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!”

“Nekem is fájdalmas tapasztalataim vannak,csak nekem a hátam, ami fáj. Tegnap könnyebben, ma nehezebben ment. A levegővételtől meg kiszárad a torkom,néha nyelési kényszerem volt légzésszünet közben. De azért várom a holnapot! Kíváncsi vagyok,hogyan fejlődöm majd napról- napra! Nagyon köszönöm ezt a lehetőséget!”

Nekem ez volt a negyedik alkalom es mindegyik mas erzeseket hoz. Eloszor kiszaradt a torkom es rosszul ereztem magam, gyomortajt. Masodik nap mar csak ketszer engedtem le a karom. Harmadik nap olyan gyorsan elroppent az ido, mintha ket perc lett volna. Ma pl. az egesz fejborom bizsereg, kulonos erzes. Kivancsian varom a holnapot!