2015. november 11-én kezdtük az újabb 40 napos otthoni meditációt, ezúttal a gyógyításra és a gyógyulásra helyezzük a hangsúlyt.

Nagy öröm számomra, hogy ilyen sokan regisztráltatok a programra. Eddig több, mint ezer ember jelentkezett, így különösen nagy csoportenergiát tudunk létrehozni a 40 nap alatt, melyben a gyógyulást és a gyógyítást helyezzük a fókuszpontba. Így ha önmagadat, szeretetteidet vagy a hozzád közel állókat szeretnéd gyógyítani, kezdd el a meditációt és tarts ki 40 napig, mert biztos vagyok benne, hogy ennyi embernél különösen hatalmas lesz a felemelő ereje.

Amennyiben regisztráltál az oldalon keresztül a programra, megkaptad a részletes leírást, mely a meditáció menetét mondja el. A regisztrációval feliratkoztál arra a hírlevélre is, amin keresztül hétről-hétre folyamatosan tudlak értesíteni a meditáció menetéről. Ha még nem regisztráltál, természetesen ma és később is bekapcsolódhatsz a programba, a fejlécben és az oldalsávban is megtalálod ehhez a lehetőséget. Ekkor értelemszerűen a kezdéstől számítsd a 40 napot.

Fontos:

  • Amennyiben feliratkoztál, de egy nap múlva sem találod a levelet, ellenőrizd a Promóciók és a Spam mappákat is, mert a levél a hírlevél küldő rendszeren keresztül bizonyára neked is átment, csak lehet, hogy nem a beérkezett levelek közé landolt. Éppen ezért vedd fel a címlistádba az info@satnamjoga.hu-t, hogy biztosan megkapd a további leveleket.
  • Ha új vagy a kundalini jógában, olvasd el az alábbi írást mielőtt nekikezdenél a gyakorlásnak: Otthoni gyakorlás menete.
  • Ha nem találod sehol sem a hírlevelet, pedig regisztráltál a programra, kattints ide:(Gyógyító_meditáció_hírlevél_1)

A meditáció első napja: november 11. szerda, utolsó nap: december 20. vasárnap

Ahhoz, hogy állandó visszacsatolást és ösztönzést tudjunk nyújtani egymásnak 40 napig, nemcsak rám, de a Te segítségedre is szükség van. Bármilyen megosztani valót, sikerélményt, észrevételt, kérdést feltehetsz nekem órán, megírhatod emailben vagy a facebookon található csoportunkba. Fogjunk össze, mert így lesz igazán hatékony a közös gyakorlás!

Csatlakozz hozzánk:

Csatlakozz hozzánk a szerdai órákra Budapesten
December 20-ig az órát a Gyógyító meditációval zárjuk. Csatlakozz hozzánk, ha szeretnéd közösen megtapasztalni a gyakorlást.
Időpont: szerda 19.30 – 21.00 Villa Shanti, Budapest Lánchíd utca 13.
Bejelentkezés: info@satnamjoga.hu, bővebb információ

Csatlakozz hozzánk facebookon
Ha részt veszel a meditációban, szívesen csatlakoznál a csoportunkhoz, de nem tudsz jönni órára, csatlakozz hozzánk a zárt facebook csoportunkon keresztül (Sat Nam Jóga Csoport), ahol megismerheted azt a közösséget, akik már több meditációban is részt vettek. Kérdezhetsz, inspirálhatod a többieket, valamint megoszthatod a tapasztalatodat is. Természetesen a csoportban én is benne vagyok. Érdemes aktívnak lenned, mert hidd el, annál jobban inspirálod a többieket. 🙂

Egyéni kérdés és megosztás:

Személyes kérdésedet, megosztásodat, történetedet a meditációval kapcsolatban az info@satnamjoga.hu-ra várom. A tárgyba írd bele: otthoni gyakorlás – gyógyító meditáció.

Hírlevél:

Most is, ahogy a legutóbbi meditációnál igyekszem egy csokorba gyűjteni a beérkező kérdéseket. Hetente érkezik majd a postaládádba hírlevél, amiben a meditációval kapcsolatos heti aktualitásokat összegzem. A hírlevélről a későbbiekben természetesen bármikor lejelentkezhetsz.

Segítség:

És egy kis segítség. Az elmúlt két napban készítettem egy videót, ami megkönnyíti a gyakorlásod. Amennyiben nem teljesen magadra hagyva szeretnéd csinálni a gyakorlást (természetesen az instrukciók alapján azt is megteheted), használd nyugodtan hozzá napról-napra ezt a videót. Csodákban gazdag napokat és kellemes gyakorlást kívánok. Szeretettel, Mia

“Mindannyian gyógyítók vagyunk és megvan bennünk az a képesség, hogy a szándékunkon keresztül gyógyulást és fényt juttassunk oda, ahol a legnagyobb szükség van rá.”