Nőként olyan színesek és egyediek vagyunk, van azonban egy közös jellemzőnk: a kiszámíthatatlanság.

Mondják ezt a körülöttünk élő férfiak, érezzük ezt mi magunkon, vagy mondják a fel- és lemenőink alkalomadtán, amikor ránk tör az a bizonyos “megmagyarázhatatlan” női szeszély.

Pedig e “szeszélyeket” a jóga és meditáció eszközeivel, egy egészségesebb és tudatosabb életmóddal könnyedén kiegyenlíthetjük, önmagunk és mások életét is megkönnyítve általa.

A szeszélyeket, a kiszámíthatatlanságot, az állandóan változó állapotainkat ciklusaink befolyásolják. Menstruációs ciklus, menopausa, külső és belső holdciklusok, életkorunkból adódó életciklusok, gyakorlatilag annyi ciklus hatása alatt vagyunk nőként, hogy a ciklusok körforgásában éljük egész életünk.

A tudatosság útján tapasztalat és információ kéz a kézben jár. Nőként, ahhoz, hogy nagyobb egyensúlyra tegyünk szert, érdemes minél többet megtudnunk testünkről, megérteni működésünket, megismerni a minket működtető hatásokat, és ennek ismeretében saját tapasztalatot szerezni Önmagunkról.

Nincs olyan nő, akinek ne lenne vagy ne lett volna kihívása a ciklusával: van, akinek a mensturációs ciklus okoz nehézséget (esetleg fájdalmakat), másokat inkább a későbbi menopausa befolyásol,vagy az állandóan változó külső (telihold stb.) és belső holdciklusok (holdpontok).

Nincs olyan nő, aki nem tud tanulni a ciklusából. A ciklusok mögött rendkívül értékes információk vannak, és ha e tanításokban jobban beleássuk magunkat, rendkívül sokat tanulhatunk önmagunkról.

Nincs olyan nő, aki nem tudja önmagára kamatoztatni a ciklusokat. Hiszen minden éremnek két oldala van. A ciklusok vihetnek minket előre – főleg ha tudatosan készülünk rájuk – de hátráltathatnak is minket. De miért ne döntenénk az előbbi mellett? A ciklusok tükrében sokszor nem az a kérdés, hogy mit, hanem az hogy mikor. Nem mindegy ugyanis, hogy pl. mikor engedjük meg jobban a pihenést, és mikor vagyunk aktívabbak, hogy mikor szervezzünk magunknak társaságot vagy mikor jobb egyedül lenni, hogy mikor gondolkodjunk a problémák megoldásán vagy mikor engedjük el őket pár napra, stb.

Mindent összevetve, a ciklusaink mélyebb megértése és működésük ránk való kamatoztatása egy nagyobb belső egyensúlyhoz, érzelmeink kiegyenlítéséhez, tudatosságunk finomításához és egy testi, lelki egészséghez is hozzájuttathat.

Ha szeretnél e témáról még többet megtudni, és a kamatoztatás medrébe terelni ciklusaidat, tarts velünk a következő online programon, ahol a kundalini jóga tanításai és meditációinak eszközével fogunk jobban elmélyedni e témában.

A Hold Nők programban mélyebben megismerkedhetsz a külső és belső holdciklusokkal, tanulhatsz arról, hogyan egyenlítsd ki változó érzelmi állapotaidat, hogyan maradj nyugodt a menstruáció és a menopausa idején is, és mit tehetsz még önmagadért a mindennapjaidban azért, hogy nagyobb egyensúlyra tegyél szert. A programban írásos leckék mellett videó-meditációk is támogatják a változás és a fejlődés folyamatait.

Itt minden szükséges információt megtalálsz! 

Jelentkezési határidő: 2018. május 29.

Az online programon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, a leckékkel a számodra legmegfelelőbb időpontban foglalkozhatsz.

“Ezúton is KÖSZÖNÖM Nektek a Hold Nők programot, amit IMÁDTAM, minden héten vártam az újabb és újabb leckéket. Maximálisan meg voltam elégedve a tanítási anyaggal ,számomra teljesen érthető volt a nyelvezete és azonnal befogadtam az átadni kívánt információkat. A kundalini jóga egy igazi KINCS és hogy ráleltem, az számomra az életem megmentője! Még egyszer köszönöm Nektek a sok sok munkát és a csodás tanítást és hogy most már a Holdpontok és azok hatásainak ismeretében teljesebbé válhattam általatok és Veletek.” (Judit)

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire.