RAGYOGÁS Női és Kundalíni jóga elvonulás

2022. július 10-12. Somogyvámos

Engedd, hogy belső fényed vezessen utadon, mert ha kívül keresed a fényt, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy vakká válsz. Egy dolog azonban sosem vezet félre egy Nőt: a saját fénye és kisugárzása. Ha a belső fény vezet utadon, mindent elérhetsz.”

Minden nő alapvető igaz identitása a Ragyogás. Azáltal, hogy megtapasztaljuk Önmagunk és ezen keresztül a belső Igaz Ragyogásunk, felfedezhetjük azt a női ösvényt, ami e legmagasabb identitás felé – az isteni ragyogás és kegyelem állapota felé visz. Ez minden nőben egy eleve benne élő lehetőség, és minden nő életének nagy lehetősége is egyben!

Volt idő, amikor a nőket isteni lényükért, szépségükért, bölcsességükért, és ragyogásukért imádták. Egy anyjára néző kisgyermek szemeiben és az ő tökéletes ártatlanságában azt látjuk, hogy ez a ragyogás nem változik. A gyermek nemcsak az anya fizikai testét látja, de a fényt és ragyogást is, ami az anya testét körbeöleli. Ez a ragyogás kiművelhető és feléleszthető mindannyiunkban, ezen fogunk dolgozni ebben a 3 napban.

A 3 nap alatt a következő segítő energiákat vesszük magunkhoz:

 • Női jógát, méh jógát, hogy méhünkkel kapcsolódva elengedhessük azt, ami nem szolgál minket, és belső erőre tegyünk szert
 • Kundalini jóga krijákat, meditációkat., hogy fokozzuk ezt a belső erőt és kiműveljük általa a ragyogásunkat
 • Mantrákat és mennyei kommunikációt, hogy összekapcsolódjunk áramló természetünkkel és megnyissuk az utat a szívünkhöz
 • Vízöntő Sadhana-t vasárnap és hétfő reggel – Ez egy olyan idő, ami arra szolgál, hogy egyrészt megfigyeljük azokat a mintáinkat, melyek eltérítenek a magasabb tudatosságtól, másrészt, segítenek, hogy túllépjünk rajtuk. Minden nap hét vízöntő mantrával zárjuk a reggelt, amelyek segítenek megérkezni a Vízöntő kori tudatosságba.
 • Előadást a női minőség erősítéséről és a ragyogás felélesztéséről
 • Kakaó szertartást, amely segít tovább mélyíteni kapcsolódásunkat Önmagunkkal, a természettel és nőtársainkkal egyaránt
 • Illóolajakkal, gyógynövényekkel, lazító délutáni programokkal és a természet erejével kényeztetjük tovább magunkat
 • Finom, vegetáriánus természetes ételeket veszünk magunkhoz

Mire számíthatsz még?

 • Gyönyörű, festői környezetre
 • Jó levegőre
 • Napsütésre, madárcsicsergésre
 • Medencére, napozási lehetőségre
 • Felemelő, bensőséges női körre
 • igény esetén wellnessélményre, masszázsra, kirándulásra

Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel!

A tábort Domján Mia és Nováczki Éva tartja, a Sat Nam Jóga Központ oktatói tartják

Időpont: 2022. július 10-12.

Helyszín: Radhe Resort Meditációs és Wellness Központ, Somogyvámos 

Elhelyezés: 2-3 ágyas nagyon igényes, szép apartman szobákban, amihez saját fürdő, konyha, terasz tartozik.  A főépületben található világos meditációs terem az egész napos program helyszínéül szolgál, melyet jó idő esetén kerti programok egészítenek ki. Szintén az épületben található étterem és kertkapcsolatos terasza pedig étkezéseinknek ad otthont.

318131_pic_600x500318625_pic_600x500

  

További információk és jelentkezés:

Részvételi díj: 77 000 Ft, mely tartalmazza a szállást, napi étkezést (vasárnapi, hétfői és keddi ebéddel), és az összes programot.

Páros kedvezmény:

 • Hozd el a barátnődet és páros kedvezménnyel, Early Bird áron csatlakozzatok mindketten az utolsó helyekre! Jelentkezésnél használjátok a ” KETTEN ” kuponkódot hozzá, így a tábor mindkettőtöknek 70.000 Ft

A létszám korlátozott, a jelentkezéseket a befizetés sorrendjében véglegesítjük!*

Jelentkezni ezen a linkeken keresztül tudsz:

Egy összegben:

Jelentkezem

A páros kedvezmény aktiválásához is ezt a linket használd!

Első részletet utalom:

Jelentkezem

*Lemondási feltételek:
Amennyiben mégsem tudsz jönni, díjmentesen június 10-ig van lehetőséged a lemondásra. A befizetett foglalót ez után nem áll módunkban visszatéríteni. Június 10-e utáni lemondás esetén arra kérünk, hogy találj a helyedre mást. Köszönjük a megértésedet!
Leutazás:
Egyénileg megoldott, telekocsikat tudunk szervezni Budapestről.

További kérdésekkel , információkkal keress minket bátran!

Nagy szeretettel várunk, <3

Mia és Éva