Biztonsági öveket bekapcsolni, mert sok mindenen kell átmennünk decemberben! Előre tekintünk 2022-be is:

Kezdjük a könnyebb részével, az ünnepek alatt pihenj és találd meg az örömödet!

A december 19-ei telihold után teljes szünetre lesz szükséged, ugyanis mentális egyensúlyunk teljes megújuláson és helyreállításon megy keresztül. Tudd, a magasabb mennyei erők itt vannak és támogatnak a test, az elme és a lélek nyomása alóli felszabadulásban, hogy a leghatékonyabban érkezhess meg 2022 új energiaterébe.

E hónap Szív számításában két 3-as is található (Szív-szám a 12. hónap = 3 + Ajándék-szám, 21 = 3). Ez a dupla 3-as felkavarja az érzelmeinket. Lehetőségünk lesz – igen, lehetőségünk –, hogy felismerjük, hol tettük bolonddá magunkat másokkal szemben, a velük kapcsolatos elvárásainkban és fantáziáinkban, és esélyt kap a valóságérzékelésünk kiművelése arra vonatkozóan, hogy meglássuk, mi lehetséges, és mi az, ami nagyon valószínűtlen. Ez valódi ajándék lehet, azáltal, hogy energiát szabadít fel bennünk, hiszen magában rejti a lehetőségét annak, hogy tisztán lássuk az előttünk feltáruló képet. Időnként behúznak minket a gyerekkori programjaink vagy az elmúlt életek karmikus lenyomatai, de most decemberben itt az idő, hogy megtörjük ezt az átkozott kört, vagyis , hogy „Miért történik mindig ez velem, hisz olyan jó ember vagyok?” Jó ember vagy, és némi erőfeszítéssel van kiút. Szeretnéd megtudni ez a kiutat? Kicsit később visszatérünk rá. Egészen december 18-ig érdemes tehát megtisztítani a fedélzetedet minden elhúzódó kötelezettségtől, kommunikációs hézagtól (ilyen például az a dolog, amit nem mondtál ki más felé), és minden gépies természetű dologtól, mint például az autó ékszíjának cseréje vagy a szivárgó mosogatógép megjavítása. Ez részben azért javasolt, mert 18-a után vagy kicsekkolnak vagy elérhetetlenek lesznek az emberek. Az a mögöttes érzés, hogy „Elvégeztem a munkámat erre az évre, most hagyj békén.” fog felülkerekedni az emberi tudattalanban. És igen, nagyon is szükségünk van erre a kikapcsolódásra, mivel ez része a mélyre merülésnek egy kényelmes, a belső és külső biztonságot nyújtó helyre, ahol a teljes pszichénket megerősíthetjük az előttünk álló évre.

Akkor most térjünk át 2022-re! 

Az új év úgy indul, mint egy villámcsapás tornádókor, és ennek az új energiamezőnek a gyorsasága szédítő hatással lesz az emberek elméjére. Tehát először is ne siess, és ne engedd, hogy bárki megpróbáljon felgyorsítani fizikailag, mentálisan vagy lelkileg. Más szóval, ne hagyd, hogy valaki más, akinek a fülén is árad a gőz elhomályosítsa a szemüvegedet és akadályozza a tisztánlátásod. Tökéletes példa erre: Egy közlekedési lámpához közeledsz, és balra kanyarodni készülsz, azonban a lámpa sárgára vált. Lassítani kezdesz, de a mögötted haladó sofőr dudálni kezd. Érzed a nyomást, hogy hajts tovább és fordulj balra, de valami a zsigereidben azt súgja: „Ne, ez rossz ötlet”. Hallgass erre a megérzésre, ragaszkodj a fegyvereidhez a saját biztonságodért.

 A 2022-ből számított 6-os szám a védelem, a család, a szerelem, az igazságosság és a fair play témáit képviseli, továbbá az immunrendszert. Mindezek a dolgok kihívás elé kerülnek az év során, ezért fokozott tudatosságra lesz szükséged, ahogy a világban mozogsz.

Amire szükséged van, az nem a „Légy óvatos!”, hanem a „LÉGY TUDATÁBAN!” figyelem felhívás. A tudatosságodat a Fényíved ereje növeli, ő most a legjobb barátod és szövetségesed. A Fényív egy fényes energetikai sáv, amely egy ívben keresztezi a homlokot a két fülkagylót összekötve, ez a védőpajzsod a világ negativitása ellen. Az erős Fényív azonnali áttekintést ad a környezetről, valamint egy másik személy feléd irányuló szándékairól. A háromutas izzókhoz (30-70-110 watt) hasonlóan egyes emberek Fényíve erősebb, mint másoké. Természetesen vonzódunk azokhoz az emberekhez, akiket fényesség vesz körül, és az erős Fényív olyan mágnesességet hoz létre, amely vonzza a lehetőségeket.

Lehetőségeket, védelmet és magasabb szeretetet akarunk 2022-ben, ezért nézzük meg, hogyan szerezhetjük meg mindezt magunknak.

Tiszteld magad!

