Ahogy lassan és komótosan, viszont annál nagyobb tervekkel a hátunk mögött belecsúszunk februárba, ne felejtsük el, hogy az általunk felállított célokért bizony tennünk kell. Már bizonyára lecsengtek az újévi fogadalmak és kitisztultak a víziók, eljött az igazi munka ideje. Nam Hari e havi numerológiai elemzéséből azt is megtudhatjuk, miért kedvez ez az időszak céljainknak, ha meg tudjuk tartani további szándékunkat, és miért figyeljünk különösen arra, hogy meghúzzuk saját határainkat.

Csodás hónapot mindannyiunknak! Szeretettel, Mia

“Bátran folytassuk újévi terveinket februárban! Új ritmust diktál a kozmikus táncrend, és azt üzeni: „Le a pálya széléről, irány a táncparkett!

A 2-es szám (február hónapja) a kapcsolatokat szimbolizálja, szükségét érezhetjük egy korai „tavaszi tisztítókúrának” az emberi kapcsolatainkban. Előzőleg, január hónapja megadta nekünk a lehetőséget arra, hogy szinte röntgen szemmel lássuk meg fájdalmunk és zavartságunk gyökerét. Most, hogy már tudod, miért nem működtek bizonyos dolgok az életedben, ideje összeszedned magad és tovább lépni.

Ez a magasabb tudatosság, kombinálva egy új oktávú kapcsolódással a bolygón most lehetőséget és jó szerencsét hozhat. Február bővelkedik az új kapcsolatokban, ami most az életünk bármely területén megjelenhet: szerelem, barátság, üzleti élet, tanárok, szomszédok vagy állatok. Fókuszálj olyan minőségekre, amiket meg szeretnél tapasztalni életedben, mint pl. lojalitás, kreativitás, bőség és öröm. Aztán csak engedd meg magadnak, hogy megtaláld azokat az eseményeket és azt a környezetet, ami elvezet mindehhez.

Alkalmas az idő most arra, hogy megtartsuk a szándékunkat – egy bizonyos frekvenciát – és így bevonzzuk a hasonló energiát. Ez azért lehetséges, mert a kilences a február hónap Szív száma, valamint a 2016-os év száma is. A 9-es szám a rejtélyt, a misztériumot képviseli, és ez a varázslatos életminőség elbűvölhet minket is.

Aki nem ismeri a rádióhullámokat, annak varázslatnak tűnhet, hogy csak odakapcsolsz egy csatornára, és lám, szól a zene, amit hallani akarsz. A rendszeres ima segít, az egész Univerzum így működik. Van egy nagyszerű mantra, amit érdemes most zengetni: Ek Ong Kar Sat Gurprasad, Sat Gurprasad Ek Ong Kar. A csodák egyik mantrájaként tartják számon a kundalini jógában, bármire legyen is szükséged, azt hozza el neked.

Egy kis segítséget kapsz angolul ehhez a mantrához e videóban:

Ahogy recitáljuk a csoda mantránkat, isszuk éppen a répa levünket, és azt tervezzük, hogy megnézzük a „Csodák a Mennyországból”-t a moziban, tartsuk azért észben, hogy nem mindenki tart épp itt, ahol mi. A numerológia egy tudomány, a 2-es szám negatív polaritásában az elhagyatottság és a kétségbeesett kapaszkodás érzése lehet. Lehet, hogy van egy személy vagy egy helyzet, amit el kell engedj, ő pedig nem hagyja azt olyan könnyen.

Az elektrotechnika világában van egy kifejezés: „tethering”. Ez azt jelenti, hogy valakinek van egy elektromos készüléke wifi, vagy mobil-szolgáltató nélkül, ezért a te mobiloddal lépnek kapcsolatba, jelet fognak és így neteznek. Lehet, hogy először beleegyezel ebbe, de aztán azt veszed észre, hogy nem engednek el, és feleszik az egész sávszélességedet. Lehet, hogy megkéred őket udvariasan: „Figyelj, lefoglalod a netemet, használd a sajátodat!” Még az is lehet, ahogy hallod a választ: „De hát én így szeretem, úgyhogy adjál belőle még!”

Így lehet egy könnyed példával leírni ezeket az „energia keselyűket”. Igen, vannak ilyenek, a társadalmunkban köröznek.  Tudd, hogy a 2-es szám a határokat is jelenti, és lesz idő e hónapban, amikor újra meg kell húznod a saját határaidat.

20 évvel ezelőtt kezeltem egy férfit, aki akkor az 50-es évei végén járt. Sosem felejtem el, amit mondott: „Nam Hari, egész eddigi életembe telt, hogy felismerjem, a ’Nem’ egy egész mondat.” Még mindig eszembe jut időnként.

A mantrák, a vitaminok, és az egészségünk megtartásáért megmászott hegyek között van egy másik életminőség is, ami után vágyunk. Emberi lényként egyik legbensőbb vágyunk a feltétel nélküli szeretet és támogatás, a biztonság, ami mögöttünk áll. Hol létezik mindez? Néha ki tudjuk fejleszteni és meg tudjuk tartani a kapcsolatot ezen kvalitásokkal, de néha mégis is úgy tűnhet, hogy mindenkinek egyszerre van rossz napja.

Ez az a pont, ahol magasabbra kell tekintenünk. Amit tehetsz, hogy beszerzel egy gyönyörű képet a kedvenc angyalodról, szentedről, gurudról vagy megváltódról, és éjjelre a párnád alá teszed. Mielőtt elalszol, mondhatod: „Te vagy a Szeretet, Te vagy a biztonság, meghitten és védetten érzem magam a karjaidban.” Vizualizáld magad, hogy kegyben, tisztán, feltétel nélküli szeretetben tartanak. Amikor reggel felébredsz, azt mondhatod: „Velem vagy, sosem vagyok egyedül.”

A 9-es szám ez évben egy nagyobb hozzáférést biztosít a finomabb birodalmakhoz, a tudatos szándékodon keresztül pedig be tudod hozni ezt a magasabb rezgést az utadba, az éber jelenlétedbe. Yogi Bhajan szavaival élve:

Legyen a Kegyelem a vezető angyalod, legyen minden cselekedeted tiszta, hogy hálás, együttérző és kedves lehess, és gyönyörűségben szolgálhasd mindazokat, akik utadba kerülnek.”

Írta: Nam Hari Kaur, fordította: Mészáros Mia – forrás

Tetszett az írás? Iratkozz fel az oldalsávban található hírlevél ablakba és töltsd le a következő hírlevélben a februári inspirációkat!