A nyár sokszor tehetetlennek tűnő energiái után az őszi “évkezdés” hatalmas energiával érkezik. Itt az ideje elengedni az elmúlt néhány hónapot, felállítani céljainkat, és vitorlát bontani, mert most bizony minden a nagy ötleteknek kedvez! Fogadjátok szeretettel Nam Hari e havi numerológiai elemzését. Hatékony és kreatív hónapot kívánok mindenkinek!

Írta: Nam Hari Kaur, forrás

Mindannyian a kedvező változásért imádkoztunk egy ideje, és most végre eljött! Szeptember hónapja új és jó lehetőségek szeleit hozza. A szerencse szelleme játékban van, így most a bátor szívnek kedvez.

Összesen 8 szerencsés nap van ebben a hónapban: szeptember 2, 3, 11, 12, 20, 21, 29. és 30. Bármilyen nagy projekt vagy vállalkozás extra támogatást és lendületet kap a jótékony kozmikus szelek jóvoltából ezekben a napokban. Itt az ideje a kreativitás vitorláját bontani és indulni.   

Már mögöttünk az augusztus, át kellett mennünk a nyárra kiosztott spirituális feladatunkon, aminek tanítása ez volt: „Nem hagyom magam többet csapdába csalni, korlátozni és feltartóztatni egy olyan kapcsolatban sem, ami a  szellememet korlátozza.” Sikerült? A nyári iskolából már elég, így is mindannyian „ráhúztunk” egy szemesztert, csak hogy biztosan átmenjünk a vizsgán. Most, hogy már a talárt viseljük, jöhetnek a jó dolgok.

A szeptember 9-es száma magában foglalja a kiválóságot, a türelmet, az összpontosított szándékot, valamint a sorok közötti olvasás képességét finomtestünk energetikai terén keresztül.

A 9-es szám a finomtestet jelöli, ami a legmagasabb fokú intuíció tere. Amikor a finomtested éber és kiegyensúlyozott, az információ összes szintjének végiggondolása nélkül vagy képes megtudni dolgokat. Ez egy nagyon erős képesség.

Yogi Bhajan a finom test mestere volt. A 80-as években egyszer az amerikai közép-nyugaton látogatott egy ashramot. Egyik vacsorára egy különleges indiai ételt szeretett volna, de senki sem tudta, hogyan kell elkészíteni, nem volt ott indiai szakács. „Akkor rendelünk!”– mondta élvezettel Yogiji, így valaki azonnal hívta a legközelebbi indiai éttermet. Meglepetésükre, az étterem tulajdonosa ezt mondta: „Nagyon sajnálom, éppen kifogytunk az egyik hozzávalóból.” Amikor Yogi Bhajan ezt meghallotta, azt mondta: „Add oda a telefont.” Majd utasította a tulajdonost, hogy menjen a hűtőkamra bal hátsó folyosójához, nézzen hátra a jobb polc tetejére, ott lesz egy fa tál, amiben van még ’Saag Paneer.’

Így működik a finom test. Olyan időn és téren túli érzékeléssel rendelkezik, ami az egész univerzumra kiterjed. Persze legtöbbünknek mindezt a Föld bolygóra kiterjeszteni is bőven elég lenne.

Ha tényleg a csúcsra törsz, gyakorolhatod a „Rejtett képességeid kifejlesztése” meditációt. Yogi Bhajan ezt mondta: „Ez az egyik legszentebb gyakorlat a kundalíni jógában, az egész Univerzumot a kezedbe adja.” Nem rossz, mindez 31 perc gyakorlásért…

A leggyakoribb kérdés amit a nyár folyamán hallottam: „Mikor, mikor fordulnak már végre jobbra a dolgok?” Oké, már tényleg itt vagyunk a jobb időkben, de az út a további javuláshoz személyes gyakorlásunkon keresztül vezet. És akkor, Yogi Bhajan szavaival élve:

„ A felismerésed olyan mély lesz, hogy semmilyen kísértés nem fog ki rajtad.”

Ez a Vízöntő kor, az önmegvalósítás kora, ahol áldottan, méltóságban, kegyelemben járhatsz. De csak te tudod megadni magadnak ezt az ajándékot. Tudunk erőt, támogatást és mosolyt nyújtani egymásnak. Azonban ha nem lélegzel bele mélyen a gyakorlásodba, nehéz lesz megtartani a bensőséges, meleg érzést a szívedben.

Haladj hát tovább előre vidáman, játékosan és tűzzel, tudva, hogy egyre támogatóbb környezetben vagy. Őrizd meg a szikrát, kötelezd el magad az önuralomnak – ez a 9-es szám működés közben. Hozz létre túlcsorduló bőséget, ami minden évszakban megtart, és csodákkal lát el.

Érintsen meg a mennyország csókja, tartson meg fényben és szeretetben, hogy mások is megtalálhassák utukat mosolygós jelenlétedben. Sat Nam.

Hajrá a nagy ötletekkel, most itt az idő minderre! Rendszerezz, tervezz, majd valósítsd meg! Ha szeretnél még többet megtudni a finom test működéséről és kipróbálnád a fent említett meditációt, gyere el a szeptemberben induló órákra, ahol együtt gyakorolhatod a csoporttal. Új órarenddel, sok szeretettel várlak Titeket!