Az önbecsülés olyan védelmező aurát hoz létre, amely amikor egy másik személy tudattalanjához automatikusan kapcsolódik, azt a hatást kelti, hogy „Ezzel a személlyel nem lehet kikezdeni”. Vigyázz az egészségedre, mintha egy újszülöttről lenne szó.  Fektess be a vízszűrőbe, a vitaminokba és fordíts időt az öngondoskodásra. A 6-os szám az immunrendszer és az önszeretet száma. Szeresd magad annyira, hogy ki tudj állni ragyogásod és kiválóságod mellett a világban. Az ima ereje.  Az imádságod ereje az egyik legnagyobb erő az Univerzumban. Nagyon sok helyzetben a dagályt is visszafordíthatja.  Az egyik dolog, amire 2022-ben vágyni fogunk, azok az édességek! Igen, ez az egyik módja annak, hogy megteremtsük magunknak az élet édességének és az érzelmi beteljesülésnek az érzését.  Ahhoz, hogy kielégítsd ezt a vágyat anélkül, hogy az immunrendszeredet fenékbe rúgnád: csinálj sült almát. Igen, ilyen egyszerű és könnyű: Végy néhány Gala, Fuji vagy Honey Crisp almát, egy sütőedényt, egy kis diót, pekándiót, mazsolát vagy datolyát. Vágd félbe, magozd ki az almát, és a mélyedésbe kanalazd be a gyümölcs-dió keveréket. Helyezd az almát a sütőben használható edénybe, önts alá kb. 2,5 cm magasan vizet. 170-180 fokos sütőben körülbelül 30 perc alatt sül meg. Akkor kész, amikor az alma teljesen megpuhult. Ez a recept nagyon kielégítő cukormámort ad, miközben vitaminokat és ásványi anyagokat biztosít számosra. Tele van rosttal is, ezért jótékonyan hat az emésztőrendszeredre is. Proaktív, többdimenziós megközelítésre van szükségünk 2022-ben. Az új év három 2-esből áll! Húúú, nézzük meg, miről is van itt szó. 

A poláris pozitív elme tartományában lévő 2-es szám a kapcsolatokat, a harmóniát, az egyensúlyt és a „meg tudjuk oldani” hozzáállást jelképezi. Ha azonban negatívba megy át, az konfliktust, kettősséget és „nekem-nekem-nekem-enyém” hozzáállást fejezi ki. Kerüld el az „elefánt a porcelánboltban” személyiséget, néhány embernek nehéz lesz így kontrollálni a viselkedését.

 A 2022-es év mottója ez lehetne: „A diszkréció a jellem jobbik része.”  A 2-es szám, amely a jógikus hagyományban a Negatív Elme, ami lehetővé teszi számunkra, hogy felismerjük, mi sülhet el rosszul egy adott helyzetben, majd önmagunk megőrzésének érdekében a legvédettebb utat válasszuk. Ha valamire, akkor erre emlékezz ebből az előrejelzésből.  Szükségünk van valamire, amivel fokozhatjuk észlelőképességünket, hogy úgy érezhessük, a világ biztonságos hely számunkra, ahol haladhatunk az utunkon. Ha a Fényív a csúcson van, akkor készen állsz, indulhatsz is! 

Itt van egy brilliáns technika arra, hogyan tisztítsd és erősítsd magad, hogy megtapasztalhasd azt az örömet, amire vágysz, a szeretetet, amelyre vágysz, és egy védett teret, ahol mindezzel törődhetsz. A „Meditáció a Fényívért és a múltbeli karma tisztítására” meditáció lehet az új legjobb barátod. Gyakorold ennek a különösen támogató videónak a kedvességével és szeretetével, tudd, hogy bármikor hozzáférhetsz. Az életed a szemed láttára fog jobbra fordulni. 

Soha nem álmodtunk vagy képzeltünk ilyen időt, mint amilyenben most vagyunk, és mégis, itt van. A hírek szalagcímeitől függetlenül a jövő végtelen potenciált rejt magában mindannyiunk számára, és önmagunk tisztításával könnyen meghallhatjuk a magasabb hívásunk üzeneteit. Valóban van egy magasabb hívás, mivel a 6-os szám a látás, a projekció és a Tűz elem száma. Meditációs gyakorlásod segítségével kitisztíthatod az önszabotázs ködét és átláthatsz az illúzió fátylán, amelyet a világ vagy valaki más megpróbálhat rád erőltetni. Te vagy a saját hajód Kapitánya, ezért ne engedd át a kormányt a múlt szellemeinek.   A mennyek kegyelme vezessen, áldjon, és tartson biztonságban, kényelmesen és melegen a téli hónapokban. Hozzon mosolyt az arcodra az újév, miközben az angyalok utat nyitnak álmaidhoz és jó szerencsédhez, és hálából légy kedves másokhoz is. Sat Nam. Nam Hari Kaur Khalsa előrejelzéséből Fordította: Nováczki Éva, Anand Kundalíni Jóga 

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel rendszeres leveleinkre,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.