A vízöntő kor hajnalán talán sokan érezzük, hogy külső és belső világunkban felbomlott az egyensúly.
Ebben a felgyorsult világban, ahol mindent lehet, minden adott és mindent megtehetünk, sokan mégis azt érezzük, hogy valami hiányzik belőlünk.

Talán nincs elég energiánk vagy lusták, fáradtak és kedvetlenek vagyunk.
Egyre többen keressük az egyensúlyt az információáradat kikerülhetetlen nyomása alatt, az időhiány és a megnövekedett társadalmi igények között. Egyre többen vágyunk lassítani, kiszakadni a hétköznapokból, hogy meglássuk, a külső világnál sokkal több van bennünk.

“Az állóképesség és az állandó csúcsteljesítmény az, amik alapján ma minden embert értékelnek, és e mellett szükségünk van a befelé fordulásra és a regenerációra.

Szükségünk van a megbékélésre, a spirituális és a materiális oldal egyesítésére, az edzettségre.
Szükségünk van kitartásra a stressz nyomása alatt, az értékek tisztázására, és a személyiség egy új alapjára.
Szükségünk van a képességre, hogy parancsoljunk az agyunknak, elménknek, a tudatalattink szintjeinek tudatosan, az intuíció, a bölcsesség és a semleges elme szűrőin át.
Tudatosan kell irányítanunk elménk tudatalattiját. Meg kell tanulnunk létrehozni azt a belső energiát, amivel kiemelhetjük és egyensúlyba hozhatjuk magunkat, megváltoztathatjuk elménk frekvenciáját és agyunk állapotát.

Nincs szükségünk új lehetőségekre, már így is el vagyunk árasztva velük.
Nincs szükségünk még több információra, csak bölcsességre, hogy használni tudjuk az összes információt.

Mindezek egy olyan hatásos és gyakorlati technológiának a szükségességét mutatják, amivel létre tudjuk hozni azt a belső energiát, ami a nyomás megszüntetéséhez kell.

Minden embernek el kell fogadnia a felelősséget azért, hogy felemelje és rendszerezze a saját tudatosságát, hogy tudjon bánni a széleskörű és állandó stresszel, hogy cselekedjen és döntéseket hozzon.” (Yogi Bhajan)

A kundalíni jóga mindezekre megoldást nyújt. Több ezer éves tapasztalaton alapuló holisztikus jógikus módszer. Rendszerével kiválóan egyesíti a test, a lélek és a szellem erejét. A legfontosabb, hogy ebben a rohanó világban energiánkat ne szétszórjuk, hanem tudatosan építsük magunkban, ezáltal törekedve a teljesség és harmónia megélésére ami minden pillanatban, itt és most bárki számára elérhető!