2016. november 11-én kezdjük a 40 napos “Nyisd meg a szíved és ébreszd fel a hála érzetét” újabb otthoni 40 napos gyakorlást, és ebben az ünnepi időszakban ezúttal szívünk megnyitására helyezzük a hangsúlyt.

Idén is nagyon sokan regisztráltatok erre az online programra, így újra különösen nagy csoport energiát tudunk létrehozni. Ha regisztráltál az oldalon az otthoni gyakorlásra, akkor minden bizonnyal megkaptad a részletes instrukciókat, és ezzel együtt feliratkoztál arra a hírlevélre is, ami folyamatos visszacsatolást ad majd a meditáció menetéről. Természetesen bármikor becsatlakozhatsz, ilyenkor értelemszerűen a kezdéstől számítsd a 40 napot és regisztrálj az oldalsávban (jobb oldalt fönt), hogy megkapj minden információt!

Fontos:

  • Ha új vagy a kundalini jógában, olvasd el az alábbi írást mielőtt nekikezdenél a gyakorlásnak: Otthoni gyakorlás menete.
  • Amennyiben feliratkoztál, de egy nap múlva sem találod a levelet, akkor keress rá arra, hogy “Sat Nam Joga” és ellenőrizd a Promóciók és a Spam mappákat is.Ha megtalálod, kérlek húzd át egy egyszerű mozdulattal a beérkezettek közé, és vedd fel a címlistádba az info@satnamjoga.hu-t, hogy biztosan megkapd majd a továbbiakat.

Csatlakozz hozzánk és tedd fel kérdéseidet:

Facebookon:
Csatlakozz a zárt közösségünkhöz, és oszd meg tapasztalataidat, tedd fel kérdéseidet! Érdemes aktívnak lenned, mert annál inkább inspirálod a többieket! 🙂

Egyéni kérdés és megosztás:
Ide írhatsz nekem, a tárgyba írd bele: “Nyisd meg a szíved! 40 napos gyakorlás”, igyekszem minden kérdésre válaszolni!

További hírlevelek
Egyéni kérdéseitek, megosztásaitok és az eddigi otthoni gyakorlások alapján igyekszem összegezni a tapasztalatokat, és ezt megosztani veled hírlevél formájában. A hírlevélről természetesen a későbbiekben bármikor lejelentkezhetsz.

Nyisd meg még jobban a szíved!
November 16-tól és 17-től új órasorozatba kezdünk Budán és Pesten. Csatlakozz az órára hozzánk és tapasztald meg a közös gyakorlást együtt! Természetesen ezzel a meditációval kezdünk! 🙂 További információhoz kattints ide!

És végezetül, hogy könnyedén el tudd kezdeni a gyakorlást, itt találod a videó segítséget!

Felismerésekkel teli kellemes gyakorlást kívánok!