Mozgalmas hónap áll előttünk, van a levegőben valami sürgető érzés…

…, ahogy manőverezünk, hogy biztosítsuk a biztonságos és stabil utat egy magasabb célterület felé. A február időt és teret biztosít számunkra, hogy szépen sorba rendezzük a kiskacsáinkat, és olyan ihletett tervet indítsunk el, amely képessé tesz minket arra, hogy érezzük a motivációt és hogy kézben tartsuk a dolgokat.

Február alapszáma a 8-as (az alapszám a 2. hónap + 6-os az év száma = ) és ez a szám az energiát, az erőt, a gyógyulást és a jólétet jelképezi. A 8-as szám szereti felfedezni a lehetőségeket, miközben álmai hajója kormányánál áll. Erős benne az érzés: „Oké, most már vissza akarom kapni a saját életemet, és nem akarom, hogy bárki vagy bármi belekavarjon és szabályokat alkosson helyettem!”. Ez igen érthető, mivel a földrajzi helyzettől függően sok volt a kemény korlátozás, amely a világjárvány miatt szinte mindenki életét beszűkítette.

Meg kell találnunk a módját, hogy tovább tudjunk lépni, hogy jól és jólétben éljünk. 

Ennek kulcsa az, hogy ne hagyjuk hogy a félelem végtelenül pörgő körforgása magával ragadjon minket. Ha a hírcsatornák hálózatában ragadsz, akkor folyamatosan bombáznak valamivel, ami miatt aggódnod vagy szomorkodnod kell. Teljesen mértékben hiányzik innen az az egyensúly.

Tartsd a fókuszodat vidámabb és pozitívabb dolgokon

hisz a 2022-es év 6-os száma a pozitív kivetítő pszichénk. Itt az ideje, hogy elkezdjük létrehozni azokat a támogató szövetségeket, amelyek táplálják és ápolják a szellemünket. Ez közvetlenül támogatja az immunrendszerünket és az önbecsülésünket is.

A februári 2-es szám a szeretet, a kapcsolódás iránti igényünkről beszél, és arról, hogy képesek vagyunk élesíteni „érzékelő tudatossági képességeinket”, hogy ne hagyjuk magunkat becsapni az által, amely nem tartja szem előtt az érdekeinket. A jógikus hagyományban a 2-es szám a Negatív Elmét jelenti, önmagunknak azt a részét, amely képes felismerni, hol van potenciális veszély. Ha már ismerjük a negatív paramétereit, akkor bevonhatjuk a Pozitív Elmét, amely meglátja a helyzetekben rejlő végtelen pozitív potenciált. Végül, de nem utolsósorban, bevonjuk a Semleges Elmét, amely a biztonságos és a védett utat alakítja ki a továbblépéshez.

A 2022-es év Ajándék száma a 4-es (az Ajándék az év utolsó két számjegye), ami a Semleges Elme. Ez azonban a 22-es számon keresztül történik, amely mesterszám, mivel a 11-es többszöröse. A 22-es a Mestertervező és az Isteni Építész archetípusa. Az egyik legjobb módja annak, hogy legyőzzük a jelenlegi világállapot okozta rossz hangulatot, ha van egy egyszerű, szilárd tervünk, ami előrevisz, függetlenül attól a lehúzó erőtől, ami időnként körülvesz bennünket.

Maradjatok stabilak, maradjatok a lényegben.

Jelenleg egy „hosszú játék” helyzetben vagyunk a világunkban játszódó sok dinamikát illetően. Ezzel együtt… 

az alkalmazkodás a kulcs ahhoz, hogy ne csak túléljünk, hanem gyarapodjunk is ezekben az időkben. 

Igen, ez lehetséges.

A 2022-es 6-os szám a szeretet, az otthon, a család, a védelem és a „mentális kivetítés” témáit testesíti meg. A mentális kivetítés egy spirituális technika, amelynek során egy bizonyos frekvenciát küldesz vagy „sugárzol” ki, azzal a szándékkal, hogy magadhoz vonzd azt az energiát. A harmadik szemre összpontosíthatsz miközben ezt végzed, ez közvetlenül bevonja a 6. csakrát, a kivetítő pszichédet az egyenletbe. Erőteljes dolog!

