Jó hír! Rakétakilövéssel indul a kreatív lehetőségek áramlása 2016 utolsó 3 hónapjában. Kitakarítottunk és elszámoltunk, most itt az idő vitorlát bontani, meghatározni álmainkat és mozgásba lendíteni vízióinkat, elkapva a friss új energia ritmusát a bolygón.

Október az önálló kezdeményezések ideje, így most elő kell varázsolnunk bátorságunkat, hogy azt mondjuk: „Az inaséveknek vége, most térjünk át a jó dolgokra!” A 10-es szám e hónapban a királyi bátorságot jeleníti meg, nem arrogáns vagy gőgös módon, hanem olyan felséges módon, ami a személyes kiválóságunkat vetíti ki.

A 10-es szám a jógikus tudományban a sugárzó test. Amikor tiszta, világos, jól szabott ruhákba öltözködünk, az támogatja sugárzó testünket. Ez egy jó hónap arra, hogy körbenézzünk a ruhásszekrényünkben, hogy hol akarunk egy kicsit frissíteni. Visszatekintve az „áldott jó napokra” az új-mexikói spirituális közösségben, Yogi Bhajan igen érzékeny volt megjelenésünkre. Tanításokat adott e témában mindenféle aspektusból, beleértve a kommunikációt, a testtartást, és még az ékszerekként viselt gyógyító kristályokat is.

Tanított egy jógikus technikát arra is, hogy mit csinálj, ha legyőzve éreznéd magad a másik kommunikációja vagy mentális projekciója által. A technika az, hogy tartsd a vizuális fókuszt a harmadik szemeden, és mentálisan zengesd magadban a „Har, Har, Akal” mantrát.

A „Har” a Végtelen kreatív szikrája, az „Akal” azt jelenti, hogy halhatatlan. Azt mondta, ha a mesterévé tudsz válni ezen mantra mentális zengetésének miközben beszélsz, legyőzhetetlenné válsz.

Nézzünk még meg egy pár egyéb dolgot, hogyan erősíthetjük a 10-es testet életünkben. Pszichológiai értelemben a 10-es szám az idegrendszerhez kapcsolódik. Zeller, joghurt, füge, gyömbér, jógi tea mind nagyon jól hatnak az idegrendszerre. A hideg zuhany reggelente szintén erősíti az idegeket. Ha egy csészénél meghúzod a napi koffein beviteledet, az szintén segít, hogy ne merüljenek ki az idegeid. Én személy szerint sosem kritizálok senkit azért, mert kávézik vagy teázik, mert tudom, hogy néha éreznünk kell, hogy egyszerűen nem vagyunk tökéletesek. A tökéletesség abban a képességedben is megmutatkozhat, hogy mennyire élvezed az életet, és mennyire engeded meg másoknak, hogy élvezzék a saját életüket.

Október arról is szól, hogy álljuk a harcot, mivel a 10-es szám a Király, a Királynő és a Harcos archetípusa. Ez egy harcos időpont most a bolygón, és amíg imáink mindig a békéről szólnak, néha személyesen harcolnunk kell azért, ami helyes és tisztességes. Tudd, hogy néhány ponton kihívást érezhetsz e hónapban is életedben, de erős idegrendszerrel és magas mentális frekvenciával nyerésre állsz majd.

A „nyerő helyzet” valójában úgy nyilvánulhat meg, hogy jól bánsz magaddal és nem esel bele semmi olyan vita és párbeszéd sötét sikátorába, ami valamilyen módon szétzilálna. Akarsz látni egy jó példát erre? Nézd meg az első elnökválasztás vitájának ismétlését. A támadás hárítása, átformálása, és kommunikáció újrairányítása, mind fontos kommunikációs képesség, különösen a nők körében.

Október további kihívást is rejteget, de jó értelemben, hogy meglássuk, hol tartunk a kreatív lehetőségeink kapcsán. Akár boldogok, boldogtalanok, vibrálóak, vagy depresszívek vagyunk, ez mind az emberi tapasztalás része. Néha segítséget jelenthet, ha egy pillanatra kívülről nézünk rá magunkra, hogy inspirációt nyerjünk, és jobban meglássuk a lényeget.

Ha rendszeresen olvassátok ezeket a numerológiai előrejelzéseket, már tudhatjátok, hogy van még egy film ajánló is a tarsolyomban!

Október az a hónap, amikor a főnix-madár felemelkedik hamvaiból, és ennek legjobb portréja a Nyughatatlan című film. Ez Johnny Cash életéről szól, akit gyerekként érzelmileg keresztre feszítettek egy baleset miatt, ami nem is az ő hibája volt. Ezután drogfüggő lett, hogy mindezzel megbirkózzon, és később feltámadt benne az igazság és szeretet fénye. Joaquin Phoenix és Reese Witherspoon (ki gondolta volna, hogy énekelni is tud!) alakítja a főszerepet ebben a díjnyertes filmben, így mindenképpen megéri megnézni.

Ahogy változik a világ és a mi életünk is egyre inkább kibontakozik a jelen pillanat „tér-idő valóságában”, fontos tudni, hogy valójában sok „valóság” van jelen ugyanazon időben.

Tudatos, kreatív és boldog életet élni a legjobb mód arra, hogy „rendbe tegyük” a bolygón a dolgokat. Beállni a támadások kereszttüzébe nem feltétlen a legjobb módja a világ megmentésének. Van néhány földrajzi hely a bolygón, amik jelenleg bezárultak, – ahogy én hívom – egy „karmikus momentumba”, és ezen szituációkat időbe telik rendezni.

Ha valóban segíteni szeretnél a legpozitívabb, legerősebb változás megteremtésében, szánj néhány percet naponta imára az oltárod előtt. Tarts ott egy képet a Föld bolygóról és mondd: „Megáldalak békével, megáldalak gyógyulással, megáldalak mindennel, ami ahhoz szükséges, hogy jól legyél.” Ez a módja annak, hogy tevékeny erővé váljunk a világ változásában: ha az angyali sugárzó jelenlétünk megáldja a mindenség kreatív együttélését.

Sat Nam.

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordította: Domján Mária satnamjoga.hu