Időpont
Date(s) - 2022-03-16
19:30 - 20:30

Helyszín
Sat Nam Jóga Központ

Kategória


A magán- és az üzleti életben leginkább azok az emberek sikeresebbek, akik bíznak a megérzéseikben, mernek kilépni az ismert és megszokott struktúrákból, biztonságos megoldásokból, bátrak szembemenni a konvenciókkal, és képesek a meglévőt új megközelítésben meglátni, új utakat találni, új megoldásokat kialakítani.

Az intuíció természetes képességünk, amikor működtetjük ösztönösen, tudatos érvelés nélkül jutunk megértésre. Ma már kutatások is alátámasztják, az intuíció mindenkiben megvan, „edzhető”, fejleszthető.

Helyszíni óra a Sat Nam Jóga Központban.

A jelentkezést lezárjuk helyszíni óra esetén az óra előtt 4 órával (vagy kora reggeli órák esetében előző nap 23:30-kor).

A Jóga Központ nyitvatartása az órarendhez igazodik. A kapuk 20 perccel a kezdés előtt állnak nyitva, melyet az óra kezdésekor bezárunk. Kérjük szépen, hogy időben érkezz, hogy legyen időd megérkezni, átöltözni, ráhangolódni az órára.

Online óra élőben a világ bármely pontjáról!

Hiszünk az élő kapcsolat erejében, így online óráink élő online kapcsolatban tekinthetőek meg (nem felvételről). Ha betegség vagy egyéb történés miatt jelentkezésed után mégis lemaradnál az óráról, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot – ez esetben nem veszik el órajegyed.

Online óra esetén a jelentkezést lezárjuk az óra előtti nap éjfélig

Közvetlen az óra előtt, a jelentkezésnél megadott e-amilcímre küldjük Neked azt a linket, amin keresztül részt tudsz venni óránkon.

Egészségügyi kihívások esetén arra kérünk, hogy konzultálj először orvosoddal, és minden esetben jelezd oktatónknak egészségügyi / testi kihívásaidat. Tarts tiszteletben fizikai határaidat, te ismered legjobban a testedet.

Órajegyedet vagy a bérletedet megvásárolhatod Online fizetéssel ide kattintva vagy a stúdióban készpénzben is.

Az órát tartja: Nováczki Éva

Foglalás

A foglalási időszak lezárult.