Sokan vágyakoznak és keresik a szerelmet az életükben, és a február az egyik legfontosabb hónap, amikor ez megvalósulhat. 

Nem minden a mantrákról szól, néha szükségünk van egy kis változásra és friss megközelítésre. A hónap „behívójaként” – ha romantikára és élettársra vágysz-  és a Savage Garden „Truly, Madly, Deeply című dala lehet a jegyed a paradicsomba.

Ne hagyd, hogy a zenekar neve elriasszon, mert amint meghallod Darren Hayes krémesen sima, karamelles hangját, rögtön rákattansz! Ennek a dalnak abszolút ima jellege van, hagyd magad belesodródni a selymes szövegfolyamba, ahogy énekli: „I’m counting on a new beginning, a reason for living, a deeper meaning, yeah” (Számítok egy új kezdetre, egy okra az élethez, egy mélyebb értelemre, igen…). Hogy pozitívan „vetítsd ki” mindezt: képzeld el, hogy van valaki odakint, aki ezeket a dalszövegeket énekli és küldi feléd, és te pedig ráhangolódsz és sugárzod kifelé.

Aztán, ha eljön az ideje, a felismerés szikrájával találkoztok; a tekinteteitek összeakadnak, és lassan kölcsönösen mosoly ül az arcotokra, kitöltve az addig üres teret, ami innentől már történelem. Ez megtörténhet, úgyhogy higgyetek benne.

A februári 2-es szám olyan időszakot biztosít számunkra, amikor… 

…felfedezhetjük érzelmi igényeinket, és újra rendezhetjük határainkat. 

Ezek a dolgok most nagyon sokat számítanak, és amikor arról van szó, hogy ki áll mögéd, és ki az, aki mindig úgy tűnik, hogy pislog és távol marad…., nos akkor újra kell gondolnod a prioritásaidat. 

Adott esetben engedd meg magadnak azt a bátor beszélgetést, amikor azt mondod: „Tudod, én mindig visszahívlak, és hajlandó vagyok mindent félbehagyni, ha segítségre van szükséged; miért nem tudsz te is ugyanígy tenni értem?”. A 2-es szám az egyensúly és a kölcsönös csere területe. Vannak emberek, akik csak „elvesznek”, anélkül, hogy tudnának róla. Megmenthetsz egy kapcsolatot azzal, ha tudtára adod a másiknak, hogy a dolgok nincsenek egyensúlyban, és ezt szeretnéd korrigálni. Vagy megérti, vagy pedig egy időre el kell távolítanod magad. 

Nincs szükséged senki engedélyére vagy jóváhagyására ahhoz, hogy az életed most helyreálljon. Egy kis erőfeszítéssel, amelyet időnként folyamatosan alkalmazol, korrigálhatod az irányt, és simább vizekre hajózhatsz. A dráma nagy része valójában a saját fejünkben van, nem igaz?

2022-ben végig a Fény sugárzása uralkodik, és nekünk csak rá kell hangolódnunk erre a Fényre a spirituális gyakorlásunkon keresztül. 

Legyen az ima, meditáció, túrázás a természetben, izzasztó szaunában ülés, vagy éneklés és tánc, dobd fel a lelked, hogy az angyali birodalom mosolyogjon le rád. Emelkedj fel, és az Égiek a félútnál közelebb találkoznak veled. Nemrég emlékeztünk meg Maya Angelou amerikai író és költőről, akinek a szavaival élve: 

„Tartsd az arcodat mindig a napfény felé, és az árnyékok le fognak hullani mögötted.”

Irta: Nam Hari Kaur Khalsa ,Fordította: Nováczki Éva, Anand Kundalíni Jóga 

Amennyiben szeretnéd meglovagolni 2022 energetikai hullámát, szeretettel ajánljuk neked a febuár 9-én induló Intuíció és Érzékelés (online vagy helyszíni) meditációs órasorozatunkat. Bővebben itt találod, miről szól ez a sorozat.