Időpont
Date(s) - 2022-09-16
17:30 - 18:30

Kategória


A hatha jóga az egyik legismertebb jóga irányzat, amely a fizikai-, érzelmi-, szellemi- és spirituális harmóniára törekszik, azáltal, hogy az aktív és passzív energiákat kiegyensúlyozza a szervezetben. Fő célunk az órákon a csakrák megtisztítása és ezáltal a kundalini, avagy a szunnyadó szellemi energiák felélesztése, a saját testünkben lévő gyógyító energiák és a saját elménkben lévő gyógyító gondolatok megtalálása és alkalmazása.

Online óra élőben a világ bármely pontjáról!

Hiszünk az élő kapcsolat erejében, így online óráink élő online kapcsolatban tekinthetőek meg (nem felvételről). Ha betegség vagy egyéb történés miatt jelentkezésed után mégis lemaradnál az óráról, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot – ez esetben nem veszik el órajegyed.

Online óra esetén a jelentkezést lezárjuk az óra előtti nap éjfélig

Egészségügyi kihívások esetén arra kérünk, hogy konzultálj először orvosoddal, és minden esetben jelezd oktatónknak egészségügyi / testi kihívásaidat. Tarts tiszteletben fizikai határaidat, te ismered legjobban a testedet.

Közvetlen az óra előtt, a jelentkezésnél megadott e-amilcímre küldjük Neked azt a linket, amin keresztül részt tudsz venni óránkon.

Az órát tartja: Lubi Emese

FIGYELEM! Ezen a felületen foglalhatsz helyet az órára. Kérlek, vedd figyelembe, hogy ez még nem jelenti azt, hogy a jegyed ki van fizetve.
Amennyiben nincs megvásárolt bérleted, akkor az óra díját rendezheted előre fizetéssel is ide kattintva .
Ha már kifizetted a jegyed, vagy bérleted van, akkor kérlek, hogy görgess lejjebb, és add meg a kért információkat, hogy a helyed biztosítva legyen az órán.

Foglalás

A foglalási időszak lezárult.