Időpont
Date(s) - 2022-06-14
19:45 - 21:15

Kategória


Kundalíni jóga + meditáció

Erősítsd meg az alapokat, hogy igazán emelkedni tudj! A nagyobb stabilitás kevesebb érzelmi kilengést eredményez. A kundalini jóga alap, illetve gyökércsakrára ható gyakorlatai segítik a stabilitás megteremtését. Korlátozó tudatalatti mintákat törhetünk meg és jó szokásokat tudunk megerősíteni ezen gyakorló órákon.

Online óra élőben a világ bármely pontjáról!

Hiszünk az élő kapcsolat erejében, így online óráink élő online kapcsolatban tekinthetőek meg (nem felvételről). Ha betegség vagy egyéb történés miatt jelentkezésed után mégis lemaradnál az óráról, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot – ez esetben nem veszik el órajegyed.

Online óra esetén a jelentkezést lezárjuk az óra előtti nap éjfélig

Egészségügyi kihívások esetén arra kérünk, hogy konzultálj először orvosoddal, és minden esetben jelezd oktatónknak egészségügyi / testi kihívásaidat. Tarts tiszteletben fizikai határaidat, te ismered legjobban a testedet.

Közvetlen az óra előtt, a jelentkezésnél megadott e-amilcímre küldjük Neked azt a linket, amin keresztül részt tudsz venni óránkon.

Az órát tartja: Gömöri János

FIGYELEM! Ezen a felületen foglalhatsz helyet az órára. Kérlek, vedd figyelembe, hogy ez még nem jelenti azt, hogy a jegyed ki van fizetve.
Amennyiben nincs megvásárolt bérleted, akkor az óra díját rendezheted előre fizetéssel is ide kattintva .
Ha már kifizetted a jegyed, vagy bérleted van, akkor kérlek, hogy görgess lejjebb, és add meg a kért információkat, hogy a helyed biztosítva legyen az órán.

Foglalás

A foglalási időszak lezárult.