Az ünnepek közeledtével jó, ha nemcsak szeretteinkre, hanem magunkra is gondolunk. Egy olyan 40 napos ingyenes otthoni gyakorlásra hívlak most téged, ami segít az ünnepek előtt a szeretet és a hála érzetét feléleszteni önmagunkban.

A tavalyi gyógyító meditáció után idén újra november 11-én kezdjük a gyakorlást, és egy olyan meditációt fogunk közösen végezni – mindenki otthon az instrukciók alapján – ami segít megnyitni szívünket, békét teremt, és érzelmi egyensúlyt hoz életünkbe. Amíg ez nem történik meg, hogy tudnánk másokat tisztán, és feltétel nélkül szeretni?

„A szeretetben tisztelünk. A szeretetben támogatunk. A szeretetben áldozatot hozunk. A szeretetben adunk. A szeretetben felemelünk.” (Yogi Bhajan)

Tavaly több, mint háromezren regisztráltak az ingyenes gyógyító meditációra, így különösen nagy csoportenergiát tudtunk létrehozni. Csatlakozz hozzánk most újra vagy újonnan, hogy ezt idén is megtehessük. Regisztrálj a Sat Nam Jóga oldalán az email címed megadásával a 40 napos otthoni gyakorlásra, hogy el tudjam számodra küldeni a részletes instrukciókat.

A meditáció kezdete: 2016. 11.11 (- 12. 20.), így a karácsonyt már az új energiákban, nyitott szívvel és hálával telve töltheted.

Miért pont 40 nap? A tartós változás érdekében. A jógik úgy tartják, hogy a szokásaink határoznak meg minket. A 40 napos gyakorlással kialakítunk egy szokást, amiben eltörlünk minden negatív mintát, amik blokkolják a szeretet és a hála áramlását önmagunkban. Ahhoz, hogy megkapd a részletes leírást, semmit nem kell csinálnod, csak az email címed megadásával feliratkozni a Sat Nam Jógán a 40 napos otthoni gyakorlására, és az instrukciót követve 40 napig elvégezni a napi 11 perces gyakorlást. Van naponta 11 perced önmagadra?

Hogyan működik?

A meditációt bárhol és bármikor gyakorolhatod, nem időhöz és térhez kötött. Amennyiben regisztrálsz, elküldöm számodra a részletes instrukciókat, ami alapján könnyedén végigcsinálhatod a 40 napos gyakorlást.  Ahhoz, hogy biztosan megkapd az emaileket vedd fel az email fiókod címjegyzékébe az info@satnamjoga.hu-t, és nézz bele rendszeresen a Promóciók/Spam mappáidba is.

A 40 nap alatt hírlevél formájában rendszeres támogatást és inspirációt küldök számodra, állandó visszacsatolást tudsz kapni a facebook csoportunkban, emailben pedig felteheted személyes kérdéseidet is.

Meditációra fel! Emelkedjünk együtt az ünnepek előtt, Sat Nam.

„A szeretet a legbiztonságosabb hely számunkra. Biztonságos, mély, gyógyhatású. Nincs fájdalma. Nincsenek korlátai. Mindannyian akkor vagyunk a legnagyobb biztonságban, amikor a szeretet állapotában vagyunk.” (Yogi Bhajan)

Lemaradtál az időpontról? A 40 napos gyakorlást bármikor elkezdheted ezen videó alapján:

A meditáció letölthető PDF változatát itt találod!

Olvasd el miről számoltak be a 40 napos gyakorlásban résztvevők:

“Két napja egyszer csak megjelent a meditációban a víz. Egy forrás volt a tenyeremben. Azóta a 4 elemet is beemelem. Az utolsó a tűz. Akkor már elég meleg a mellkasom is.Hálás vagyok minden napért. Azóta fokozottan érzem a szeretetet magamban, és körülöttem is. Valami megmozdult. Köszönöm”. (Viktória)

“Ezt el kell mesélnem neked. Múlt hét szombaton a kislányom (2 éves) előtt csináltam a meditációt. Rá egy hétre tegnap, elkezdi énekelni “sung sung” vagy ilyesmi,és a kéz mozdulat teljesen tökéletes volt, ahogyan én csináltam. Érdekes, hogy 1 hete történt és mégis emlékezett rá. Tegnap is és mai is többször csinálta. Nagyon cuki volt.” (Gábor)

A kislányom Lola (4 éves) délutáni lefekvéskor így szólt: Anya, lehetne hogy a mese helyett most inkább elénekelnéd a meditációdat???.Hát persze… majd velem együtt énekelte!:-) Annyi mindent tudnék most Neked megint írni a meditáció ideje alatt ért eseményekről-hatásokról….nagyon vártam és meghozta a kellő változást is!!! Valahogy mindig ilyen idő tájt, a vége felé tudom igazán elsajátítani a meditáció igazi lényeget, de amint elkezdtem, már szinte az első napoktól kezdve beindította a dolgokat. Elindul-halad-sodródom-majd végül megértem és hálás vagyok mindenért, és főleg miattad, hogy ezt elindítottad, és hogy ennyire működik!!! Köszönöm!” (Anett)

“Köszönöm hogy lehetővé tetted ezt a csodálatos itthoni meditációt! Jó érzés, utána úgy érzem, hogy megnyugodtam és egy végtelen hálaérzet van bennem.” (Márta)

“Ma hetedik napja, hogy elkezdtem a meditációt. Nagyon jó dolgok történtek velem az elmúlt héten. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok,nagyon jól alszom. Ugyan 1 óra múlva ha felébredek is, úgy érzem, mintha teljesen kialudtam volna magam. Bevásárlásnál,a buszmegállóban az emberek csak úgy elkezdenek beszélgetni velem a legszemélyesebb dolgaikról. A legjobb,hogy a lányommal a kapcsolatunk kezd átalakulni. Egész nap úgy érzem,hogy nyitva a szívem.Ez nagyon jó érzés. Ugyan eddig is mindent megköszöntem a “Fentieknek” bármi történt velem. De most még fokozottabb az érzés. Köszönöm.” (Mária)

Először gyakoroltam ezt a meditációt életemben. Más meditációt már igen. Nos azt tapasztaltam par perces gyakorlás után (3-4 perc ),hogy jól esik benne lenni és nyugalom és hála van a szívemben. (Ibolya)

Hihetetlen dolgok nyíltak meg bennem a meditáció során. Én a napomat mindig hálával indítom,és thétázok is napi szinten,de ami ma reggel történt….A meditáció elkezdése után nem sokkal megeredtek a könnyeim,és csak potyogtak….Azt hittem már abba sem marad, de a meditáció vége előtt pár perccel egy nagy sóhaj kíséretében vége szakadt.Nagyszerű és egyben felemelő érzés volt ez számomra. Nagyon köszönöm ezt Neked!! (Barbara)

Hálás vagyok, hogy együtt végezhetem veletek a napi meditációs mantrát a szeretet-áramoltatásáért. (Ági)

Köszönöm hogy lehetővé tetted ezt a csodálatos itthoni meditációt! Jó érzés utána úgy érzem, hogy megnyugodtam és egy végtelen hálaérzet van bennem. (Márta)

Foto: Charlotte blog