Időpont
Date(s) - 2022-09-28
05:30 - 08:00

Kategória


Kundalíni jóga + meditáció | szádana

Gyakorold velünk a Kundalíni jóga hagyomány teljes reggelre ajánlott gyakorlását (Szádana), és éld meg a közösség ereje által támogatott összekapcsolódást önMAGaddal a belső béke megteremtéséért, hogy ezt hordozd és vetítsd ki a jelenleg kialakult helyzetben.

A gyakorlás adományos, saját magad középpontba helyezése és tartása mellett a háborús rászorulók megsegítését támogatod részvételeddel. A támogatásod megfelelő helyre való eljuttatásáról a Sat Nam Jóga Studió fenntartói gondoskodnak.

Online óra élőben a világ bármely pontjáról!

Hiszünk az élő kapcsolat erejében, így online óráink élő online kapcsolatban tekinthetőek meg (nem felvételről). Ha betegség vagy egyéb történés miatt jelentkezésed után mégis lemaradnál az óráról, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot – ez esetben nem veszik el órajegyed.

Online óra esetén a jelentkezést lezárjuk az óra előtti nap éjfélig

Egészségügyi kihívások esetén arra kérünk, hogy konzultálj először orvosoddal, és minden esetben jelezd oktatónknak egészségügyi / testi kihívásaidat. Tarts tiszteletben fizikai határaidat, te ismered legjobban a testedet.

Közvetlen az óra előtt, a jelentkezésnél megadott e-amilcímre küldjük Neked azt a linket, amin keresztül részt tudsz venni óránkon.

Az órát tartja: Dandos Arabela (Ara)

FIGYELEM! Ezen a felületen foglalhatsz helyet az órára. Kérlek, vedd figyelembe, hogy ez még nem jelenti azt, hogy a jegyed ki van fizetve.
Amennyiben nincs megvásárolt bérleted, akkor az óra díját rendezheted előre fizetéssel is ide kattintva .
Ha már kifizetted a jegyed, vagy bérleted van, akkor kérlek, hogy görgess lejjebb, és add meg a kért információkat, hogy a helyed biztosítva legyen az órán.

Foglalás

A foglalási időszak lezárult.