2016. március 3-án kezdtük az újabb 40 napos otthoni meditációt, most a megújulást vesszük célba.

A tavasz közeledtével Te is szeretnél megújulni? Csatlakozz hozzánk, ha még nem tetted! Regisztráld az emailedet az oldalon, pl. a jobb felső sarokban, hogy elküldhessem a részleteket!

A legutóbbi, otthoni gyógyító meditációnak nagy sikere volt, több, mint 3.000-en regisztráltak. Most pedig már kb. ezer ember jelentkezett, így különösen nagy csoportenergiát tudunk kialakítani a meditáció körül. Ez azért jó, mert ebben az időszakban, amikor mindannyian egyszerre csináljuk, sokkal nagyobb hatása van a meditációnak, mintha egyedül végeznéd. Persze akkor is hat, a meditáció mindig jó.

Amennyiben regisztráltál az oldalon keresztül a programra, már megkaptad a részletes leírást, mely a meditáció menetét mondja el. A regisztrációval feliratkoztál arra a hírlevélre is, amin keresztül folyamatosan tudlak értesíteni a meditáció menetéről. Ha még nem regisztráltál, természetesen ma és később is bekapcsolódhatsz a programba, a fejlécben és az oldalsávban is megtalálod ehhez a lehetőséget. Akkor is regisztrálj, ha már kapsz hírleveleket, mert a meditációnak külön listát alakítottam ki.

A meditáció időtartama: a meditáció első napja: március 3. csütörtök, utolsó nap: április 11. hétfő. Ha később kezded, mint március 3., akkor értelemszerűen a kezdéstől számítsd a 40 napot.

Fontos – ha már regisztráltál:
1. Vedd fel az email címlistádba ezt az emailcímet: info@satnamjoga.hu, hogy biztosan megkapd a további emaileket is a meditációval kapcsolatban.
2. Időnként nézz be a levelesládád Egyéb/Spam/Promóciók mappájába is, és ha ott találod a leveleket – akár ezt is – egy egyszerű mozdulattal húzd át a beérkező mappába. Ha így teszel, akkor könnyedén megkapod a további emaileket.
2. Ha új vagy a kundalini jógában, olvasd el az alábbi írást mielőtt nekikezdenél a gyakorlásnak: Otthoni gyakorlás menete.

Ahhoz, hogy állandó visszacsatolást és ösztönzést tudjunk nyújtani egymásnak 40 napig, nemcsak rám, de a Te segítségedre is szükség van. Bármilyen megosztani valót, sikerélményt, észrevételt, kérdést feltehetsz nekem órán, megírhatod emailben vagy a facebookon található csoportunkba. Fogjunk össze, mert így lesz igazán hatékony a közös gyakorlás!

Csatlakozz hozzánk:

Csatlakozz hozzánk a szerdai, vagy nőként a csütörtöki órákra Budapesten
A március 3-ai és 9-ei órán biztos, hogy megcsináljuk közösen is a meditációt az órákon. Csatlakozz hozzánk, ha szeretnéd közösen megtapasztalni a gyakorlást.
Időpont: szerda 19.30 – 21.00, csütörtök 17.30 – 19.00 (Női lélek jóga) Helyszín: Villa Shanti, Budapest Lánchíd utca 13. 1. emelet, kapukód: 10 kulcs 2030
Bejelentkezés: info@satnamjoga.hu, bővebb információ

Csatlakozz hozzánk facebookon
Ha részt veszel a meditációban, szívesen csatlakoznál a csoportunkhoz, de nem tudsz jönni órára, csatlakozz hozzánk a zárt facebook csoportunkon keresztül (Sat Nam Jóga Csoport), ahol megismerheted azt a közösséget, akik már több meditációban is részt vettek. Kérdezhetsz, inspirálhatod a többieket, valamint megoszthatod a tapasztalatodat is.

Egyéni kérdés és megosztás
Személyes kérdésedet, megosztásodat, történetedet a meditációval kapcsolatban az info@satnamjoga.hu-ra várom. A tárgyba írd bele: otthoni gyakorlás – Megújulás meditáció. 

Hírlevél
Most is, ahogy a legutóbbi meditációnál, igyekszem egy csokorba gyűjteni a beérkező kérdéseket. Amint összegyűlik jó néhány kérdés, azokat összegzem, és kiküldöm Nektek a válaszokkal együtt. A hírlevélről a későbbiekben természetesen bármikor lejelentkezhetsz.

Segítség:
És most is, ahogy az előző meditációknál, készítettem nektek egy videót, ami megkönnyíti a gyakorlást. Ha nem teljesen magadra hagyva szeretnéd csinálni a meditációt (természetesen az instrukciók alapján azt is megteheted), használd nyugodtan napról-napra ezt a videót. Kellemes gyakorlást kívánok. Szeretettel, Mia

Ahogy sok kis cseppből áll össze az ár, Te is úgy újíthatod meg önmagadat, lépésről-lépésre, légzésről-légzésre. Ülj úgy, mint egy jógi, és menj igazán mélyre. A testtartás segíti végigvezetni a tattvákat (elemeket), a légzés pedig az életerőt vezeti. Ha tudatosítod, az egész mirigyrendszeredet képes vagy megújítani ebben a 11 percben.