Időpont
Date(s) - 2023-02-10
17:30 - 18:30

Helyszín
Sat Nam Jóga Központ

Kategória


A hatha jóga az egyik legismertebb jóga irányzat, amely a fizikai-, érzelmi-, szellemi- és spirituális harmóniára törekszik, azáltal, hogy az aktív és passzív energiákat kiegyensúlyozza a szervezetben. Fő célunk az órákon a csakrák megtisztítása és ezáltal a kundalini, avagy a szunnyadó szellemi energiák felélesztése, a saját testünkben lévő gyógyító energiák és a saját elménkben lévő gyógyító gondolatok megtalálása és alkalmazása.
Mindezt meditációval, mantrákkal, ászanákkal (testgyakorlatokkal) és relaxációs gyakorlatokkal érjük el.

Egészségügyi kihívások esetén arra kérünk, hogy konzultálj először orvosoddal, és minden esetben jelezd oktatónknak egészségügyi / testi kihívásaidat. Tarts tiszteletben fizikai határaidat, te ismered legjobban a testedet.

A jelentkezést lezárjuk helyszíni óra esetén az óra előtt 4 órával (vagy kora reggeli órák esetében előző nap 23:30-kor).

Helyszíni óra a Sat Nam Jóga Központban.

A Jóga Központ nyitvatartása az órarendhez igazodik. A kapuk 20 perccel a kezdés előtt állnak nyitva, melyet az óra kezdésekor bezárunk. Kérjük szépen, hogy időben érkezz, hogy legyen időd megérkezni, átöltözni, ráhangolódni az órára.

Órajegyedet vagy a bérletedet megvásárolhatod Online fizetéssel ide kattintva vagy a stúdióban készpénzben is.

Az órát tartja: Lubi Emese
Elérhetőség: lubi.emese.mercedesz@gmail. com

FIGYELEM! Ezen a felületen foglalhatsz helyet az órára. Kérlek, vedd figyelembe, hogy ez még nem jelenti azt, hogy a jegyed ki van fizetve.
Amennyiben nincs megvásárolt bérleted, akkor az óra díját rendezheted előre fizetéssel is ide kattintva .
Ha már kifizetted a jegyed, vagy bérleted van, akkor kérlek, hogy görgess lejjebb, és add meg a kért információkat, hogy a helyed biztosítva legyen az órán.

Foglalás

A foglalási időszak lezárult.